babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Bombasztori - kérdőjelekkel

2008.10.25. 16:13 sasika61

 

 Először is a jó édesanyját mindenkinek, aki robbantásokkal (puskagolyókkal, lövedékkekkel) akar elintézni belpolitikai vitákat!
Ez lenne a „lelkiismeretes” cselekedet? Így kell bosszút állni bármiért is? Van olyan sérelem, ami emberek életét fenyegető megtorlást kíván?
A tárgyi bizonyítékok meggyőzőek: aki ezeket gyártotta, nyilván nem kiállítást akart rendezni, hanem a Molotov–koktélos üvegeket használni akarta éppúgy, mint a benzines palackokat, robbanó szerkezeteket. Akár ellenem is, vagy Pesten lakó fiam ellen is. Az ilyenekkel szemben a börtön sem elég megtorlás.
 
 Van itt azért emellett valami, ami nem hagy nyugodni. A nol.hu írja az alábbiakat: „Úgy tudjuk, a rendőrség azért védte a szokásosnál is nagyobb erőkkel és útakadályokkal is számos rendezvény helyszínét, mert meg akarták akadályozni, hogy a bombát szállító autóval áttörjék a rendőrkordont.
A terrorcselekmény előkészülete és más bűncselekmények elkövetésének gyanújával őrizetbe vett férfi és társai kidolgoztak egy B tervet is, ha a rendezvények után nem lennének összecsapások, és nem tudnák használni a bombákat. Ez esetben a West End bevásárlóközpont előtt robbantottak volna. A rendőrség azonban a környéken (állítólag az épületben is) jelentős erőket rejtett el egy váratlan támadás megakadályozására.” http://nol.hu/belfold/lap-20081025-20081025-17
 
 Nos, elképzelhető, hogy az utóbbi évek titkosszolgálati tevékenysége, a rendőrség politikai ügyekben való felhasználása túlságosan gyanakvóvá tett, tehát lehet, hogy indokolatlanul kötözködöm. Mégis. Mégis meg kell kérdeznem néhány dolgot. Ezek szerint a rendőrség már azelőtt tudott a robbantás előkészületeiről, mielőtt magát az autót megtalálták volna? A hír szerint igen, sőt, azt is tudták, hogy autóval szállítják majd a bombákat. Ez önmagában jó hír, ezek szerint jó informátoraik vannak. De hát akkor miért nem előzték meg az egészet, miért nem csaptak le rájuk akkor, amikor még a készülődés fázisában járt az ügy? Mennyire hihető, hogy egészen részletes terveiket is ismerték (támadás a West End ellen), de nem tudták, ki az illető s hol található? Nem hibázott-e a rendőrség, amikor a birtokukban lévő viszonylag sok terhelő adat ellenére kiengedte az utcára a robbantani készülőket, ezzel fenyegetett helyzetbe hozva lényegében bárkit, aki aznap Pesten megfordult?
 
 S vannak egészen rosszindulatú kérdéseim is: Esetleg nem is bánták volna, ha egy kis robbanás itt-ott bekövetkezik? Vagy: Vajon nem csak azért kapcsolták le az illetőt délután, megkésve, mert csak nem akart senki sem robbantani, így aztán még mindig kihozható volt az ügyből valami? Hiszen még így is alkalmasak annak dokumentálására, hogy hová jutottak egyes szélsőjobbosok, akiktől félni kell! S általában is féljünk, húzzuk meg magunkat, maradjunk otthon, lapuljunk?!
Nem állítom, hogy kérdéseim teljesen igazságosak, de sajnos nem is teljesen megalapozatlanok. Kapunk-e választ valaha?

325 komment

Címkék: közélet robbantás okt.23

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr40731221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i 2008.10.25. 16:52:17

Szerintem a magyar rendőrség egy kiemelkedő eredménye ez a hír, nem hinném, hogy ezek után panaszkodnunk kéne. Megakadályozták a randalírozást, gyújtogatást, robbantást. El tudták kapni a tetteseket. Ezek után én nem teszem fel a kérdéseket.
Az eredmények a rendőrséget igazolják; valószínű, hogy jó okuk volt rá, hogy nem az előkészületek során csaptak le rájuk. Nem tudom, biztos volt rá szakmai okuk. Lehet, hogy nehezebb lett volna a bizonyítási eljárás.

Tiga 2008.10.25. 16:58:47

Szerintem pont jókor kapták el őket. Ha korábban csapnak le, a védelem még könnyebben kimagyarázza őket. (Nem is akartunk bombát gyártani; gyártottunk ugyan bombát, de csak az erdőben akartuk felrobbantani, egy vasárnap reggel, tudományos érdeklődésből, senkit sem veszélyeztetve, stb.)

Ha meg később csapnak le, akkor már ténylegesen emberek kerülnek életveszélybe.

Sok rosszat lehet mondani a magyar rendőrségről, de ezt szerintem most konkrétan jól csinálták. A poszt vége felé levő, erősen összeesküvés-elmélet szagú vádakra meg ha lesz valami bizonyítékod, akkor térjük vissza, addig felejtsük el.

eztEgyed 2008.10.25. 17:04:16

Gondolom, Tomcat védekezése óta (amikor még a készülődés fázisában kapták el), inkább tovább várnak. Az azonban, hogy tudták melyik kocsit kell ellenőrizni, azt jelenti, hogy valszeg követték az illetőt.

Más: ha illető tényleg olimpikon volt, akkor különösen menjen a picsába. Ha valaha kapott bármilyen támogatást, most legszívesebben mindet visszafizettetném vele.

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.10.25. 17:04:31

Rémlik még az Aranykéz utca?
Ha pesten valaki robbantani akart volna, akkor robbant.
A bomba-kocsi valószínűleg azért kellett, hogy fel tudjanak mutatni valami 'nagyot'. Sajnálom a kocsi tulajdonosát :/

csányi 2008.10.25. 17:06:06

kamu az egész
hülye aki elhiszi, hogy ezek elkaptak bárkit is
szerintem feladta magát, és nagy nehezen körbevették
a többit meg kitalálták

gonosz 2008.10.25. 17:06:32

Bennem, hasonló kételyek és kérdések merültek fel. Éppen jókor, jó helyen történt minden!
Arra viszont tényleg jó, hogy az ingadozók, ne menjenek utcára. Persze a dolgunk egyszerű, követni kell az eseményeket! Előbb utóbb kiderül, hogy mi az igazság, vagy szép csendben elhal az ügy. Ezekre a szép csendben elhalós esetekre pedig, illik figyelni.

Dr Kangörény 2008.10.25. 17:17:58

Barátom te hülye vagy. Ha akkor kapják el őket, amikor darabokban van a cucc, akkor nem lehet tenni ellenük semmit.

Egyébként van akinek semmi sem jó. Ha felrobbant valamit ez a barom, akkor a köcsög gyurcsány robbantott, hogy elterelje a figyelmet, vagy min. töketlen a rendőrség. Most időben kaptak el egy barmot, akit így el is lehet majd ítélni, erre jönnek azok, akik szerint a rendőrség-titkosszolgálat-gyurcsány-klubrádió-tv2 kreálta az ügyet.

Hülyék. Akik képtelenk felfogni, hogy vannak náluk nagyobb hülyék is.

Zakó Zoltán · http://celebtestor.blog.hu/ 2008.10.25. 17:18:04

Kicsit számomra is ellentmondásos a dolog... Azt irják, hogy direktbe arra a kocsira hajtottak rá, utána meg, hogy igazoltattak egy fazont, és ez után kutatták át a közelben álló kocsiját. WTF?

