HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
babtabla.hu

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

A kommunista erkölcs

2007.11.03. 18:43 sasika61

Ma bedobtak a postaládámba egy négyoldalas újságot, amelyben a helyi MSZP értékeli - hála Istennek itt ellenzékből - a város új vezetését.
Nem mondhatom, hogy semiben nincs igazuk.Sajnos, amit a helyi Fideszről írnak, annak belvillongásairól, nagyrészt igaz.
Vidéken valószínűleg jobban érvényesül, hogy a politikában tehetségesebbek inkább visszahúzódnak, aki pedig előtérbe kerül, sok esetben nem alkalmas a szerepére.
De ez nemcsak Fidesz-probléma. Elég csak a helyi MSZP-s T. Zs. arcát magunk elé képzelnünk, s máris kitűnik: nem áll olyan rosszul e tekintetben a Fidesz.
A lap egy része a helyi privatizációt kárhoztatja, mondván, a városvezetés eladja a vagyont, s példaként közöl mintegy négy ingatlant, amit eladásra felkínálnak.
Na ez az, amiért ma róluk írok. A pofátlanság Himalájája, hogy ezt éppen ők mondják, akik országos szinten, nagyban, gátlástalanul végzik, többek közt azon egri képviselők szavazataival, akik most városi szinten ezt szemrehányásként fogalmazzák meg.
De ez nem újdonság:a kommunista "erkölcs" lényege éppen a hazudozás, a valódi szándékok leplezése. A fiatalabbak e téren nagyon is jól szocializálódnak.

Szólj hozzá!

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr47217270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása