babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Nyílt levél és kérelem a kormányszóvivőhöz

2007.12.03. 16:29 sasika61

Daróczi Dávid                                                       Tárgy:kifizetési kérelem
Kormányszóvivő úr r.

Miniszterelnöki Hivatal,
Budapest

Tisztelt Kormányszóvivő Úr!
 

    Szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet tehetsége iránt, mellyel az akadékoskodó, Fidesz-bérenc újságíróknak elmagyarázta, miért is kellett nettó 5 millió Ft-ot kifizetni az őszödi beszéd médiavisszhangját elemző tanulmányért.

    Ugyanakkor azzal a kérelemmel fordulok Önhöz, hogy aktuálissá vált egy nagyobb összeg kifizetése a részemre is, történetesen ez is nettó 5 millió.

    Indokaim a következők:

-         Az elmúlt héten el kellett készítenem iskolám helyi tantervét magyarból a NAT és az új Kerettantervnek megfelelően. Ez mintegy 40 oldalra sikeredett, s ebből kb. 5-6 oldal saját szöveg. A többit …hm,  hogy is mondjam, szóval magunk közt legyen mondva: loptam; egyszerűen átmásoltam a már említett dokumentumok vonatkozó részeit. Ez nem lehet probléma, hiszen a fenti tanulmány ugyan 170 oldal körüli, de abból is csak 6 oldal az eredeti, a többi az ORTT-jelentés másolata.

-         Kérem, a pozitív elbírálás mellett vegye figyelembe, hogy a megbízatást nem pályázaton nyertem ( igaz, az őszödi elemzők sem ), viszont utasításba kaptam az elkészítést, nem volt választásom.

-         Továbbá az iskolám anyagi helyzetét ismerve nem látom esélyét annak, hogy tőlük 5 milliót kapjak a munkámért ( ez kétévi bruttó fizetésem ), igazából,  képzelje el, mekkora égbekiáltó aljasság: egyáltalán semmit nem kaptam ezért!

-         Az 5 millió jelentősen lendítene családom anyagi helyzetén, mert én egyben még nem is láttam ekkora összeget, sőt, még olyan embert sem láttam, aki látott volna ennyi pénz egyben! Igaz, többnyire tanári körökben mozgok, ami csak részben van ellentmondásban azzal, hogy a legmagasabb adókulccsal adózom, tehát nyilván a felső tízezerhez tartozom, de ez valahogy a fizetési cédulámon nem vehető észre.

-         Őszinte leszek, mint manapság a miniszterelnöke: nem vagyok maszopos szavazó, de Ön az összeg kifizetésével hivatkozhatna arra, hogy lám, nem igaz, hogy csak a baloldalt stafirozzák ki, elhiheti, nálam a népszerűségük megnőne ( a szavazatomat azonban nem ígérem ).

-         Olvastam, arra is hivatkozott a fenti összeg kifizetése mellett, hogy az elemzés módszertanát is megvették. Ezt én is felajánlom, de a módszeremben – tehát a lopásban – az az érzésem, Önök otthonosabban mozognak ( sűrűn kellett használnom a CTRL+X és a CTRL+V billentyűparancsokat ).

      Mindezek alapján remélem, indokaim meghallgatást nyernek Önnél. A dolgot úgy bonyolíthatjuk le, hogy Ön ír egy kommentet, megadja e-mail címét, én elküldöm a bankszámlaszámomat, s máris utalhatja a pénzt.


    

Szólj hozzá!

Címkék: közélet beszéd kormányszóvivő őszödi

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr81250930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.