Dr Kangörény 2008.10.25. 17:20:36



Ja és a komcsik annyira hülyék, hogy nem egy noname senkit "kapnak el", hanem egy olimpikont.

torró 2008.10.25. 17:21:14

Nekem kb 30 évvel ezelőtt mondta egy hivatali ember hogy "idefigyeljen hivatalnoknak akkor se lehet hinni , ha már a tehén háromszor lelegelte sírja fölül a füvet". Nos én azóta ehhez tartom magam.

lószarnagy 2008.10.25. 17:21:56

Igaza van eztEgyednek: gondolom, nem '98-tól (Orbánék) készítették fel a pöcsfej terrorbandit Sydney-re. Előtte (Hornék) nem volt büdös neki a komcsi kézből kapott támogatás??? Élsportolók, meg dicsőség, meg példamutatás... hát igen. Egy rakás szar az ilyen alak, nem példakép. De mint olvasom, alma nem esett messze a fájától, a kedves szülők a Lelkiismeret'88 aktivistái voltak. Az sem az a kifejezett himzőkör.
A rendőrök (akiket egyébként nagyrészt rühellek) meg biztosan forró nyomon voltak, azért tudták, mikor melyik autót kell lekapcsolni. Ezt tényleg jól csinálták, meg a hőzöngő csőcselék randalírozásának megakadályozását is. Kár, hogy ritkán lehet róluk jót írni (mármint a zsernyákokról, nem a "hős forradalmárokról", akik a Markó utcában hátrahagyva koktéljaikat, csúzlijaikat, elszaladtak, mint hős szőr Robin.)

torró 2008.10.25. 17:28:16

Nekem egy ismerősöm aki adóügyekkel foglalkozott még a tanácsházák idejében, azt mondta" idefigyelj a hivatalnoknak akkor se lehet hinni, ha már a tehén háromszor legelte le a füvet a sírja fölül". Na én azóta ehhez tartom magam.

torró 2008.10.25. 17:29:35

Bocs azt hittem hogy az elsőt nem tudtam áttolni.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 17:30:31

Kangörény,
te viszont szokásos módon okos vagy, jól tájékozott és finom modorú. Grat.

könyves 2008.10.25. 17:33:06

A rendőrség kivételesen tökéletes tette a dolgát.
A randalírozni akaró csürhét tökéletes taktikával zárták körbe, és akadályozták meg, hogy ismét törjenek-zúzzanak Budapesten.
A letartóztatott terroristát (igen terroristát, mert aki bombát akar robbantani, az a világon mindenhol terrorista), valószínűleg már jó ideje megfigyelték titkosszolgálati eszközökkel, és tökéletes időben kapcsolták le, abban a stádiumban, ahol már egy egyetlen gusztustalan terroristavédő ügyvéd sem tudja majd kimagyarázni, hogy csak szülinapi pukkantásra kellett az anyag.

Azok meg, akik még ilyenkor a rendőröket baszogatják azt kívánom, hogy egyszer mellettük robbanjon egy ilyen bomba...

Utána, ha túléli, vélhetően többet nem fogja a rendőröket baszogatni ilyen történéseknél...

Az, hogy egy olimpikon sportolóról van szó, csak hab a tortán...

Remélem kap legalább 20 évet, hogy legyen ideje elgondolkodni az élet értelmén...

hogolyo78 2008.10.25. 17:34:08

Nem kell mindenben triplacsavart keresni. Szerintem egyszerűen feldobta őket az egyik lelkiismeretesebb társuk, aki az utolsó előtti pillanatban szembesült a forradalmasdi játék súlyára. Vagy csak az egyik elszólta magát egy lehallgatott telefonba és ennyi ideig tartott beazonosítani és/vagy megtalálni az autót. Netán ki is kellett még verni valakiből az információt. Illetve bizonyos részletekre a házkutatás után derülhetett fény (pl. B-terv).
Egyébként meg megérteném, ha a rendőrök konspiráltak volna kicsit (persze a mérték nem mindegy). A minden mögötti politikát sejtés és rosszindulatú sejttetés elsősorban a rendőri munkát nehezíti meg, tönkreteszi a bizalmat és még ezer módon okoz évtizedes károkat a rendőrség intézményének (nem a konkrét rendőri vezetőknek, és főleg nem a megcélzott politikusoknak). Megérteném, ha próbálnának megkérdőjelezhetetlen helyzetet teremteni.

Pásztortáska 2008.10.25. 17:38:15

Sasika! Azért délután kapcsolták le, mert akkor ment robbantani. Míg benne ült a kocsiban, nem volt várható, hogy beindítja, mert azért nem akkora hős a szarházija, hogy magát is megpirítsa. Ráadásul ez pont megfelelt a B tervének, ami miatt remélhetőleg még nehezebben mossa ki magát. (De ismerve a magyar bíróságok "pártatlanságát" ki fogja mosni magát, emiatt ne fájjon a feje senkinek.)
Amúgy hős mélymagyarjaink éccaka szoktak robbantgatni, gyújtogatni, ostromolni. Addig lapulnak a patkányok.

pipa 2008.10.25. 17:41:47

Gondolom ha gyereked sérül/hal meg a robbantásban
akkor is nagyon sajnálod a kocsi tulajdonosát.

Amúgy meg ez a szemétláda képviselte
Magyarországot az olimpián? Saját gránátját kellene a torkán ledugni neki aztán begyújtani.
Remélem a börtönben rohad el.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 17:43:45

Pipa,
mondtam én, hogy sajnálom az illetőt? Olvasd már el az első bekezdést még egyszer!

IS 2008.10.25. 17:46:48

ha már puszta fikció: olyan információ is lehet, hogy
'valakik nagyobb mennyiségű benzint vittek ettől meg ettől a benzinkúttól, és az a hír járja, hogy 23-án robbantani akarnak vele. nem tudom ki, de a nyugati környékére mondják. talán a west-endet akarják felrobbantani. hogy mikor, azt nem tudom, figyeljétek a környéket'.

aznap ugye elvittek minden autót, nem is kicsit feltűnő, ha ekkor valaki magy peckesen odaáll parkolni. és akkor odamentek, hogy 'jó napot, miért tetszett ideparkolni? kinyitná a csomagtartót?'. és megvan.

persze, lehet mindenféle másokat is fikcionálni. írjál sasika az ötletedből kémregényt, ha ilyen jó a fantáziád, akkor lehet, hogy sikeres lesz. pl. mindenképpen írjál bele egy KGB-s fickót, de ha még a CIA-t is bele tudod keverni, még jobb.

várhatod azt is, hogy különböző fikciós feltevéseidre választ kapjál, de azt nem a rendőrségen, hanem egy pszichológusnál keresd..

pipa 2008.10.25. 17:47:10

Demónak szólt !

SHaXmBAndART 2008.10.25. 17:50:27

sasika az első bekezdésedben írtakhoz csatlakozom... a többi miatt pedig egy p@csfej vagy....

Dr Kangörény 2008.10.25. 17:51:15

Sasika, az emberi hülyeség, amit te is produkálsz, hevessé tesz. Az a kombinálás, amit művelsz, egyszerűen szánalmas.

Nem kell tájékozottnak lenni ahhoz, hogy tudjam, a molotov koktélokat eddig sem a rendőrök dobálták. Persze, szerinted azt is ők csinálták.

De neked mindegy. Amit EZEK csinálnak, az csak rossz lehet neked. Szánalmas életed lehet.

gitáros 2008.10.25. 17:53:43

"... meg akarták akadályozni, hogy a bombát szállító autóval áttörjék a rendőrkordont..." és "... sőt, azt is tudták, hogy autóval szállítják majd a bombákat..."

