HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Carlos, az argentin tenyészbika

2008.04.29. 22:25 sasika61

 

„¡Ven a mi!¡Ven a mi! ¡Bis!¡Bis!”- hangzik azon a titkos hangfelvételen, amely ma gurult ki a postaládámból. Feladójaként a  Finger Bt. szerepelt, s a borítékban a spanyol nyelvű szöveg kéziratos fordítása is benne volt, eszerint az idézett rész magyarul azt jelenti, hogy „Gyere,  szerelmem! Gyere, szerelmem! Még! Még!” (Ha nem ezt jelentené, az kizárólag az ő nyelvismereti hiányosságaiknak köszönhető, a magam részéről minden felelősséget elhárítok!) Egyelőre csak részleteket merek közölni belőle, mert szeretném kiugrasztani a nyulat a nagy hírszerkesztőségek szobáiból, vajon ők  megkapták-e ezt a változatot is, de remélem, mindez hamarosan ki fog derülni a holnapi Magyar Nemzet és az Index címlapjából.

Tehát röviden: A felvételen az hallható, hogy valaki pénzt kér (kb. 50 milliót) egy fontos és a beszélgetés tanúsága szerint gazdag embertől azért, mert magánnyomozása közben sikerült lehallgatniuk egy olyan szexjelenetet, amely porba döntheti politikusok sorának a nimbuszát. Tőkésünk azonban szabadkozik: ő  arra adott megbízást, hogy kutassák meg a szabolcsi közvéleményt, akarnak-e újabb erőművet, mert ő csupán energetikai szakember, s egy ilyen hangfájlnak ehhez nem sok köze van, éppen ezért csak 25 milliót hajlandó rá áldozni, hozzátéve, hogy bármelyik erotic centerben megvehetne ilyet 1000 forintért, de hát ő nagyvonalú, de azt kéri, mutassák meg Kellernek is (mármint a felvételt…) A történet alapján arra a következtetésre jutottam, hogy ilyen sültbolond csak Kapolyi lehet, tehát ő a finanszírozó, a megrendelő pedig Keller.

Hogy itt komoly terhelő bizonyíték van a fingeresek kezében, lejátszották az első mondataimban szereplő részt, meg még néhány olyan jelenetet, amitől a betűm is elpirul, ha rágondolok, juj, ezt inkább hagyjuk. Ezekből az hámozható ki, hogy  Orbán Viktor titkos párizsi kéjlakásában rendszeresen orgiákat rendeztek – azt még nem tudni, hogy tudtával (Index?), vagy tudta nélkül (Magyar Nemzet?), esetleg részvételével(Népszava?); az orgiák állandó főszereplője Carlos C. volt, az argentin tenyészbika, alkalmi partnereit pedig tört magyarsággal Dezso, Laiosz, Katinko és Dornbak bebi néven szólítgatta. Ha kettesben voltak, hagyományos szex ment, ha többen, akkor pedig a „Ki kit ér” nevű társasjátékot játszották („Villány leo!” hangzik el ilyenkor Carlos ellentmondást nem tűrő hangja).

Most mit tegyek? Legjobb, ha megsemmisítem a felvételt. Kellernek már biztos van kismillió másolata, szerintem kalózkiadásait már nagy tételben árusítja a Millenárison, a bevételekből akarhatja beindítani a gazdasági növekedést, Kapolyit csak az energia élteti, másnak pedig ki a fenének kellene? Orbán Viktor simán letagadhatja, hogy tudott az ügyről, a többiek pedig már senkik vagy mindig is azok voltak. Jó, legyen. A lemezt összetörtem, de ha az Index vagy a Ma Ne fizet 50 milliót, hajlandó vagyok szaftosabb részleteket is közölni.

Ezt tekintsék ajánlatnak.

Szólj hozzá!

Címkék: lehallgatás carlos keller kapolyi c.

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr16447908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása