babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Jobbszél(tolók)

2008.09.23. 16:14 sasika61

 

  Ezek?
Ezek akarnak „szebb jövőt” felépíteni? Ezek, akik a magyar belbiztonsági szerveket lepipálva úgy lejáratták már magukat, amennyire azok sosem lettek volna képesek? Ezek?
Nézzük csak az utóbbi napok termését. Ne beszéljünk a szombati „fényes győzelmükről”, a csikósok, betyárok anakronisztikus, röhejes látványáról (bár a turizmusipar számára jelenthetnének némi muníciót: nagyobb szenzáció lenne, mint a szürke marhák), olvassunk inkább bele, miként tekintenek a hozzájuk közelállókra, mi a baráti véleményük egymásról.
 
 Budaházy úr írja: „véget kéne már vetni az utcai összecsapások során az értelmetlen pusztításnak”. Nocsak, nocsak! Az értelem égő lámpája megvilágosította bőgatyás betyárunkat? Á, dehogy. Mert ezek szerint van értelmes pusztítás is, ami viszont szükséges, Budaházy úr? Továbbá: nem érez némi felelősséget azért, hogy ez a horda így viselkedik?
 
 Szintén ő mondja valami Kakuk Attiláról (istenem, micsoda neveket kell megjegyeznünk és elfelejtenünk), a Magyar Önvédelmi Mozgalom egyik vezetőjéről (?), hogy szombati beszédében nem emelkedett fölül sérelmein, továbbá egy általam meg nem nevezett portál Kakukot spicliskedéssel is vádolja.
 
 Ugyanők a MÖM tiszteletbeli elnökéről közlik, hogy ügynök, Dósa István a Magyar Gárda volt főkapitánya és Vona Gábor a nyílt színen esik egymásnak, egyik megroggyan, lemond, másik pedig magánhadsereg szervezésével vádaskodik, nevezett portál pedig mindkettőt kiosztja, s ezek csak a hirtelenjében átfutott friss eresztések. Mit várhatnak tőlük mások, ha egymásról is így gondolkodnak? Hogyan tudnának egy országot működtetni, ha a „szellemi” vezetőik azon sem tudnak megegyezni, ki az ügynök / spicli / csurkista / zsidó / zsidóbérenc stb. közülük!
 
 Valójában egy ember van, akiért mégis kár. Ő Morvai Krisztina. Amit ez az asszony 2006 őszén tett a jogsérelmet elszenvedettekért, arra bármely magyar büszke lehetne. Hogy miként került ebbe a társaságba, hogyan vállalhat közösséget bármilyen szinten velük, az olyan rejtély, amit személyiségének alaposabb ismerete híján nem tudok megmagyarázni. Így marad a szomorú tény: az említett portál ma is az ő arcával nyit.

104 komment

Címkék: szélsőjobb morvai krisztina kuruc info

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr56677765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lemúr Miki · http://lemurmiki.wordpress.com/ 2008.09.23. 18:53:52

Ha nem vigyázunk, nemsokára az EP-ben fog ülni. :)

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 18:55:13

Mondtam, hogy nem ismerem személyesen, szerintem is vannak problémák vele, ennek ellenére állítom, hogy 2006 őszén fontos dolgot vállalt fel, amiért köszönet jár.

Hitetlen 2008.09.23. 18:55:32

mégis mit mondjunk? elqrtuk? jah vége van? áá, dehogy!

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:00:49

Oké, lehet, hogy fontos dolgot vállalt fel, de:

1. Nem egyedül tette és hidd el nem is érdek nélkül...

2. Nála sokkal nagyobb koponyák is ültek abban a bizottságban, akik közül egy nevet nem ismer a közvélemény. A munka nagy részét ők végezték el.

3. A bizottság vizsgálatának eredménye ugyanannyira részrehajló és fontos tényeket figyelmenkívül hagyó volt, mint a másik oldal bizottságáé. (Gönczöl-bizottság)

Szóval Morvai számomra a szélsőjobb playmate-jévé vált, aki legalább annyit fog nekik ártani (szerencsére) mint ártott korábban a feministáknak, vagy a liberális jogvédőknek.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 19:04:19

nigel 2008.09.23. 18:53:09 ,

Egyetértek. Inkább mondjuk pszichológiaia, mint mentális. Nem tudom ki, hogy van vele, de még amikor a legrokonszevesebb dolgokat is lehetett tőle csak hallani, akkor sem tudtam nem észrevenni, hogy valami disszonancia van a mimikája, a hangszíne és a témája között. Nem illett össze. nem volt egységben. Aztán jöttek a különböző nem olyan jó hírek róla és egyre inkább igazolva éreztem a gyanúmat arról, hogy valami nem stimmel nála. Nem akarom azt mondani, hogy tudom mi. Azt a bizonyos cikket is ezerszer jobban meg tudtam volna írni a helyében (gondolom szerénytelenül én) válaszul a Népszavás szemétkedésre. Teljesen elhibázott volt és nem csak azért amit kifogásolni szoktak rajta. Azóta gyanakszok, hogy szerept játszik, csak azt nem tudom minek a szolgálatában. Tényleg nem tudom, csak azt, hogy nem őszinte. Mindegy, nem lényeges kérdés a haza jövője szempontjából.

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:04:40

És figyelmedbe ajánlom a CEDAW-ügyet is.

hu.wikipedia.org/wiki/Morvai_Krisztina#A_CEDAW-.C3.BCgy

Nandi 2008.09.23. 19:06:08

Azért Morvai Krisztinát nem kell sajnálni, a Civil Jogászbizottság Elnöke többször is elhatárolódott attól, amit ez a nő müvelt.

Sokat tett az emberekért, de valójában egy népszerűség hajhász idióta, és ez nem kicsit hanem nagyon igaz.

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:08:10

Tényleg nem őszinte, ez a jogvédelem is egy póz nála. Istenem, emlékszem büntetőjog szemináriumokon mennyit röhögtünk azon, ahogy hihetelen mosollyal az arcán és mézesmázas hanghorgozással azt mondta pl: "gyermekbántalmazás", vagy "családon belüli erőszak". Már akkor azt gondoltuk, hogy ez a nő nem normális.

miracle 2008.09.23. 19:09:26

Jó reggelt kívánok! 2 év kellett ehhez, hogy észrevegyük ezeket a tényeket?

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:09:51

Ez kb. 10. éve volt, azóta csak roszabb a helyzet.

ketyosz 2008.09.23. 19:11:37

Sasika ,

Sajnos igaza van atommag kollegának.
Mit tett Morvai?
Szerinted olyat, amire "bármely magyar büszke lehetne". Szerintem meg olyat, amitől a gyomrom kifordul. Kiket védett, tüntetőket? Dehogy, zavargókat, huligánokat, randalírozókat!
Kapok itt majd hideget-meleget, de a lényeget egy Sipi nevű kommentelő fogta meg épp most az Index-es Túlkapások könyvről szóló blogon:
"... a fidesz-rendezveny szetvereserol meg annyit, hogy

1., ha orban beszede nem csuszik fel orat
2., ha orban amikor mar nyakukon van a gane azt mondja, hogy emberek.. menjetek haza, mert balhe van
3., ha a fidesz a szakertoi velemenyek ellenere nem ott rendezi a gyuleset, ami a balhek utvonalan fekszik
4., ha a fidesz nem ad verbalis tamogatast a csocseleknek, akik erre alapozva a fidesz gyulesre mentek erositesert a rendorok ellen
5., ha nem lett volna eros atfedes a csocselek es a fidesz rendezveny resztvevoi kozott

akkor nem lett volna a fidesz rendezveny szetverve. ahogy sosem volt eddig szetverve. es ezutan sem lesz szetverve. de aki korpa koze keveredik, azt bizony megeszik a disznok. ..."

Morvai Krisztina beszédét én is végighallgattam és meg kell mondanom jobban megilyedtem mint az összes cigánytól és Magyar Gárdás és hasonszőrű bohóctól, mert súlyos igazságokat és cáfolhatatlan tényeket vegyített demagógiával. Olyan körítéssel tálalta ráadásul mindezt, hogy a legegyszerűbb emberre is nagy hatással volt. Félelmetes volt, veszélyes és előre vetített valamit, amit nagyon nem szeretnék megtapasztalni sem én, sem pedig a gyermekeim.

Minden másban teljesen egyetértek veleld és a post-odban írtakkal annyi kitétellel, hogy inkább örülnünk kellene, mert amíg ezek ilyetén marják egymást, addig nem kell attól félnünk, hogy potens hatalommá váljanak és tönkretegyék életünk.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 19:14:10

A Nép,
hajlok rá, hogy igazatok van, nem volt nekem sem minden akkori szereplése sem rokonszenves, mégis sajnálom. Szerintem nem ugyanaz a kategória, mitn Budaházy-Toroczkai stb.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 19:18:11

ketyosz,
én meg éppen egy lényeges ponton nem értek egyet veled: ha még ez a sok "ha" igaz is lenne - teóriának fogadjuk el -, akkor sem lett volna a rendőrségnek joga ilyen módon fellépni: még a huligánokkal szemben sem, nem beszélve a teljesen békés emberekről.

z 2008.09.23. 19:23:25

ketyosz még a legbrutálisabb bűnözőnek is jár jogi védelem.

Amit te szeretnél az diktatúra. Asszem neked is van hely még Budiházi György mellett, ő is hasonlóan nagy demokrata ,mint te:)

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:23:52

sasika61,

Abban igazad van, hogy Morvai nem ugyanaz a kategória, mint Toroczkai, vagy Budaházy. Sokkal műveltebb, tanultabb és jobb nevelést is kaphatott náluk. Aztán mégis ez lett belőle. így viszont ő lehet a Jobbik szellemi elitjének a motorja.

tata86 2008.09.23. 19:24:41

Sasika, szívemből szóltál!
Morvainak meg asszem lesz Budapesten is előadása az ep-választás kapcsán, ha lesz időm megkérdezem tőle személyesen, hogy most mit gondol az egészről.

TD223 2008.09.23. 19:25:02

Rosszul sült el Morvainak a szombat, de ha a Jobbik, Magyar Gárda és Bombagyar, meg a pár maradek normalis levedli az ősmagyar Budaházykat és az IQ hiányos huligánokat, akkor elkülönül a normális, radikális jobboldal és a baromzat és nem lesz gond.

Morvaira meg igenis büszkék lehetünk, legközelebb viszont beszeljen az ócska szóviccei nélkül és a megszokott radikalitással.

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:30:37

Nem a rendőröket védem, de a FIDESZ felelősségét az események alakulásában mindenki elfelejti.

Én napokkal 23-a előtt azt gondoltam, hogy provokatív, de legalábbis nem szerencsés és felelőtlen dolog az Astoriánál tartani a naggyűlést. Miért kellett akkor és ott, ahol soha előtte még nem??? Forgalmas csomópont, oké, de éppen ez szól ellene is. A FIDESZ soha nem jött át azelőtt Pestre ilyen eseményekkel. Pláne nem tartott naggyűléseket útkereszteződésekben. Orbán pedig aljasan és cinikusan magára hagyta az övéit, bár ezt nem divat leírni. Révész legalább odament, ahol úgy érezte tehet valamit...

catamenia 2008.09.23. 19:31:37

Saska te egy beteg komcsi vagy. Sajnállak.

Rqi 2008.09.23. 19:32:05

Belehallgattál Morvai szombati beszédébe?

Kissé kínos volt. Valaki szólhatna neki, hogy ennyire porrá azért nem lenne muszáj égetnie magát.

z 2008.09.23. 19:35:16

galabenisztomasz 2008.09.23. 19:30:37

Valóban Orbán direkt kérte ,hogy a rendőrök szabálytalnul járjanak el bűncselekményeket elkövetve!

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 19:35:41

catamenia,
pár napja azt írták, hogy jobbos segg vagyok.
Akkor most mi lennék? Döntsétek már el:)

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 19:38:00

Ugyanakkor meg, ceterum censeo Carthaginem esse delendam:

www.kibulizottorszag.net

Annak akit érdekel mi az ábra.

miracle 2008.09.23. 19:42:59

sasika
"akkor sem lett volna a rendőrségnek joga ilyen módon fellépni: még a huligánokkal szemben sem"
Nálunk fejlettebb és demokratikusabb országokban ennél sokkal határozottabban lépnek fel. Szó szerint szétverik, mintsem, hogy ők verjenek szét egy székházat és ez így is van rendjén. Nálunk meg csak a nyafogás, hogy szegény békés tüntető érzékeny lelke megsérül.

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 19:44:04

z,

Nem hiszem (gondolom, nem szándékosan nézel hülyének...) de tudott az eseményekről, az biztos. Vagy szerinted beült az autójába elhajtatott kikapcsolta a telefonját, sőt mindekiét kikapcsoltatta, akik körülötte voltak, hazament, bevett két altatót, de még előtte megtiltotta, hogy zavarják, még akkor se, ha lövik a magyarokat, majd aludt két napig egyfolytában...? Így lehetett, az a hülye Révész meg nem ezt csinálta.

tata86 2008.09.23. 19:51:53

A többieket leszarom, de Sasika téged megkérlek, ne sugalld, hogy okt 23án huligánokat vertek, mert ez egyáltalán nem igaz.

miracle, galabenisztomasz: Qrva anyátokat! (Igen, ez azt jelenti, hogy biztos igazatok van, mert nem tudok érvekkel vitatkozni, csak primitív módon személyeskedni...)

A.G. 2008.09.23. 19:52:50

Morvai Krisztina nagyon gáz. Arra azért én is kíváncsi lennék, hogy ezeket komolyan gondolja-e vagy csak címlapokon akar szerepelni. Ha az első, akkor szegénynek elment az esze, ha a második, akkor menjen hozzá Hajdú Péterhez vagy csalja meg Győzikével a Bea asszonyt...

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 19:54:21

miracle 2008.09.23. 19:42:59,

Ugyan már!

Az ilyenféle állítások teljesen hamisak és félrevezetők. Nagyon sok függ a körülményektől. Ami 2006 október 23-án volt, a Nyugaton NEM!

Beindul a propagandagépezet és unos untalanul ismétlik a megtévesztőnek szánt hazugságot, ugyanúgy, mint a kettős állampolgárság népszavazás ügyében. Méghogy szavazhatnak! Az elképzelés az, hogy addig ismétlik amíg nyilvánvalónak tűnik annak aki hallja (de nem tudja) mert hiszen annyit hallotta már. Mondjuk a jobbszelesekre ugyanúgy áll a hülyeségeikkel. Észnél kell lenni.

„Hová lett régi jó hadviselő eszed?”

z 2008.09.23. 19:54:26

galabenisztomasz

De sajna hülyének nézlek. Imádom , ahogy kenitek szét a sz@rt. Tudom mindenki felelős.

index.hu/politika/belfold/fabian8982/

Ezeket a kis történeteket nehéz kimagyarázni.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 19:59:12

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 19:14:10 ,

Sajnálni lehet, mert

Kár, kár, kár vala Ocskay Lászlónak,
Ilyen nagy vitéznek lenni árulónak,
De nem kár, de nem kár fekete hollónak.....

Tudod.

Mindegy. Volt, úgy tűnt, hogy volt, nincs.

bibibibibibibi 2008.09.23. 19:59:47

1: Aki kimegy randalírozni,autókat felgyújtani, tévészékházba betörni, lopni, kárt okozni, utcaköveket felszedni, kirakatokat betörni, rendőröket megdobálni molotov koktéllal, utcakővel, törött üveggel, az ugyan ne csodálkozzon már azon hogy elkenik a száját.

2: Szép dolog az együttérzés, de amit ez a tetves csőcselék csinál, az már minden határon túlmegy. A most szombati kis akciójuk 1.8 millióba volt a rendőrségnek. Na vajon ki fizeti ezt ki? Csak nem a rendes adófizető állampolgár? Nahát!

3: Szebb jövőt ezekkel? Ugyan kérem ne röhögtessenek. Ha ezek jutnának hatalomra, ez az ország 1 héten belül összeomlana. Aztán mi lenne? Hadat üzennénk Európának? Kabaré.


Az én véleményem az, hogy ezeket a magukat nemzetmentőnek mondó aljas, primitív barmokat, minden eszközzel meg kell fékezni. Nem vagyok hajlandó tolerálni azt, hogy ha Európában valaki rossz példát akar felhozni, akkor Magyarországot hozzák szóba. Hát kellett ez nekünk? Hogy pár 100/1000 vadbarom idióta miatt, lassan az egész világ rajtunk röhög?

miracle 2008.09.23. 20:01:25

A Nép te vagy
"Beindul a propagandagépezet" MNO, RémHírTV? Igazad van. És valóban hazudtak a kettős állampolgárság ügyében is, hiszen Mikola csak kibökte mire ment ki a játék, olvass utána bátran.
Ezek után én természetesen csak a saját szememnek és fülemnek hiszek és azt hallottam és láttam, hogy IQ nullás üvöltő dervisek kockakövekkel dobálták a rendőröket. Nem kell ehhez média...

Marci 2008.09.23. 20:02:30

Emberek miért van az hogy hülyeségekkel foglalkuzunk ahelyett hogy azon törnénk a fejünket hogy hogy lehetne már végre magyarországot kikaparni a szarból?? A fejétől bűzlik a hal!! Van egy beteg kormányunk sérült emberekkel akik a komunizmusban nőttek fel és megfertőzte utána őket a vadkapitalizmus is és van a randalírozó csőcselék akik naon királynak hiszik magukat ha zúzhatnak...vegyétek észre itt az országban csak annyira fajulnak el a dolgok amennyire beteg ez az ország! Javítsunk rajta együtt hogy ne történjenek se rendőri brutalitások se a csőcselék szétveri az amúgyis korhadó belvárost...ráadásul mikor egymást verik jól is szórakoznak azon ha eltörik a másik csontjait!!Miért van az hogy a magyar máshol a világon annyi csodát tett íg itthon egymást marja szapulja és kicsesz ahol csak tud!!! Ébredjetek!!!

z 2008.09.23. 20:03:49

miracle

Akkor nem fogsz sírni ,ha mszp gyüliről jössz haza, aztán megfognak ,megbilincselnek ,eltörik az újjad, megfenyegetnek ,hogy agyonlőnek ,pedig te csak haza akartál jutni.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:06:17

miracle 2008.09.23. 20:01:25

A propaganda mantrát fújod, igen. Ezek nem igazak. Nem így igazak. Azok a dobálók, bizony védekeztek. Emberi reakció. De tudod mit? Mielőtt visszamegyek melózni idemásolom neked amit egyszer megírtam egy más hozzászólásban, hogy, hogy volt. Darab idő, kicsit talén szerkesztenem is kell, bírd ki. De jön.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.23. 20:08:10

Ez a szombat egy ritka nagy öngól volt a szélsőjobbnak, de főleg a Jobbiknak.
Értelmes, parlamentbe készülő erő nem áll egy színpadra a maszkos csikós-nindzsákkal:

vastagbor.blog.hu/2008/09/23/szenzacios_nemzeti_radikalis_ongol

Csumpitáz Alfréd 2008.09.23. 20:08:55

z, tata86

Lehet, hogy olvasni kellene a sorok között. Úgy látszik magyaráznom kell... Én utálom Gyurcsányt, a rendőrök szerintem túlzott és szükségtelen erőszakot alkalmaztak október 23-án, leszarom a kormánydumát, de ugyanezeket gondolom a másik oldalról is. Tudom, hogy akik itt most engem kurvaanyáznak és hülyéznek, pl. ti, azoknak ez elképzelhetetlen, de én egyik kib@szott oldalt sem szeretem, sem támogatom, mert 20 év alatt ide züllesztettek mindent és mindenkit. A Jobbiktól is hányok, még mielőtt szélre tenne bárki. De az, hogy ti csak egyféle felelősséget tudtok elismerni, az fájdalmasan beszűkült gondolkodásra vall. Mégis én úgy gondolom, hogy sokkal boldogabb vagyok, mert nincs bennem az a frusztráció, ami bennetek, hogy egy olyan vezért és oldalt védtek - igaz egy másik gerinctelen pöccsel szemben - aki és ami, az utóbbi (meglehetősen nehéz) időkben sem tud tenni semmit értetek a szófosáson, újabb és újabb ultimátumok belengetésén és Szíjártó Peti betanításán kívül. Amúgy a vitát lezártnak tekintem. Sok szerencsét, erőt, egészséget kívánok nektek (neked és tata86-nak, valamint az utánatok következőknek) a továbbiakhoz. Fogtok ti még Morvainak tapsolni...

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:09:33

Marci 2008.09.23. 20:02:30,

Totál jogos. A kikaparást egy föntebbi hozzászólásomban megadott linknél keresd. (Gátlásaim vannak mégegyszer idemásolni) De 19.38.

akárki 2008.09.23. 20:09:36

Morvai mint szellemi motor. HAHAHA. Még szellemi rollernek is nehéz tekinteni az utóbbi hónapok, 1-2 év történései alapján. Ha gonoszkodni akarnék - és miért ne akarnék -, azt mondanám: szimplán klimaxos.

tomi67 2008.09.23. 20:10:39

Ezt a blogot alapból "böszmeség" (gyurcsányista)volt létre hozni!
Mindenki tudja,hogy az mszp-s és liberális csűrhe által felbérelt provokátorok csinálják a balhét!!!
Akkor most miről is beszélünk cionista hozzászólók és blogindítók??????

miracle 2008.09.23. 20:10:40

z
Velem ez nem fordulhat elő, mert semmilyen gyűlésre nem járok. Mi a francnak?

A Nép Te vagy
Jó munkát hozzá. A dobálókat meg majd sajnálom, ha ráérek. Gondolom úgy kezdődött, hogy a rendőrök visszaütöttek, mire kockakövekkel elkezdtek védekezni.

z 2008.09.23. 20:13:15

galabenisztomasz

Persze ,hogy középen állsz! És természetes az elmúlt 20 év a felelős ,meg Orán:)

z 2008.09.23. 20:15:09

miracle
Bizony nem kell kimenni utcai politikai gyűlésekre! Milyen jó megoldás! Nagy demokraták írnak ide baloldalról
.:)

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:17:13

miracle,

Amit ígértem.

Írod: (nem te miracle, hanem akinek ott válaszoltam, de itt hagyom, hogy lehessen kötni)

„volt egy be nem jelentett, tehát törvénytelen tüntetés, ami úgy kezdődött, hogy a Kossuth térrol a megtalált fegyvernek minősülo eszközök miatt eltakarították a zsibvásárt, és ez ellen tiltakoztak a "törvénytisztelo és békés" polgárok.”

Ezzel nagy bajok vannak.

Ha tisztességesen végiggondolod, te is rájössz, hogy nem volt semmiféle megtalálás. Figyelj a sorrendre! Sokáig, egy hétnél is tovább huzakodott a rendőrség a tüntetőkkel, hogy maradhatnak-e október 23-án a helyszínen a minden szempontból törvényes Kossuth téri tüntetők, vagy nem. Megszületett a megegyezés, hogy maradnak, csak elkülönítve, igaz? Ezek után, nincs rá más szó, mint hogy orvul, a rohamosztagosok megtámadták őket hajnalban. Érdekes módon, mindenféle ún. fegyvert „találtak” pont ebből az alkalomból. Vagyis semmiképpen sem lehet a fegyverek megtalálásával igazolni azt, ami előbb volt, a támadást. De különben ezen egy csecsemő is átlát. Miután, az azonosítatlan, a felelősség elől mintegy álruhában rejtőzködő, tehát a legminimálisabb demokratikus szükségletnek sem megfelelő, vagyis rohamosztagos pribékekre emlékeztető mődon szétverték az addig mindenképpen békés tüntetőket, azt tettek oda „bűnjelként” amit nem szégyelltek odatenni. Ahhoz képest, ha így volt, nem is volt nagy fantáziájuk. Amit a TV-ben mutogattak a polgárok ijesztgetésére (elég szégyen, hogy az átlag magyar ítélőképesége oda torzult, hogy ilyen átátszó dolgoknak is fölül), az valójában nagyrészt teljesen ártatlan eszköz volt és akár igaz is lehetett, hogy azokat a „rendőrök” ott találták. Kés? Ott éltek, kenyeret vágtak! Kalapács? Te mivel vernél be sátorcöpöt? És így tovább. De ez mindenképpen mellékkürülmény, a már említett időrendi sorrend miatt.

Szóval nem demokratikus állam intézkedett ott, hanem támadás történt a nép ellen, a nép nagyobb, hallgató részének a megfélemlítésre. Működött. Ez a valóság. A megtámadottak védekeztek. Nem értek egyet mindennel amit a Kossuth téren addig hangoztattak, de ez mellékes. Ugyanígy, a válaszuk ha érthető is, nem szeplőtlen, de akkor sem lehet kérdés, hogy, ki a támadó és ki az áldozat.

Végsősoron rágalmazás azt mondani (akármilyen becsmérlő szavakkal színezed te, vagy más, hogy így járasd le), hogy a Kossuth tériek folytatódó tüntetése nem volt törvényes. Egyszerűen az őket ért erőszak folytán kénytelenek voltak máshol folytatni bejelentett, sőt hivatalosan is jóváhagyott tiltakozásukat. Bűnöző az aki ezt szétveri, illetve szétvereti, nem demokrata aki a szétverést jóváhagyja.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 20:17:54

Tata,
egyáltalán nem sugalltam, hogy okt.23-án huligánokat vertek, éppen azt mondtam, hogy még velük sem lehetett volna így bánni, nemhogy abszolút vétlenekkel.
tomi, szerintem nincs igazad, nem feltétlenül kell mindenben a cionisták kezét látni, elegendők vagyunk magunk is hozzá.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 20:19:31

A Nép,
na ennek minden sorával egyetértek.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:20:01

z 2008.09.23. 20:15:09

Igen. Ez fasiszta szellemű megközelítés. Van erről egy kitünő, nem sokak által ismert cikk:

futyi.transindex.ro/?cikk=68

akárki 2008.09.23. 20:21:28

Az összes itt fröcsögő és kommunistázó (szerintem a fele azt se tudja mi az, csak manapság divatos ezt üvöltözni) Naaaaaaaaaaaaaaaaagy Magyarnak: bizony szombaton elvált a szar a májtól, felebarátaim, és a magyar szélsőjobb levette álarcát, mégha csuklyát húzott is, de pont azáltal. Ennyi telik ettől a szánalmas csürhétől, egy ilyen álarcosbál, jelmezes felvonulás, de inkább húztak volna bohócsipkát a fejükre. Ők sem fogják megmenteni az országot. Igaz, nem is akarják. Csak rombolni és bomlasztani tudnak és akarnak.
Na. Mostmár lehet zsidózni, kommunistázni, meg a többi szokásost nyomatni.

ostván 2008.09.23. 20:24:59

Úgy tűnik nekem, hogy Morvai Krisztina kissé anarchista, aki bármilyen áron, de fel akar lépni a fennálló (és nem mellékesen demokratikusan megválasztott) hatalom ellen. Én javasolnám a diplomájának az érvénytelenítését, mivel jogvégzett emberként tudnia kell, hogy éppen törvényellenesen cselekszik, illetve jogellenes tevékenységet támogat.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:26:07


sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.09.23. 20:17:54

Nagyon helyes. Nem tudom milyen elmebaj ez nálunk sokaknál, hogy azt hiszik a cionisták fő gondja Magyarország. A valóság az, hogy a cionisták egyetlen gondja Izrael, az hogy a zsidók menjenek oda, lehetőleg mind. És, hogy ott ne hagyják magukat lesöpörni. Erről szól, semmi többről, főképp nem az ellenkezőjéről.

miracle 2008.09.23. 20:26:45

A Nép Te Vagy
veled tök fölösleges vitatkozni, mivel téged az se hatna meg, ha atombombát találtak volna valamelyik békés tüntető táskájában.
itt lehet gyönyörködni a lefoglalt eszközökben:
index.hu/gal/?dir=0610/belfold/lefoglalt/
Vasgolyók, gázálarc, fejsze. Csupa nélkülözhetetlen dolog.
További jó csőlátást.

tomi67 2008.09.23. 20:29:07

Templomban,bejelentett Isten Tiszteletet oszlatni? Nem furcsa?blogindító?Vegyifegyvert használni békés tüntetőkkel szemben, nem furcsa ?blogindító??? "Demokratikus Charta", a neve is vicces nem? blogindító?? Nemezetellenesnek lenni jó blogindító???Hová tartozol??Nem züllesztette le a szocialista-liberális hulladék eléggé le ezt az Országot??? blogindító??? Tudod mi az a Szent Korona?blogindító??? Te egy féreg vagy!blogindító!

Kenedy 2008.09.23. 20:29:24

akárki#
Mocskos kommunisták:P
Ők nem csürhék,világos? Lehet 20 év múlva hősök lesznek. 56-ban is csürhéztek az akkori megszállók,most meg hősök.
61 évből 53 évben baloldaliak kormányoztak.
Az ország állapotáért a magyar baloldali sajtó az elmúlt 61 évben folyamatosan a nem baloldali kormányokat teszi felelőssé.

countdown 2008.09.23. 20:30:51

galabenisztomasz: Végre valakivel 100%-ban egyetértek! De az azért kár, hogy lezártad a vitát! :-(

IPC 2008.09.23. 20:31:11

Ezt a szélsőjobbos csűrhét kikéne lőni a világűrbe a szélsőbalos csűrhével együtt aztán ott baszakodjanak egymással ilyen szemetekre senki nem kíváncsi, legalábbis értelmes ember nem.
zsidóbérenc-e vagyok?

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:32:21

akárki 2008.09.23. 20:21:28,

Na! na!

Sok minden egyéb volt itt. Többségben volt az a sok minden egyéb. Vagy másképp.

Kenneth 2008.09.23. 20:33:54

Néztem Morvai asszonyt, és végig két gondolat járt kis buksimban. Egyrészt nagyon erős érzésem volt, hogy ez a nő elmebeteg. Másrészt nem lehetett nem észre venni, hogy ez a nő imád szerepelni. Szerintem egyszerűen ez hajtja, szerepelhet az ő kis közönsége előtt, akik rajonganak érte, és őt ez kielégíti. Tipikusan az a fajta nő, aki tisztában van saját jelentéktelenségével, tehetségtelenségével, és ezt szerepléssel, nőegyletek, feminista mozgalmak, politikai gyűlések szervezésével, uszítással kompenzálja. Ekkor úgy érzi ő is valaki...

Másik dolog, hogy őszintén sajnálom, hogy párszáz/ezer randalírozó elmebeteget ebben az országban nem lehet egyszerűen szétverni, mint azt nyugaton teszik. Odáig jutottunk a szégyenben, hogy ezt a csőcseléket lassan nemzetvédő hős forradalmároknak kell tekinteni, mert ha nem, akkor biztos büdös kommenyisták vagyunk. Elmebaj.

tata86 2008.09.23. 20:35:19

galabenisztomasz: Nem védek semmilyen oldalt és vezért. Frusztráció van bennem, mert pl az anyukámat lőtték könnygázgránáttal és gumilövedékkel, neki kellett a saját hazájában halálfélelemben rohannia az egyenruhás állatok elől. 25 évet élt Ceausescu alatt, de ilyet még ott sem tapasztalt (igaz arrafelé ritkábbak is voltak a tüntetések).
Mellesleg el tudom képzelni, hogy egyszerűen, csak egy önző kispolgár kádármagyar vagy, aki minden politikai erőt utál. (Még azt is, hogy nem szavazol balra...) Nem mindenki hülye aki nem ért egyet veled.
(Akkor a vitát én is lezárom, az olyan menő...)

ketyosz 2008.09.23. 20:36:39

A Nép Te vagy 2008.09.23. 20:06:17

Istenem, ennyire hülye nem lehetsz apafej!
Védekeztek?! Bazdmeg ha engem egy fölényes túlerő megtámad, akkor elfutok - ha pedig a családom is velem van akkor még gyorsabban próbálom menekíteni őket. Eszembe sem jut ellenállást kifejteni, illetve ráutaló magatartást folytatni! Tankot lopni, követ hajigálni barikádot emelni?! A védekezés mióta jelenti ezeket, vagy azt, hogy összetörök mindent ami a kezem ügyébe kerül?!

Nagyon remélem, hogy a nép nem te vagy apafej, mert akkor nagyon nagy a sötétség...

tomi67 2008.09.23. 20:38:04

Eltévelyedett TV2 és Rtlklubbon nevelkedett béna emberek gyülekezete ez a fórum! Olvassatok többet a magyar történelemről!Hazudnak este,éjjel és nappal! Aki ezeknek hisz az tényleg tébolyult! Gyurcsány az igazi provokátor,aki 2006 ősze óta provokálja az ország lakosságát!

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:39:33

miracle 2008.09.23. 20:26:45

Az időrendi sorrendet magyarázd meg. Hogy lehet a támadás megkezdését arra hivatkozva igazolni, hogy utólag mit találtak?

A Mikulásban is hiszel?

miracle 2008.09.23. 20:41:06

Jó van tomika67, most már menjél szépen vissza homokozni, látod, hogy senki nem reagál a hülyeségeidre.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:41:48

ketyosz 2008.09.23. 20:36:39

Nem, nem, nyugi. A nép, modom te vagy.

Én csak mondom, hogy tudd.

(jaj)

ketyosz 2008.09.23. 20:42:01

tomi67 2008.09.23. 20:29:07

Istenhívő ember lennék, de az ifj.Hegedüsnek én bizony elhúznám a nótáját. Templomban politizálni, sőt uszítani - no ehhez kell azért nem kevés bőrvastagság...
Annak ellenére, hogy szerintem nem véletlen történt az,, hogy épp oda hatolt be a füst azért n is elítélem, a templom közelében való akciót - MINDKÉT OLDALRÓL!

Kenneth 2008.09.23. 20:42:17

Tetszett pl az index videón is látható hős forradalmár, amint védekezik egy zöld szemetes ellen. Ha jól láttam 4-5-ször védekezett a bakancsával, közben igazított a szemetesen, hogy jobban tudjon védekezni, mert a szemét cionista neobolsevik szemetes csak nem akart leszakadni az őt tartó fém oszlopról. Sajnos a hős hazafi végső győzelmét már nem örökítették meg a videón, remélem megúszta a rohadék szemetes provokációját....

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:42:54

tomi67 2008.09.23. 20:38:04

Bocs, szerintem már korábbantól

A.G. 2008.09.23. 20:43:38

tomi67!

Mi az hogy bejelentett istentisztelet? Azt nem kell bejelenteni, nem tartozik a gyül.törv.hatálya alá.
Vegyifegyver a békés tüntetőkkel szemben? Te kis Morvai-imádó!
Biztos, hogy a szombati romboló csürhe nem nemzetellenes?
Szerintem a blogindító jobban tudja, hogy mi az a Szent Korona, mint te, de hogy jön ide a Szent Korona?
Na, lehet ballibkomcsicionistázni. Még az is jobb, mint a demagógiád!

tomi67 2008.09.23. 20:43:44

Eza sasika61, ipc, keneth-el együtt egy faszkalap!Kalap nélküll!!!Biztos nyalják a bal-libek valagát ezerrel!!!!

ketyosz 2008.09.23. 20:44:14

A Nép Te vagy 2008.09.23. 20:41:48

Köszönöm, most már tudom. Jó érzés ez az aprócska fény is ebben a sötétségben.

miracle 2008.09.23. 20:44:24

Kenneth
:)

Kenneth 2008.09.23. 20:45:47

tomika most hogy bezárták a lipótot, lehet kéne egy új otthon után nézned, nem?

miracle 2008.09.23. 20:47:17

Kíváncsian várjuk a
Nép te vagy
reagálását a 20:42:17-re...

Kenneth 2008.09.23. 20:48:31

Ja, és mégvalami, aki esetleg még összekeverné az 56-os forradalom hőseit, a most randalírozó csőcselékkel: Teccik tudni akkor lűttek, nem gumival, ólommal...

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:49:01

ketyosz 2008.09.23. 20:44:14,

Látod milyen egyszerű? Mindent meg lehet beszélni.

Csak azt mondaná meg valaki, miért nem megyek még mindig dolgozni, amikor vár a meló. (De ezt ne a nép mondja!)

IPC 2008.09.23. 20:49:13

sem a balosokat sem jobbosokat nem szeretem, kitenném őket a szaharába aztán ott boxolják le egymás között, de ez a csűrhe rosszabb, mint az olaszliszkai lincselő romák, emlékszem amikor a vonaton cc 30 bőrfejű csak úgy elvert ok nélkül. nincs kampós orrom, nem volt nálam szovjet zászló, és nem lenin összest olvastam nem szóltam hozzájuk csak ültem csendben a vonaton

tomi67 2008.09.23. 20:51:36

A.G., nevetségesek vagytok! Bejelentett békés tüntetés, református Isten Tisztelettel zárva!! De hát ennyit tudtok!!!Kívánok nektek sok meglepetéssel teli SZEBB JÖVŐT!!! Majd ha kihúzza a kormányotok 2010-ig és eltakarodnak ,arra leszek kiváncsi kinek a seggét nyaljátok utána.Jó bal-liberális módon! Ahogy szoktátok!

Kenneth 2008.09.23. 20:52:18

IPC, biztos provokáltad őket, te szemét. Nem néztél véletlenül az irányukba? Vagy nem vetted túl hangosan a levegőt? El, őelőlük???? Mi????

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2008.09.23. 20:53:27

"súlyos igazságokat és cáfolhatatlan tényeket vegyített demagógiával."
Ebben az igazság! És ebben az a baj, hogy a súlyos igazságok és a cáfolhatatlan tények megint elfelejtődnek és csak a demagógia marad, s itt is mindenki azon vitatkozik, hogy a M.K. akkor volt-e valaha jófej, vagy mindig is ilyen demagóg volt.
Aki pedig a súlyos igazságokat és cáfolhatatlan tényeket egyébként kimondja, arra rásütik, hogy fasiszta, aki pedig cáfolja az cigány/zsidó/bérenc/áruló.
Pedig kellene rajtuk vitatkozni, mert nem ebbe a párszáz budaházi-torckába fogunk belefulladni, hanem a szőnyeg alá söpört súlyos igazságok és cáfolhatatlan tények tengerébe.

A.G. 2008.09.23. 20:54:33

Kenneth!

A hős forradalmár a rá támadó kukával tényleg jó volt. De nemes bosszút állt rajta a nemzetmegmentő. Igazi hőstett volt, elhomályosítja nagyjaink cselekedeteit. Lehet, hogy néhány évtized múlva csak úgy emlékeznek rá, mint az ország megmentője?

Jézus Krisztus · http://jezusszive.crpl.hu 2008.09.23. 20:54:43

A Jézus Szíve Partizánbrigád elhatárolódik.

Kenedy 2008.09.23. 20:55:02

Most is lőnek,mindenkit,lehet az idős,gyerek,aztán letagadják a viperát.Mondom,ha évek múlva kiderül mekkora egy trágyában éltünk most,majd hősök lesznek. 56 is így kezdődött:)) Magyarorság nem jogállam már.

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.23. 20:56:37

miracle 2008.09.23. 20:47:17,

Ez rendes tőled. (Az nem hogy megin nem azt csinélom amit kellene!)

Szóval tévedés azt gondolni, hogy a most öncélúan balhézó dilisekkel bármennyire is rokonszeveznék. A Kossuth tér, főleg kezdetben és lényegileg, egészen más volt. Pl a Kossuth tér NEM SZERETTE a Szabadság teret. Remélem követhető vagyok.

Jóéjt minden magyarnak: balosnak, jonbbosnak. A nem magyaroknak is, de ők úgysem tudják olvasni szegények.

IPC 2008.09.23. 20:57:26

Kenneth
IPC, biztos provokáltad őket, te szemét. Nem néztél véletlenül az irányukba? Vagy nem vetted túl hangosan a levegőt? El, őelőlük???? Mi????

lehet egy "szebb jövőt némi karlendítéssel" belefért volna és megúszom az atrocitást. mindegy már, túléltem és meg vagyok róla győződve, hogy ezek ugyanolyan bűnözők, mint Koszi-klán és a feketesereg. Csak Senkiházynak akarom mondani Budaházynak meg mindenféle önvédelmi csoportnak hívják őket.

A.G. 2008.09.23. 20:59:52

Szegény tomika! te tényleg azt gondolod, hogy csak ez a két oldal létezik? Máshogy nem is gondolkodhat az ember?
Azt tudom, hogy te nem tudsz másról, hiszen lerí írásaidról a primitívség! Tipikusan olyan ember lehetsz, akit irányítani kell és megmondani neki, mit kell gondolnia. Szánalmas kis életed lehet!
És élő példája mocskos politikusaink céljának. Te tényleg elhiszed, hogy ebben az országban bármelyik politikus is a javadat akarja vagy az ország javát? Fordulj gyorsan orvoshoz!

Kenneth 2008.09.23. 21:01:11

A.G
Hát, végülis engem is irritál a zöld szín. Egy szemetes ne legyen zöld, legyen barna, vagy inkább sárga. A kurva annyát provokálja az a zöld szar. Picsába má.., komolyan mondom mingyá kimegyek és letépek egyet. Nekem úgysem kerül semmibe, mer adót nem fizetek (annyira azért nem vagyok magyar), büntetés nem jár érte, akkor mé ne?
Gyerünk a frontra bajtársak, irtsuk az elnyomó kukákat!

Kenedy 2008.09.23. 21:02:10

Én sem szeretem a randalírozókat,sokkal jobban szeretnék békét. De azaz igazság,hogy amióta az ország rájött kik is a kisebbségi gyurcsányiék valójában,már a többség rühelli és addig amíg nem lesz Nemzeti kormány sajnos ez a "csürhe" velejárója lesz a közéletnek. Ez a rossz rendszer ellen egy válaszrekació. sajnos

IPC 2008.09.23. 21:02:20

A.G. jól látja. Aki politikusnak áll az jó ember nem lehet és csak a saját érdekeit fogja nézni, azért is lett politikus hiszen így közelebb kerülhet a zsíros bödönhöz.

Kenneth 2008.09.23. 21:05:42

"Szegény tomika! te tényleg azt gondolod, hogy csak ez a két oldal létezik? Máshogy nem is gondolkodhat az ember?"

Naná, hogy nem. Én csövekkel (is) foglalkozom, így pontosan tudom, hogy a csőnek mindig két vége van.(nekem elhihetitek) Ha középen állsz a csőben akkor két irányba tudsz kinézni, Jobbra, vagy balra. Olyat semmiképp nem tudsz tenni, hogy jobbra nézel, és közben kilátsz a cső bal végén is.

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2008.09.23. 21:10:09

ostván!

Morvai nem lehet anarchista. Az anarchista ugyanis elutasít mindenféle erőszakot.
Kérlek legyél pontos!

csongorbela · http://belaba.blog.hu/ 2008.09.23. 21:15:14

És egy idézet a leballibezett, zsidóbérencezett, Tomcaték által is többször befenyített, zsindexnek csúfolt site-ról:
"A 2006. szeptember 17. estéjén, és a következő hetekben az Országház elé gyűlt tömegben számosan voltak, akiket nem pártpolitikai megfontolás és nem a rasszista-szélsőjobboldali indulat, hanem a megsértett állampolgári önérzet vitt ki a térre."

Mert azokat is szétverték. Bizony.

(index.hu/velemeny/jegyzet/schiffer7672/)

ostván 2008.09.23. 21:15:24

Emberek. A demokrácia azt jelenti, hogy bárki elmondhatja a véleményét. Aztán a többség ebből a hangzavarból azt választja ki, ami neki tetszik. De nem jelenti azt, hogy ha nép (kormány, parlament, többség, stb) nem fogadja el mindenkinek a véleményét, akkor a mellőzötteknek joguk lenne erőszakkal érvényt szerezni a saját akaratuknak. Ismétlem: Csak véleménynyilvánítási szabadság van!. És aki nem tud olyan okosat (hasznosat, fontosat, érdekeset, stb) mondani, hogy a többség figyeljen rá, az gondolkozzon el azon, hogy Ő hol hibázott. Ne a többséget hibáztassa. Ennyit az elmúlt 2 év erőszakba torkolló "tüntetéseiről".
És még valamit: Az írott törtélem tanulsága szerint forradalmárnak (pozitív hősöknek) csak a győzteseket nevezik. Már elég régen elhangzott: "Jajj a legyőzötteknek!" Aki ide tartozik, az nem lehet sikeres ember.

tomi67 2008.09.23. 21:19:38

Kedves A.G.a minősítésed az téged minősít!Szánalmas senkiházi,vagy aki provokál! Csak nem az NBH-tól írsz? Vagy bontsam ki bővebben mi az hogy NBH??? Az IP címem valószínű megnéztétek már! Tudjátok ki vagyok,honnan írok!

anti_troll 2008.09.24. 08:44:11

Nem éltem benne, de nem hiszem el, hogy ennél keményebb diktatúra volt Mo.-n az 50-es években.

Minden szinten hazudnak az embereknek, mossák az agyukat és provokálnak mindenkit akit lehet..

Provokátorok vannak minden tüntetésen és minden fórumon. Itt is.

Én alapjában véve baloldali beállítottságú vagyok ( gyorsan hozzáteszem, hogy ma nálunk nem létezik sem bal, sem jobboldali politizálás), de 2006 október 23-a után, ha valaki mentséget keres a gyurcsányi politikára és főleg TETTEKRE az vagy:

-szellemi fogyatékos
-provokátor
-tagja a kormánykoalíciónak

Morvairól csak annyit, hogy lehet szidni, lehet mondani hogy nem normális, meg hataloméhes stb,
de tessék felsorolni hogy kik álltak ki ilyen határozottan a megvert, megalázott, meghurcolt emberek érdekében.

bibibibibibibi 2008.09.24. 11:14:27

Azok a szemét, rohadt, mocskos rendőrök!! Nem hagyták a szegény, elnyomott, megvert, megalázott, meghurcolt népet nyugodtan randalírozni!! A szemét mocskok visszamertek támadni, amikor a szegény, elnyomott, megvert, megalázott, meghurcolt nép védekezni próbált mindennel ami a kezük ügyébe került!! A rohadt anyjukat azt!! Hát hogy mertek beleavatkozni, amikor a szegény, elnyomott, megvert, megalázott, meghurcolt nép csak egy MTV székházat gyújtott fel!?! A mocskos szemétláda rendőrök, hát ebben az országban már egy MTV székházat sem lehet nyugodtan felgyújtani ?!?
A rohadt anyjukat azt !!!!
Milyen jogon akarták megakadályozni a szegény, elnyomott, megvert, megalázott, meghurcolt népet, amikor ők csak egy pár kirakatot törtek be, pár autót gyújtottak fel, pár 100 darab utcakövet szedtek fel, pár kukát gyújtottak fel. Csak pár millió forintnyi kár keletkezett, amit az adófizetők pénzéből kell kifizetni! Na és?!? Hát milyen országban élünk ?!?
Ebben az országban a szegény, elnyomott, megvert, megalázott, meghurcolt nép nem randalírozhat szabadon a fővárosban?!? A szegény, elnyomott, megvert, megalázott, meghurcolt nép nem csinálhat csatateret a fővárosból úgy, hogy azok a rohadt szemét rendőrök ne szólnának bele ?!? Mert jönnek azok a mocskos rohadt rendőrök, akik megpróbálják megfékezni az őrületet?!? Hát milyen országban élünk?!? Itt már nyugodtan szétverni sem lehet a várost ?!?!?
A rohadt anyjukat azt !!!!!!!!!

anti_troll 2008.09.24. 12:26:18

bibibi

Most szépen bemutattad, hogy is nézhet ki egy NBH-s provokátor, vagy egy liberális agymosó hozzászólása.

Köszi hogy ezzel az értékes résszel kiegészítetted hozzászólásomat.

bibibibibibibi 2008.09.24. 13:18:52

anti_troll

NBH-s provokátor meg liberális agymosó se voltam még, de azért jó tudni, hogy ez az ország tömve van ilyen tehetségekkel, akik így látatlanban meg tudják mondani hogy ki kicsoda.
Azért halkan megsúgom neked, csak hogy ne érjen nagy csalódás amikor rádöbbensz mekkorát tévedtél, hogy mindkét oldalt elítélem.
Méghozzá azért, mert a legkisebb szikráját sem látom annak, hogy valamit is tenni akarnának azért, hogy ez az ország jobb legyen. Az egymás lejáratásán, akadályozásán, bemocskolásán kívül semmi más nem történik. Van egy jobboldali populista párt, aki kinevelt egy szélsőjobbos csőcseléket akik már saját életet élnek, és van egy baloldali populista párt, akinek a töketlenkedéseitől már tele van a padlás. Nekem pedig egyik sem szimpatikus
Egész Európa, és lassan az egész világ rajtunk röhög, ha rossz példát akarnak felhozni, akkor Magyarországot emlegetik. Pár éve még mi voltunk a "bezzegország", most meg jó ha sereghajtónak jók vagyunk. És a egnagyobb ostobaság erre azt mondani, hogy Gyurcsány a hibás. Nem barátom, nem csak Gyurcsány a hibás, hanem Orbán is, és mindenki aki a Parlament falai között lopja a napot. Ők mind hibásak. Egytől egyik felelősek azért, ami most van ebben az országban.
Tudod, azzal hogy valamit a végtelenségig ismételsz, attól még nem lesz igaz.
A vér és becsület nem válik vizzé.

cliffbarnes 2008.09.25. 23:14:45

sasika!

Eddig mindig jol fogtad meg a dolgok velejet, de szerintem a morvai dologban tevedsz. A Civil Jogászbizottság viszgalatanak egy szereploje volt es megis oncelu es erosen reszrehajlo, populista, sot a vadjaiban eppen a bizottsag tenyeitol elrugaszkodva frocsogott - nem szeretem en sem ezt a szot, de tenyleg azt csinalta.
Szerintem egyszeruen arrol volt szo, hogy vagy jo aproponak talalta az "anyagot" ahhoz, hogy a sajat ugyehez - barmi legyen is - municiot adjon vagy valamennyire tenyleg egyutt gondolkodott a tobbiekkel (ami valljuk be, nem nehez, hiszen artatlan embert vero rendorok ellen fel KELL lepni), de mashogy, szubjektiven es rosszul allt az egeszhez. Az "ellensegem ellensege szovetsegesem" pont a sokszinuseg (pl. a komcsikat utaljak a demokratak es a jobbszel is) miatt nem lehet ervenyes.
Ugy erzem ez a no (sok mas politikai celebbel egyutt) tetszeleg egy nagy lelkiismeretu polgarasszony kepeben, ehhez minden eszkozt felhasznal, kisebb-nagyobb sikerrel, de mind ugyanazt a celt szolgalja. Ez a bizottsagosdiban meg nem volt annyira feltuno, de mostmar kilog a lolab, ugye.
En igy latom, lehet rosszul latom, de ahonnan en nezem az egyik alakitasaval Teged meggyozott (csunyabban: megvezetett, beetetett).

anti_troll 2008.09.26. 12:09:30

bibibib

Egyet értünk. Szerintem nem olvastad el az első hszt amit írtam.

neduddki 2008.09.29. 12:41:25

HORNGYULAMONNYONLE...

egyébként meg VIVA FIDEL VIVA LA REVOLUCION

és végül de nem utolsósorban...
MINDENKINEK HALJON MEG A LOVA....

dsghh 2008.10.16. 08:16:54

Szerintem 2006 ősze az ébredés pillanata volt, amikor megmutatkozott, hogy nem csak balliberalizmus van ebben a hazában.
A huligánok hőzöngését nem mosnám össze azokkal, akik ragyogó szemmel énekelték a székely himnuszt, valami jobban reménykedve.
süti beállítások módosítása