Gondolkodni esetleg...? Ha bombamerénylettől tartottak, nyilván elsősorban arra számítottak, hogy autóval akarnak betörni a védett területre. Merthogy nálunk egyelőre sem az öngyilkos hátizsákos, se az épületbe szálló repülős variáció nem jellemző.
Egyébként ezúttal grat a zsaruknak, ezt a napot megoldották.

pipa 2008.10.25. 17:58:24

Amúgy meg a nyilas/náci csürhének a világképe jól látható volt az osztrák Haider baleseténél.
A meleggyűlölő Haidert- szerintük - rögtön az izraeli ügynökök ölték meg.
Ja, hogy kiderült részeg volt mint a tök és éppen a buzi barátja / náci pártjának 2. embere / szakított vele és bánatában felcsavarodott egy fára. Pedig megmondta, hogy Ő volt élete férfia.
Rögtön akkora kuss van vele kapcsolatban.
Pedig lehetne verni a melleket, hogy milyen fedhetetlen erkölcsű pártnak a tagjai.

parlamenter 2008.10.25. 18:03:28

Szóval az egész baromira "sántít". Először is ki az a hülye, aki a rendőrségel által totál ellenörzés alatt álló Nyugati térre visz egy kocsit, tele bombával, ráadásul ott is tartozkodik, hogy még véletlenül sem tudjon elszaladni. Másodszor, ki az a hülye, aki egy ilyen autót akar felrobbantani? Harmadszor, melyik az a bombának nevezhető tárgy, amelyik nem okozhat súlyos sérüléseket 10 méteren belül? Hát, baszki egy petárda is képes erre...
Elmondom az én verziómat: a rendőrségnek nagyon is szüksége van arra, hogy legitimizálja ezt a hatalmas pénzt, amit kapott, valamint azt is igazolnia kell, hogy valóban szükséges az összes magyar rendőrnek utcára vonulni, ha 1-2 száz focihulligán felvonul és ezt a miniszterelnöknek becézett valakit már a verbális sértegetésektől is védeniük kell.S ilyenkor nem kell azzal foglalkozni, hogy ez alatt az idő alatt, mennnyi embert raboltak ki, vertek meg, szurkáltak össze, illetve mennyien haltak meg a közutakon azért, mert nem volt rendőr a közelben. Szerintem simán elképzelhető, hogy miután látták, hogy ma nem lesz molotovozás, meg randalírozás, ŐK vették elő a "B" tervet. Sajnos a rendőrség és a titkosszolgálatok mai vezetőitől simán el lehet hinni ezt...bár ne igy lenne..

tanti 2008.10.25. 18:03:36

Igen, gitáros! Grat. a zsaruknak.
Ne feledjétek, hogy van operatív felderítés is.
Aztán kell azt realizálni, amikor már büntethető lehet, hisz az előkészületet is bizonyítani kell.
Sajna abban nem vagyok biztos, hogy a független, m.kir. bíróság ki is vonja a forgalomból évekre, amit szerintem megérdemelne.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:05:52

Hát ezt többféleképpen lehet nézni...

Azokak akik azt kívánják, hogy mellettem robbanjon egy bomba, akkor majd másképp látom a dolgokat...azoknak azt kívánom, hogy az ő kocsijukban találjanak a rendőrök legközelebb bombának kinéző tárgakat, s akkor lehet ők is máshogy gondolnák.

gitáros 2008.10.25. 18:07:43

"...ki az a hülye, aki a rendőrségel által totál ellenörzés alatt álló Nyugati térre visz egy kocsit, tele bombával..."

Ja. A lőrinci kiserdőben például a kutya se bukott volna le vele, miért nem ott akart robbantani a marhája. :-)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:10:14

gitáros, persze, ha robbantani akarok, akkor a saját tuningolt 206-osommal állok oda, hogy könnyen beazonosíthassanak, nem pedig egy roncstelepről szedett trabanttal...logikus :)

janos 2008.10.25. 18:12:46

Mi az amiért emberek ilyen barmok tudnak lenni? Mit ért volna el vele ez a sőtétagyú? Mert lehet szórakozni ,ósszeugrasztani embereket,de ez már sok! Ha meg a vona féle iráni gárda szöveget hallom hányingerem van!Hiába no nagy az isten állatkertje és alacsony a kerités, igy a vonafélék kimásztak.De remélem a beszéde után odament hozzá a nővérke és visszaadta neki az elgurult gyógyszert!

Corry 2008.10.25. 18:13:19

Gratuláció a rendőrségnek, jól csinálták.
Azt meg csak remélem, hogy sikerül az az illetőre a terrorizmus kísérletét rábizonyítani.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az általam mélyen tisztelt jogászoknak milyen ötleteik támadnak a védelmében, szerintem a hajamat fogom majd tépni egyik-másik argumentáció hallatán.

gitáros 2008.10.25. 18:15:11

Nem hulye az, miért bántod? Csak mivel pontosan belelát a zsaruk és a titkosszolgálat tevékenységébe - épp úgy, mint mi, mindannyian :-) -, ezért gyanaxik.

könyves 2008.10.25. 18:15:14

Az ember nézi az ilyen parlamenter és Astaroth féle szellemi toprongyokat, és lassan már semmin sem csodálkozik.

Ilyenkor lesz a terrorista cselgáncsozóból a nemzet hőse és a szegény ember, akit a gonosz zsaruk tőrbecsaltak...

Remélem a következő ilyen szegény ember, legközelebb mellettük fog robbantani...

Legalább néhány szellemi topronggyal kevesebb lesz az országban...

lószarnagy 2008.10.25. 18:17:55

Parlamenter, te nem beszélni magyar? Vagy csak simán nem tudni írni helyesen? Bár szerintem mindkettő. Pl. "aki a rendőrségel által totál ellenörzés" (Mi vaaaan?), vagy "tartozkodik" (van ó a gépeden, tudom: "autót"), vagy "focihulligán". Amúgy nem-e erdéji méjmagyar-e vagy-e? Azok használnak és helyett s-t: "S ilyenkor". Esetleg csak simán szarból jött mélymagyar vagy? Ja, s (vágod: s) a zsidó szálat kifelejtetted a verziódból, baromarc.

misterx 2008.10.25. 18:18:35

Az összeesküvés-elmélet azért nem teljesen légből kapott. Kinek az érdeke? A baloldalnak igen jól jön, ha aktív és veszélyes szélsőjobbos csoportokat tud felmutatni, a rendőrség meg csak örül, ha eredményekről számolhat be. Na mármost: ha be vannak épülve ezekhez (és a mostani hír igencsak erősíti ezt a sejtést) viszonylag könnyű lehet ezeket manipulálni is. És innen már a legvadabb dolgok is levezethetők. A teljes igazságot csak 50 év múlva tudjuk meg, már ha megtudjuk valaha is...

könyves 2008.10.25. 18:21:59

Hát persze, misterx és a rakás molotov koktélt, háromágú szögeket és egyéb eszközöket is a rendőrök dobálták el a markó utcában, mert megijedtek, mikor meglátták az érkező tüntetőket....

gitáros 2008.10.25. 18:22:22

Ja, miszter. Ötvenhatot meg az beépült orosz ügynökök csinálták. Negyvennyolcat meg a Habsburgok. Haggyámá...

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 18:23:53

Könyves,
parlamenter és Astaroth sem mondta, hogy nemzeti hősökről van szó s én sem.
A rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálat előző néhány évi tevékenységével azonban eljátszotta azt, hogy feltétlenül s mindenben higgyek nekik.

Roth Mano,
te meg hozod szokásos formádat.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:24:02

könyves kollga, látom kifejlett a vitatechnikád...amúgy tuti igazad van, mert ebben az országban soha senki még nem hazudott, soha nem történt semmi politikai érdekekből...bezony.

parlamenter 2008.10.25. 18:24:14

Gondolom hogy akik ennyire megbíznak rendőrségünk és titkosszolgálatunk "szakértelmében", nem nagyon terhelik a memoriájukat azzal, hogy ugyanez a rendőrség hogyan is "tartott össze" a bíróság elött, amikor ártatlan emberek összeverésért, (2006.) kellett némelyiküknek a biró elé állnia.Vagyis hogyan akadályozták az igazságszolgáltatás munkáját. Én azóta már nem bízok bennük. Azért az is nagyon furcsa, hogy az összes országos frekvenciával bíró tévécsatorna ezzel van tele, immáron 2 napja...hát kinek is az érdeke ez? Már várom, hogy mikor fogják felfedni azt a szálat, ami azOrbánhoz vezet...:-)

ekeke 2008.10.25. 18:24:14

Tény hogy nem demokratikus jogállami "ünnep" volt- hanem inkább a (nem is annyira kései)kádári időszakra hajazott.
Tény hogy a rendőrségnek, az adófizetőknek mindez 310 milliójába került.
Tény hogy mindez azért volt hogy néhány száz
évek óta névről közismert elmeroggyant /provokátor ürügyén erődemonstrációt rendezhessenek.
Tény hogy még a "bombás " szülei és politikai aktivitása( Lelkiismeret '88) is ezek szerint korábbról ismert volt a rendőrség elött-ahogyan a merénylet elökészületei is.
Ezek az eddig ismert tények.
Ami pedig találgatás: miért megy valaki házi
gyártmányú petárdabombával , egy Peugeot CC-vel a Nyugati-térre?
Válasz: vagy mert elmebeteg. Vagy (szó szerint) csőbe húzták.

