HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

A miniszterelnök esete a plafonnal

2008.02.24. 11:49 sasika61

Elnök úr! Kérnék öntől valami szívességet, most itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza. Ön úriember, ilyet senki nem mondott. Ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt. Nem akarhat igaztalan módon nyerni! Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet.( Gyurcsány Ferenc a Orbán Viktorral folytatott tv-vitán, 2006)

„Nem akarjuk a kórházakat eladni” (Hiller István)

„A kormány nem tervezi a tandíj bevezetését a felsőoktatásban”(Magyar Bálint)

„A kormány nem vezeti be a tandíjat”(„Nekimánjómelegvan”Zuschlag János)

„…háromszáz forintból levezetni a nemzet igazságát, azt állítani, hogy háromszáz forint felemeli a nemzetet – az egész egyszerűen sületlenség. Azt hazudni, hogy a vizitdíj háromszáz forintról ezerre emelkedik, az már nem sületlenség, hanem arcátlanság. Úgy fogalmazott: ebben a kampányban hazudnak, ami nagy kár. Aki egy kampányban tudatosan hazudik, az nem szolgálhatja saját, nemesnek mondott céljait. Akik ezt teszik, nem biztosak az igazukban.” (Gyurcsány Ferenc, 2008)
(www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/hirek/mutatHir&fcHirTipus=h&fnId=115692&fnHid=115692)

 Miért is kell tehát igennel szavazni, ez itt a kérdés. Ha semmi más érv nem lenne, csak azért, hogy a miniszterelnöknek végre igaza legyen: (Aki egy kampányban hazudik…). Ne lehessen többet nyíltan hazudni. Még neki se.

A háromszáz forint nem emeli fel a nemzetet - anyagilag. De leszavazásával kicsit kihúzhatjuk magunkat, egy kicsit egyenesebb lehet a tartásunk. Küldhetünk egy jelet, hogy egészen még nem vagyunk hülyék és amnéziásak mindannyian.

Rég nem a 300 Ft itt a tét.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány gyurcsány népszavazás vizitdíj

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr34352293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása