HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Az Oktatási Hivatal füllentése a magyarérettségiről

2008.06.10. 18:48 sasika61

 

Az Oktatási Hivatal ma kiadott egy közleményt a magyarérettségi körüli botrányhírek kapcsán: http://www.okm.gov.hu/main.php?folderID=764&articleID=231513&ctag=articlelist&iid=1 .

Ebben azt állítják, hogy a jogszerű és ésszerű határidőn belül és túl semmilyen kifogás nem érkezett hozzájuk, továbbá közlik, hogy „Az Oktatási Hivatalhoz mindösszesen 44 db kérdés érkezett, ezek szinte mindegyike a javító kulcsban szereplő szavak értelmezéséről szólt. A kérdésekre minden esetben részletes írásos választ kaptak az érdeklődők.”

Egyik állításuk sem igaz. A Hivatal füllent, mellébeszél, nem mond igazat. Ezt bizonyítani tudom. Én ugyanis már május 10-én elküldtem kifogásaimat, nem pedig kérdéseimet, részletesen érvelve álláspontom helyessége mellett, erre válaszoltak is két nap múlva, amire elküldtem egy másik levelet, más nézőpontból bizonyítva vélt igazamat. Erre már nem is válaszoltak. A levelezésünk gépemre van mentve, így természetesen az időpontokat is bizonyítani tudom. A teljes szöveget egyelőre csak azért nem hozom nyilvánosságra, mert mint egy korábbi bejegyzésemben írtam: jobbnak tartanám, ha először az érettségi elnök olvasná. Viszont ha továbbra is sumákolnak, kénytelen leszek levelezésünket nyilvánosságra hozni. Annyit tennék még hozzá, hogy az elutasító, de egyébként korrekt hangvételű válaszlevelüket az OH részéről Pongrácz László osztályvezető írta alá.

Szólj hozzá!

Címkék: hivatal oktatási magyarérettségi

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr86513467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.