Egyszer talán az ő verziója is megismerhető lesz.

könyves 2008.10.25. 18:26:50

Amúgy nevezzük nevén a terroristát, az illető Tölgyesi Krisztián, aki 2000. képviselte a magyar színeket a Sydney-i olimpián.
Aki mintegy mellékesen ma részletes beismerő vallomást tett, bár biztos ezt is azok a mocskos zsaruk szedték ki belőle válogatott kínzásokkal...

misterx 2008.10.25. 18:28:24

Lám, lám: itt is tele van (szinte) mindenki nehezen fékezhető érzelmekkel. Fikázók! Nézzétek csak vissza a (megismerhető) történelmet. Hát még Martinovics is császári ügynök volt...

könyves 2008.10.25. 18:29:35

Már várom, hogy Morvai Krisztina mikor siet szegény terrorista segítségére...

Freechild 2008.10.25. 18:34:07

Ismerem a srácot, együtt nyomtuk annak idején a judot. Fura ezt olvasni, bár egyáltalán nem vagyok meglepve. Az egész család "ilyen"... Pedig amugy egy nagyon jo fej srác.

Tudjátok mi a legironikusabb az egészben? Az hogy az ő autoszerelő mühelyük udvarán találták nyáron azt a bazi nagy II. Vh-s bombát ami miatt a fél kerületet ki kellett üriteni :D

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:36:23

Az nem úgy volt, hogy volt egy bomba, s az szállítgatták mindig máshova későbbi megtalálás céljából, s közben mindig duplaakkora lett? :D

Mer valahogy akkor így hirtelen gyanúsan sokat találtak :D

gitáros 2008.10.25. 18:36:41

Tény hogy demokratikus jogállami ünnep volt (hát, ünnepnek, olyan, amilyen... ) és nem hajazott a kádári időszakra. Akkor ugyanis az elmeroggyantaknak (sem) volt módjuk az utcára menni ilyen alkalmakkor.
Tény hogy a rendőrségnek, az adófizetőknek mindez 310 milliójába került.
Tény hogy mindez azért volt hogy néhány száz
évek óta névről közismert elmeroggyant /provokátor NE rendezhessen erődemonstrációt.
Akiket persze időben le lehetne kapcsolni, csak hát akkor meg az lenne a baj.

könyves 2008.10.25. 18:36:52

Gyártsunk erre összeesküvés-elméletet..

A második világháborúban a mocskos komcsik direkt ide dobták a bombát, hogy majd a föld jól elrejtse, és 2008-ban bajba keverje ezt a szegény cselgáncsozót.:)

gitáros 2008.10.25. 18:39:39

Dehogy , konyves! Azt a bombát is T.K. barkácsolta régebben, csak töketlenül rejtette el :-)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:40:03

könyves, lehet nem is jársz olyan messze az igazságtól, csak nem második világháborúban dobták oda, hanem mostanság :P

Ez fejlődés, eddig csak drogot akartak csempészni holmi pénzügyminiszterek hírtv-s újságírók kocsijába - a bomba már nagyobbat szól...fejlődésképesek, nah.

Invictus 2008.10.25. 18:43:05

Vannak furcsa mozzanatai a dolognak (meg a markó utcában talált cuccoknak is, pl. hogy vihették oda a tüntetők, akik előzőleg a rendőrszékháznál alaposan meg lettek motozva... és ha később csapódtak hozzájuk, tényleg kartondobozokban cipelték azt a sok sz*rt, gyalog?), de persze a barátok közt és győzike közönségétől, a gyurcsányfanclubtól nem várható el, hogy ezekkel foglalkozzanak. Ők örülnek, hogy hős rendőreink megint megvédték őket a fasisztáktól. Ennyi elég nekik, gondolkodni meg minek? Gondolom ők azok akik csont nélkül elhitték azt is hogy szlovák terroristák akartak robbantani a 2006-os választás előtt, meg később a fideszgyűlésen, hogy a Magyarok Nyilai létező szervezet, és ők állnak minden molotovkoktél, felgyújtott politikusi küszöbök, párszékházhoz tett üres kézigránát, borítékban küldött fehér por, rendőrpalotára és Hiller lakására leadott lövés stb. mögött.
Persze lehet, hogy ez a csávó tényleg ekkora balfasz volt, tény hogy a radikálisok egy része valóban elmeroggyant...

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 18:44:59

könyves 2008.10.25. 18:26:50

Nem részletes beismerő vallomást tett, csak részletes vallomást tett. Nem ugyanaz!

ROTFL Manó 2008.10.25. 18:45:50

Azok nem nitrós palackok voltak egy streetracing versenykocsiban, amiket gyujtóbombáknak nevez a rendőrség?

tata86 2008.10.25. 18:46:02

Miután valaki beleeresztett egy teljes tárat a rendőrpalotába, egy kicsit megingott a bizalmam a szervben.
Miután "leleplezték" Tomcat "bombagyárát", pedig már kétség sem maradt bennem, hogy közvetlen politikai befolyás alatt álló dilettáns barmok gyűjtőhelye az egész...

Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény.

könyves 2008.10.25. 18:46:48

A fenét invictus, nem figyel sz oda...
Már írtam, a molotov koktélokat és a szöget meg egyéb cuccokat a rendőrök dobálták el, mikor meglátták a feléjük közeledő csürhét és megijedtek...

És ez tuti, hogy így volt, mert ezt mondták a győzike sóban is...

Invictus 2008.10.25. 18:47:03

Vannak furcsa mozzanatai a dolognak (meg a markó utcában talált cuccoknak is, pl. hogy vihették oda a tüntetők, akik előzőleg a rendőrszékháznál alaposan meg lettek motozva... és ha később csapódtak hozzájuk, tényleg kartondobozokban cipelték azt a sok sz*rt, gyalog?), de persze a barátok közt és győzike közönségétől, a gyurcsányfanclubtól nem várható el, hogy ezekkel foglalkozzanak. Ők örülnek, hogy hős rendőreink megint megvédték őket a fasisztáktól. Ennyi elég nekik, gondolkodni meg minek? Gondolom ők azok akik csont nélkül elhitték azt is hogy szlovák terroristák akartak robbantani a 2006-os választás előtt, meg később a fideszgyűlésen, hogy a Magyarok Nyilai létező szervezet, és ők állnak minden molotovkoktél, felgyújtott politikusi küszöbök, párszékházhoz tett üres kézigránát, borítékban küldött fehér por, rendőrpalotára és Hiller lakására leadott lövés stb. mögött.
Persze lehet, hogy ez a csávó tényleg ekkora balfasz volt, tény hogy a radikálisok egy része valóban elmeroggyant...

DEGEC 2008.10.25. 18:47:29

megmondom őszintén, tegnap mikor néztam a tvben a storyt, nekem is vmi összeesküvés elmélet fogalmazódott meg a fejemben...

1. Az ilyen véletlenek, épp mindig Ferenc testvérnek jön jól.

2. nem pug 206 cabrióval mennék robbantani, arra jó lett volna egy korza is ami a fele (árban)

3. ez az olimpikon is fura dolog.

4. Hogy pont nálunk magyarországon vmi jól működik??? Ez fotoshopp....ilyen nincs, és nem vagyok hajlandó elhinni.
Azt látom a tvben, hogy 2006 hoz képest fejlődtek sokat a rendőrök, előtte nem voltak ilyen szitukra felkészülve, amőba alakzatban vonultak, nem volat egységesek, határozottak...stb...nyilván hoztak vmi szakembert aki felkészítette őket ami jó.

5. mé pont a westend?

összességében ez az egész fura...de persze lehet hogy igaz..

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:47:54

ROTFL Manó

..dehogy, azok petárdák voltak, jól láthatóan a felvételeken, meg néhány csaptelnek nevezett vascső.

Namost: mivel a kocsi fel volt tankolva, ezért a petárdákkal együtt már bomba...a csővek meg a repesz. Értem?

könyves 2008.10.25. 18:48:08

hát persze, tomcat for president...

elmeroggyant barmok...

Gyulabá 2008.10.25. 18:48:17

Először is, Morvai Krisztinának már van adu a kezében, mert nem robbantási szándékkal vitték a vízvezeték szereléshez és tisztításhoz szükséges eszközöket, Menet közben megálltak meginni egy kávét és ezek az álnok rendőrök, akik nem az embereke biztonságát szolgálják, hanem csak azért élnek, hogy árthassanak, átalakították a kocsiban található szerelvényeket és tisztító szereket, hogy rettegésben tartsanak minket.
Hát ezért a hülyeségért nem volt érdemes blogot írni, ha csak nem ez volt a feladat - némi pénzecskéért - hogy kétséget kell ébreszteni a rendőrség tevékenysége iránt. Én szégyellném magamat az események tükrében, a Budán és Pesten élő gyermekeimért aggódva, ilyen kérdések feltevése után.

boka · http://csaszu 2008.10.25. 18:48:18

Júliusi hír: Koós János szeptember 8-án nagysikerű koncertet fog adni Moszkvában !

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:54:15

Gyulabá, a rendőrség tevékenysége iránt kétséget ébreszteni marhaság, mert igencsak felesleges dolog. Elég ha itt élsz, s nem csukott szemmel járkálsz az utcákon.

Vlasta666 2008.10.25. 18:54:38

Ugy látszik van akiknek már semmi sem jó. Nem unjátok még bolsi, komcsi, provokátor stb. Igy csak egymást hergelitek. A ttényleges bajkeverők meg röhönek. Csak igy tovább uraim, ez a haladás !!!

gitáros 2008.10.25. 18:56:25

... például most 23-án is járhattál nyitott szemmel az utcákon, oszt sehol egy fekgyújtott autó. Affrancba.

gitáros 2008.10.25. 18:57:12

feLgyújtott, persze. Égő.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 18:58:52

gitáros, így van :) oks, ez örvendetes tény is, de..

... nem jártam sehogy sem az utcákon. Francnak sem hiányzik, hogy megverjék a rendőrök, s látom más is így volt ezzel, az üres utcákat szemlélve. Egyetlen oka van, amiért nem volt most balhé: nem volt kit verni...ezért kellett vmi kis bombasztori még a végére - nehogy má a semmiért kerüljön a buli 310 millába.

rákenrolldetektív 2008.10.25. 18:59:37

könyves 2008.10.25. 17:33:06

"Remélem kap legalább 20 évet, hogy legyen ideje elgondolkodni az élet értelmén... "

20 évet?
Ha a faszit, -aki cipőt dobott a rendőrökre- másfél évre dutyiba küldik, akkor egy kicsit nagyobbra tippelnék...

Másik kérdés, hogy mennyit érdemel az, aki tudatosan szétbaszta az országot...de ezt majd egy másik posztban...

Kangörény 2008.10.25. 19:00:32

Sasika, teheted fel az új lemezt! Vallomást tett a bombás faszi.

Jöhet a szöveg arról, hogy ez nem is igazi jobboldali volt, hanem komcsi ügynök.

gitáros 2008.10.25. 19:02:52

Végülis, tényleg, hagyhatták volna szétverni megint a fél várost, az ingyen lett volna...

Teknős 2008.10.25. 19:03:46

Én csak egyet nem értek. Miért hajigálta a tűzszerész zacskóstul a csőbombákat? úgy dobáltaa sajtótájékoztatón a csőbombákat, mintha egy zacskó babot vágna le az asztalra bevásárlás után. Vagy hülye és akkor nem csoda, hogy két tűzszerész is meghalt mostanában, vagy nagyon is tudta, hogy nem kell tartani azoktól a bombáktól. Nem tudom melyik a rosszabb.

Z 2008.10.25. 19:04:53

Kangörény 2008.10.25. 19:00:32

A, vallomás nem azt jelenti, hogy elismeri azt ,amivel vádolják
B, ha robbantani akart rohadjon börtönben
c, Fletó mellett ,ha kérhetném egy cellában Budaházival, és az iráni Vonával

Üdv!

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 19:04:55

Kangörény,
vallomást tett, de senki nem írja, hogy beimerte volna az egész sztorit.
Holnap elhúzok Szlovákiába, az új lemez csak utána jelenik meg.

Paulybird 2008.10.25. 19:06:49

Végülis a tomcatra sem sikerült ráhúzni, hogy robbantani akart, el is sikkadt az ügy.
Most viszont végre van újabb robbantós sztori.

Nem szeretem én sem az összeesküvés-elméleteket, de ha abból az irányból hunyorítunk rá az ügyre, hogy kinek kedvez mindez...

És amúgy nem szép dolog, de azért nagyjából minden nyugati típusú demokráciában is szokásban van, itt pedig a kárpátok között pedig végképp divatos, hogy a titkosszolgálatoat, rendőrséget apróbb cseprőbb politikai stiklikre, ügyek eltusolására, esetleg ügyek kreálásra is használják..

Gyulabá 2008.10.25. 19:10:34

-Astaroth- Ilyen éleslátással miért nem erősíted a rendőrséget. Ennyi ésszel sokra vihetnéd, s nagy segítsége lehetnél polgártársaidnak. ... vagy az nem cél, csak lesajnálni másokat? Nekem a rendőrök nálad és a hasonló lángeszeknél, ellenállóknál és egyéb klónoknál fontosabbak és szimpatikusabbak is, ha nem is vagyok fun-juk.

senki123 2008.10.25. 19:10:36

Ez az egész nem más, mint figyelem elterelés. Ismeritek. Bűvész mondja: csak a kezem figyeljék, mert csalok! A sokkal nagyobb problémákról akarják elterelnia figyelmet. Egyúttal előkészítik azokat az intézkedéseket, amelyeket ezekre hivatkozva fognak meghozni. Akkor már törvényesen fognak minden olyan dolgot csinálni, ami ellen ma mindenki háborogna, hogy ilyet meg olyat csak úgy megcsinálhat a rend derék őre. Várjátok csak ki a végét. Ez csak bemelegítés volt a rendvédelem részéről.

Paulybird 2008.10.25. 19:11:57

ráadásul engem az a marék petárda, tűzijáték-rakéta, valamint a colos csőösszekötők sem győztek meg nagyon...

Roth Mano 2008.10.25. 19:12:18

persze a jobboldali gondolkodásmódnak szükséges és elégséges feltétele paranoia...

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:12:49

gitáros, az is ingyen lett volna, ha nem verik szét...2006-ban sem lett volna balhé, ha nincsenek ott a rendőrök. Szerintem ezt ki se kell fejteni...nem volt ez olyan rég.

Amúgy én a kerek sztorikat szeretem. Ez meg rohadtul nem az. Azt se tudják eldönteni milyen bomba volt.. először időzítős, aztán távirányítású, aztán mégse...most komolyan higyjem el, hogy egy tűzszerész nem tud beazonosítani egy házi gyártású gyújtószerkezetet? (egy olyat, amit biztos beküldtek elemzésre egy laborba, mert a felvételeken nem volt látható)...

Kangörény 2008.10.25. 19:14:50

OK, elemezgessétek csak a dolgot, majd ugyanazt fogom csinálni, mint egy másik blogon egy haideres bejegyzésnél. Ott sokan köpködtek, amikor megjelent egy hír, hogy buzibárban járt a nagyfőnök. Aztán szépen eltűntek, amikor az utódja vallomást tett, hogy ő volt a buzi barát.

Sasika, amikor beismerő vallomást fog tenni ez a barom, akkor is posztolni fogsz? Mondjuk arról, hogy hülye fasz módjára gyártottál hülye elméleteket?

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:15:25

Gyulabá, ha neked fontosabbak, szíved rajta. Rendőrségre szükség lenne - de az a mostani csak nevében az. A rendet kéne őrizniük, nem pedig a zavargásokat szítani...jelenleg sajnos az a szitu, hogy sokkal több kárt okoznak, mint hasznot (már ha hasznot egyáltalán)

Z 2008.10.25. 19:17:29

Kangörény 2008.10.25. 19:14:50

Ilyen erkölcsi sikerek! Széljobb emberekkel vitázol ratyikról... És nyersz! Sikeres-e e vagyol???:):):)

realitas 2008.10.25. 19:19:13

A kétkedőknek azt üzenem: nézzenek meg legalább egy filmet, ahol bünőzők, terroristák után kutatnak, vagy gondolozzanak el a Londonban nem is olyan régen lekapcsolt terroristák elleni nyomozásokon. Ha egy nyomozó hatóságnak vannak adatai, az nem jelenti azt, hogy azok teljesek, és jogállamban bizonyitékok is kellenek, stb. Nem akarnak egyesek elgondolkozni azon, hogy mtől ilyen merész ez az állitólag csak néhány száz, esetleg néhány ezer főből álló csoport? Nem lehetne tisztázni, hogy egy-egy párt zászlaja alá kik tartoznak? Ha ezek a csoportok jobboldaliak, akkor a jobboldali pártoknak nem kellene hevesebben tiltakozniok ellenük, hogy véletlenül se lehessen velük összemosni? Vagy talán nem is bánják?

Dr Kangörény 2008.10.25. 19:19:23

A férfi ügyvédje szerint ugyanakkor jelenlegi formájukban alkalmatlanok voltak az eszközök komoly kár okozására, derül ki a Tények.hu videofelvételéből [2]. Az ügyvéd elmondta, hogy a robbanóeszközök másfél-két éve, a 2006-os zavargások idején készültek, azóta egy fészerben rozsdásodtak, többnek el volt szakadva a vezetéke, így csak riadalom keltésére lettek volna alkalmasak. Hogy komoly sérülést okozzanak, sokat kellett volna még dolgozni velük.

Ez mintha beismerés lenne. Persze némi mosakodással.

Chicano 2008.10.25. 19:19:29

Az hogy vártak a zsaruk az nekem belefér, lehet hogy biztosra akartak menni. De másrészről nagyon sántít nekem ez a sztori. Vagy a srác olyan síkhülye amilyet még nem láttam vagy valami nem úgy van ahogy a rendőrség mondja. Ötmillás saját kocsival robbantani? Úgy hogy lakás és munkahely tele bizonyítékokkal? Kb. negyed óra alatt kiderült volna hogy ki az elkövető. Mi értelme lett volna ennek? Vagy nem tudunk mindent vagy csúsztatnak a zsaruk.

Így vagy úgy, aki ilyet csinál az megérdemli hogy a farkára lépjenek. Írom ezt mint meggyőződéses jobboldali, ebből kifolyólag rendpárti polgár. Tele van a hócipőm ezekkel a pöcsökkel, én örülnék a legjobban ha végre rendet csinálnának ebben a kuplerájban. Csak valami azt súgja valakinek jobb ha folyamatosan botrány van és lehet a szélsőségesekre hivatkozva hisztériázni. Ha tényleg ki akarnák őket iktatni már régen megtették volna.

Chicano 2008.10.25. 19:22:23

"Ha ezek a csoportok jobboldaliak, akkor a jobboldali pártoknak nem kellene hevesebben tiltakozniok ellenük, hogy véletlenül se lehessen velük összemosni? Vagy talán nem is bánják?"

Nem hát. Ez a zorbán egy állat. Tutira tudom hogy ő maga rakja össze a csőbombákat a budainak. Neked meg külön kössz hogy te nem próbálod összemosni őket.

Z 2008.10.25. 19:22:37

Kangörény_ 2008.10.25. 19:19:23

Akkor tovább a B pontomhoz, ha lehet C alkalmazásával is!:)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:22:51

Kangörény, inkább alkunak...most komolyan, 2006 óta hurcolássza a csomagtartóban? :D...vagy csak most tette bele, hogy majd odahívogassan az utcán nem lévő embereket, megmutogatni nekik, jól riadalmat keltve?...ugyanmár - ez is eléggé sántít

Dr Kangörény 2008.10.25. 19:23:44

Na? Valaki? Lehet pontosítani a komcsik elleni vádakat! Ezek szerint nem ők csempészték oda a bombákat. Akkor, az olimpikon komcsi ügynök? Várpm az újabb elméleteket!
Gyerünk sasika, ne fogd vissza a fantáziád!

Barnabás 2008.10.25. 19:24:32

Sasika61!
Irásod utolsó soraiban mondod ki az igazságot.Természetesen,ha valaki ártatlan emberek életét akarná kioltani robbantással,annak szivesen dugnék a seggébe egy védőkézigránátot.Itt szó sem volt erről.Láttam képeket ezekről a "bombának látszó" tárgyakról.Azt,hogy ezeket távirányitással akarták felrobbantani,ezen egy volt ,szakértő katonatársam azóta is egyfolytában röhög.A "tettes" a rendőrök szerint részletes beismerő vallomást tett.Nagyon szeretném ezt a jegyzőkönyvet elolvasni.Nekem meggyőződésem,hogy a lealjasult hatalom ismételt provokációjáról van szó.

Zappa 2008.10.25. 19:25:00

- Apuka-anyuka "Lelkiismeret 88" (előtte mindenkettő hithű kommunista és munkásőr)
- A jóember "64 Vármegye"

Tényleg már apuka szervizében fejbe kellett volna lőni, mikor készíti a bombát. Csak azért, hogy tudjon a fasiszta csőcselék hőbörögni.

Z 2008.10.25. 19:25:16

Hát igen Viktor határolódjon el , a köv megemlékezést tartsa a Holdon ,mert tuti ez a tag is a várból jött , hiszen nem szocialista.

Vazze Vona Gábor határolódjon el ,basszus az ő gyűléseiről indulnak az állatok zúzni!

Dr Kangörény 2008.10.25. 19:28:18

Astartoth, ezeket az ügyvédjétől kéne megkéredzni, honnan vette! Ha elfognak egy gyanusítottat, akkor a rendőrség gyanús. Vallomást tesz; az nektek nem beismerő vallomás. Amikor kiderül a vallomásból, hogy tényleg volt bomba, akkor a vallomás sem tetszik.
Mondom én, nektek semmi nem jó, mindenben ezek a rdohadt kommunisták ármánykodnak.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:28:27

Kangörény, az alkun mit nem értesz?

Ez olyan, mint anno a Keletiben - szép hosszú bőrkabátban, bakancsban mentem az egyetemre - fiatalság bohóság - , mikor is igazoltattak a metróból feljövet. Semmit nem találtak persze, majd mikor pénztárcámat "vizsgálgatta", kivet belőle egy 10ezrest. Namost ez nekem annyira nem volt tetszetős, aminek hangot is adtam. Bizonyítva az igazát fogott egy kis zacsit, s beletette a zsebembe megkérdezvén, hogy akkor rendben vagyunk-e, vagy motozzonak-e meg mégegyszer?

Nah alku...értem? :D

Z 2008.10.25. 19:29:09

Kangörény

Igazi széljobb szakértő vagy!:) Bakker buktasd már be a jobbikot a választások előtt ,legalább nem vesznek el 3-4 %-ot a fidesztől .:)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:31:30

Kangörény, a sorrend a rossz, a sztori továbbra is sántit, csak most már a vallomás is - komolyan nem tudom megérteni, hogy ezt valaki beveszi, hogy időzített távirányítású petárdákkal akarta felrobbantani egész budapestet nah...há faszom, mostmá tényleg röhögök... :DD

dagi 2008.10.25. 19:32:26

Lehet, hogy valakiben megmozdult valami. Az akció előtt értesítette a rendőröket, azok meg az információ alapján jártak el. Ez egészen más, mint ha hetekkel vagy napokkal korábban értesültek volna a készülő robbantásról.

