babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

A kuruc.(dez)inforól

2007.12.18. 17:24 sasika61

A honlapról néhány hónappal ezelőtt hallottam először. Az ott olvasottak felháborítottak, egyik írásukra, amely tömény hazugságot, csúsztatást, rosszindulatot tartalmazott, olvasói levélben reagáltam, amit természetesen nem közöltek ( magánlevélben viszont válaszoltak és a tőlük telhető legnagyobb finomsággal ugyan, de „lekommunistáztak”).

A honlappal nem az a bajom, hogy sosincs igaza  (azonban az igazság néha nagyon is kevés valamilyen dolog megértéséhez), nagyobb a baj: a szerkesztőknek, szerzőknek nincs ízlése.

Az az alpári modor, ahogyan közszereplőkről, eseményekről stb. ők beszélnek, még az esetleges igazságukat is hitelteleníti előttem.

Két lehetőséget írtam meg nekik, miként látom én őket: vagy egyszerűen műveletlenek, méltánytalanok, ízléstelenek stb., ezért nem látják, hogy ez a modor, miközben lehet, hogy ezreknek tetszik, milliókat riaszt; vagy pedig provokátorok. Ez utóbbit sem tudom sajnos kizárni. Nem vagyok ugyan híve az összeesküvés-elméleteknek, de ha a terméket az elért eredmény alapján nézzük, nyilvánvaló, hogy a honlap működése a jobboldalnak inkább kárára van, mint előnyére, hiszen állandó védekező pozícióba szorul általa, s mindig okot ad az összemosásra az ettől a modortól irtózó kormányellenes erőkkel. Azt a képet festi az egész jobboldalról, hogy itt mindenki úgy ébred, mint Polüphémosz: ma legalább három embert, (lehetőleg cigányt vagy zsidót) megeszik reggelire. Holott ez nincs így, de a honlap jó úton jár, hogy rögzítse ezt a hamis képet. Kinek az érdeke ez?

3 komment

Címkék: média jobboldal kuruc.info

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr88268374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

voodookoop 2007.12.27. 09:42:53

A kurucinfónak a stílussal és a gondolatvilágával komoly gondok vannak, viszont olyan dolgokról is hírt ad, amiről más hírportál nem (szerintem ez pozitívum, még ha az egyetlen is). Soha nem járnak utána semmilyen információnak, szinte minden híreket - amit a saját ideológiai keretükbe (így vagy úgy) be tudnak gyömöszölni - tényként közölnek. Másrészt a magas fokon űzött cigányozás és zsidózás között néha nehéz kiszűrni, hogy egyáltalán mi a álláspontjuk :). Egyébként én erősen jobbos vagyok, de amit ők művelnek, az nem több, mint szánalmas fröcsögés. Völkischer Beobachter Light.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2007.12.27. 09:49:38

voodookoop, teljesen egyetértünk

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.12.27. 10:56:07

Hümm, nem beszéltünk össze, mégis tényleg nagyon ugyanazt írjuk. Más dolog a határozott, akár kemény (és semmi esetre sem polkorrekten dolgokat elkenő) hang, és más a kihívó stílusú nettó gyalázkodás. Ahogy a polkorrektséget elítélem, úgy a l'art pour l'art mocskolódást is. Teljességgel egyetértek: vagy provokáció, vagy szimpla ostobaság és agyatlan gyűlölködés.
süti beállítások módosítása