Persze ettől a tragikus Szilvásy család szeme még nem áll jól, közéjük sorolva Drazsét is.

gépész 2008.10.25. 19:33:33

Tegyük föl, hogy nem összeesküvés...

Azért ez az eset minősíti a "feltételezett elkövetőt".
Valaki említette korábban az Aranykéz utcai robbantást.
Érdekes módon azt még most se tudjuk, hogy ki is volt pontosan.
Szóval szerintem szerencse, hogy ilyen "amatőr" bombagyárosaink vannak, mert ellenkező esetben nagy nagy bajban lennénk.

khmkhm ami ciki az ciki 2008.10.25. 19:33:53

Azon miért nem gondolkodik senki sem el, hogy a rendőrség miért csak most alkalmazta ezt a taktikát? Mindenféle rendbontást fel lehet számolni a résztvevők körbezárásával, egyenkénti ellenőrzésével... 2006-ban, idén augusztusban mégsem így tettek, látványosan kergetőzgettek a belvárosban. Most már itt az államcsőd veszélye, abba kell hagyni a kisded játszadozást, lehet engedni a rendőrséget profin dolgozni. Tulajdonképpen sajnálom a politika áldozatává vált rendőröket, mert látszik, hogy tudnák tenni a dolgukat, ha hagynák...

Hegyirablo 2008.10.25. 19:38:12

Minenkinek!

Többen írták, hogy "Ki az a hülye, aki egy ilyen kocsival akar robbantani?"

Nos, azt sehol senki nem mondta/írta, hogy a kocsit akarta felrobbantani, arra egyik okos sem gondolt, hogy ki akarta pakolni a szajrét?

Másik, az, hogy az NNI információi alapján jutottak el hozzá, én úgy gondolom, azt jelenti, hogy valaki feladta az illetőt, esetleg jutalom reményében, s most így próbálják védeni.

renesis 2008.10.25. 19:39:25

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 19:12:49
"2006-ban sem lett volna balhé, ha nincsenek ott a rendőrök." ez ugye vicc akart lenni?

és utálom az Orbánt is és a Gyurcsányt is, de miért volt ez a bombás ügy Gyurcsány érdeke??? s hamár érdeke, akkor miért nem robbantottak? nagyobb lett volna a hatás...


szerintem egyszerű hülye gyerekről van szó-beszopta hál'Istennek

realitas 2008.10.25. 19:39:42

A sok botcsinálta szakértő szerint csak petárda. D e kedves hozzászólók az 1ööö tonnás bomba is csak ócskavas gyújtószerkezet nélkül. Továbbá miért kellene minden információt nyilvánosságra hozni. Továbbá a külőnbőző találgatások az újságirók müve. A hivőket azonban tényekkel nem lehet meggyőzni.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:40:09

Hegyirablo...logikus, hogy odamegy kipakolja, majd felrobbantja...így semmi baja nem lehe, hisz a Westend környéke még véletlenül sincs bekamerázva :D

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:42:03

renesis, nem, nem vicc akart leni..nem emlékszel hogy kezdődött? ráterelték azt a 100 embert a még zajló fidesz-gyűlésre, majd indultak is a gránátok - nemigaz, hogy ilyen régen volt

draft22 2008.10.25. 19:43:30

nem értem mi a probléma, a rendörség, a szakszolgálatok információkat gyűjtenek (X azt mondja, hogy hallotta hogy..., Y vásárol valami érdekeset tegnap stb., T valamire készül lemondta a randiját stb.
Aztán szépen összeülnek és az információk alapján találgatnak, gyanítják a kört ( 100-200 ember) az sok, mit akarhatnak, kinek van mühelye, ki nincs körözés alatt stb.
Ebből összejön valami könnyen lehet, hogy Z.-t is igazoltatták nem találtak semmit Z is gyanús, erről nem tudsz sőt Z. is azt hiszi sima közúti ellenőrzés volt hiszen az előtte haladót is leintették.

parlamenter 2008.10.25. 19:45:49

lószarnagy
Akkor jutott az eszedbe ez a fikanick, amikor tükőrbe néztél...:-)
Egyébként pedig...

Z 2008.10.25. 19:46:18

megmegvolt 2008.10.25. 19:43:30

Engem ne rángass bele!:):)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:48:29

nana Z, gyanús vagy ..tee...terrorista, te

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 19:49:44

Tóth Dávid,
akárhányszor belinkeled azt az idióta honlapot, annyiszor moderálom ki!

Hegyirablo 2008.10.25. 19:49:50

Astaroth:

Miért, ha leparkol vele a nyugatinál, Astoriánál, majd robban a kocsi, akkor a rendszám nincs rajta a kamerák felvételén?

Részletkérdés, hogy pontosan hol és hogyan akarta kipakolni, mindenhol nincs kamera.

A logika bajnoka vagy!

Z 2008.10.25. 19:51:45

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 19:48:29

Kérem én még a szilveszteri petárda hangját is utálom . :) Lampi Móni tehet amúgy is róla , ő tette lehetővé a legális petárdabizniszt. Kössz Móni!!!!:)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:52:05

Hegyirablo, asszem pont ezt mondtam én is...dehogy nincs rajta, szóval eleve sántít - amit ki akartam hangsúlyozni, hogy a te verziód sem javít semmit a dolog ésszerűsségén.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:53:52

Z, szóval azondod Lampi a főterrorista?...Lógassuk fel a főtéren!!

Amúgy ez a terrorista nekem valahogy olyasmi, mint régen a boszorkány volt. Ha valakinek nem tetszik a pofája, rámondják, hogy boszorkány, aztán mehet is a levesbe.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 19:55:03

Kangörény,
nem elméleteket gyártok, csak rákérdeztem néhány szerintem gyanús mozzanatra. Amint látod, másoknak is sátít kissé a rendőrségi verzió. Ez azonban nem jelenti, hogy ne ítélnénk el az illetőt.

Z 2008.10.25. 19:55:58

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 19:53:52


A hülyéket a terroristáktól szerintem különböztessük meg ! Itthon biza csak hülyék vannak. :)

Hegyirablo 2008.10.25. 19:56:32

Astaroth:

Nem, én éppen azt írtam, hogy semmit nem számít a térfigyelő kamera, mert lehet úgy tevékenykedni, hogy ne legyél a látószögében, az, hogy a Marx-téri felüljáró alatt kaptál el, még erősítheti is ezt, lévén az útesten meg a pilléreken a kamera sem lát át.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:56:40

sasika61, én nem ítélem el. Olyanokat akik azt teszik, amivel vádolják, azokat igen. De én valahogy még hiszek az ártatlanság vélelmében, még ebben a jog(talan)államban is - főleg ha igencsak szürreális a sztori...

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 19:57:11

Tóth Dávid:
3:0 a javamra.
Mi a lószart akarsz ezzel a trabantneveldés linkkel?

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 19:58:29

Hegyirablo...

A B sztori szerint ugyebár a Westend előtt akart robbantani, nah azt hogyan csinálta volna, hogy ne kerüljön sehogy a kamerák látószögébe?

DEGEC 2008.10.25. 19:59:12

"Nos, azt sehol senki nem mondta/írta, hogy a kocsit akarta felrobbantani, arra egyik okos sem gondolt, hogy ki akarta pakolni a szajrét?"

te is gondolkoznál...

a westendél robbant.....és hogy kirakja a hilton elé és senkinek nem tünik fel??????

Z 2008.10.25. 19:59:46

Na Tóth Dávid ,na ő az igazi terrorista!:)

Hegyirablo 2008.10.25. 20:00:59

Astaroth:

Mivel ha minden igaz, az ország második (vagy talán harmadik?) legnagyobb épületéről beszélünk...

De úgy gondolom, neked mindegy, ha részletes beismerő vallomást fog tenni, poligráf is megerősíti, a szittya sámán is azt fogja mondani, hogy ő volt, neked akkor is a büdösmocskoszsidólibsibolsihontalankomcsik voltak.

Z 2008.10.25. 20:01:08

DEGEC 2008.10.25. 19:59:12
És ha a tag szimplán őrült????? Lehet nem is volt pol . célzat....

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:01:52

Ugyan Z, ne terelj - most már meg vagy bélyegezve...de ha gondolod tesztelhetjük, ha nehezebb vagy, mint egy kacsa, akkor terrorista vagy!

Z 2008.10.25. 20:02:50

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:01:52

Az biztos ,hogy hidat nem lehet belőlem építeni!

tiboru · http://lemil.blog.hu 2008.10.25. 20:03:29

Ezt a Tóth Dávidot nem lehetne felrobbantani?

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:04:10

Hegyirablo, figyelj - én nem zlogeneket használtam, te se tedd (mert én is mondhatnám, ha nem tett volna semmit, neked akkor is fasisztanáczijobbszélőterrorista lenne)- ha értelmes bizonyítékot látnék értelmes történettel, egy szavam sem lenne a gratuláción kívül a rendőrség felé - de jelenleg nagyon nem ez a helyzet.

Z 2008.10.25. 20:04:23

tiboru · lemil.blog.hu 2008.10.25. 20:03:29
Na akkor te is terrorista vagy!:) (vagy kacsa)

eztEgyed 2008.10.25. 20:04:34

"renesis, nem, nem vicc akart leni..nem emlékszel hogy kezdődött? ráterelték azt a 100 embert a még zajló fidesz-gyűlésre, majd indultak is a gránátok - nemigaz, hogy ilyen régen volt"

Hát elég régen volt, ha te úgy emlékszel, hogy még zajlott...

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:05:29

"Z 2008.10.25. 20:02:50

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:01:52

Az biztos ,hogy hidat nem lehet belőlem építeni!"

Honnan tudod, próbálta már vki? :)

Paulybird 2008.10.25. 20:06:27

csak tunám, hogy az apuka anyuka ilyen olyan, ő meg emilyen olyan, azt honnan szopják egyesek.

Kb. tíz húsz kommentenként akad valaki, aki becsepegtete valami infót amit biztosan tud. Hol egy "nácipárti" tudnivélés, hol egy "rendőrpárti" infómorzsa.
Csak tudnám ezek honnan vannak.

Tóth Dávid az Iwiwen 2008.10.25. 20:06:34

Tóth Dávid itt található meg, ha valaki reklamálni akar a szemetelés miatt:

www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10164961

TB 2008.10.25. 20:06:51

"Teknős 2008.10.25. 19:03:46
Én csak egyet nem értek. Miért hajigálta a tűzszerész zacskóstul a csőbombákat? úgy dobáltaa sajtótájékoztatón a csőbombákat, mintha egy zacskó babot vágna le az asztalra bevásárlás után. Vagy hülye és akkor nem csoda, hogy két tűzszerész is meghalt mostanában, vagy nagyon is tudta, hogy nem kell tartani azoktól a bombáktól. Nem tudom melyik a rosszabb. "


Is-is.
Ha ismeri a robbanóanyag összetételét, akkor tudja, hogy ütésre nem robban-e.
Amúgy a legtöbb tűzszerész kifejezetten ütődött, talán szakmai szakmai követelmény.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:06:54

eztEgyed

bah, kell itt hasogatnad a szőrszálat, igen a pofázásnak akkor már vége volt, de a rendezvény még tartott, még nem vonultak el az emberek - aztán már nem is tudtak

Z 2008.10.25. 20:06:57

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:05:29

Hát pl . ettől a petárdás-terrorista ügytől lementem hídba... Tiszta szept .11.

Kistündér 2008.10.25. 20:07:03

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu


Bakker neked kajak agymenésed van!
Még minnyá megsajnálom szegény hibbantat, mert neki bombával a csomagtartójában szottyant kedve kocsikázni!
Komolyan elmebetegek vagytok!

Érdekes, nálam miért nem találnak bombát? Talán mert nem vagyok olyan elmeháborodott mint ti!
A hozzátok hasonlóknak szokták felemlegetni, hogy mit szólna, ha az egyik hozzátartozója sérülne/halna meg egy ilyen idióta miatt.

Nem látsz a szemedtől bzdmeg!

DEGEC 2008.10.25. 20:07:37

Hegyirablo 2008.10.25. 19:49:50

1. vagy valaki egy lopott kocsival robbant szerintem, és ugy parkolja le hogy ne lásság, gondolom sapkába álbajusszal.

2. benne ül és magát is felrobbantja...akkor részletkérdés hogy kié volt a kocsi...

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:10:04

Kistündér, ezt a kört már bejártuk - olvass vissza - én meg kívánom neked, hogy legközelebb nálad találjanak bombát ;)

vén kujon 2008.10.25. 20:10:43

Én azért bízom abban, hogy a "forradalmár" bátran vállalni fogja a következményeket, és nem jön majdan a szöveg, h nyugtatók, ill. egyéb mentholos cukorka hatása alatt szerelte a csűbombákat.

Z 2008.10.25. 20:10:48

Kistündér 2008.10.25. 20:07:03

Csúnyán beszélsz ,mint egy terrorista!
(amúgy a szándékot keressük ,és a "hogyan követte volna el " kérdésre próbálunk válaszolni, az én tippem a sehogy, de ámbár a tag tuti dilis:)

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 20:12:04

Dávidka kicsi gyerek,
végeredményt hirdetek: 5:0. Mehetsz aludni.

DEGEC 2008.10.25. 20:12:54

Z 2008.10.25. 20:01:08

na ez az első elfogadható érv....

de ez nem jutott eszembe:-)

Kistündér 2008.10.25. 20:13:20

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:10:04

Nyugi, nálam nem fognak! Én nem vagyok elmebeteg! :)
Fölösleges visszaolvasnom, elég ha a nicked mellé kattintok...

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2008.10.25. 20:14:13

Régebben, amikor többet jártam haza éjszaka, rendszeresen láttam az említett helynél, amint tuningolt verdák gyülekeznek. A váci úton szoktak gyorsulni, van, hogy most is hallom őket, amikor elhúznak. Egyáltalán nem valószínűtlen, hogy egy ilyet fogtak meg a rendőrök, aztán elővették a bomba kártyát, mert miért ne.

Még mindig tartom, hogy ha valaki robbantani akart volna, akkor robban is valami: hogy úgy fogalmazzak, sem az NBH sem a rendőrség nem valami gyakorlott az ilyen fajsúlyú dolgok elhárításában és kezelésében :\

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:15:22

Kistündér, még találhatnak - nem kell ahot, hogy elmebeteg legyél. Sőt, az se kell, hogy legyen nálad :)

Amúgy meg ne igyál annyit, akkor nem klikkelgetsz mellé mindennek :P

szelsosegesen_mersekelt 2008.10.25. 20:16:10

Könyves: Te pénzt kapsz ezért, vagy a földkerekség leg-degeneráltabb top 100-ának egyike vagy?

Kistündér 2008.10.25. 20:16:31

Dávidka meg vigyázzon, mert nem sokból tart felhívni a szüleit, még a végén büntiből nem számítógépezhet!
Hülyegyerek

Z 2008.10.25. 20:16:44

Demo ,ha gyorsulni akart, akkor böriben a helye! Szerintem ez tényleg reális lehet ,de akkor is hurka anyját , mást ne murdáltasson meg...

TB 2008.10.25. 20:16:58

Amúgy, ha a kocsit akarták volna felrobbantani, akkor nem hármat csinálnak, hanem egy nagyot. Meg persze nem kell hátizsákba pakolni darabonként külön-külön. És persze szükségtelen a további 9 csőbomba.

DEGEC 2008.10.25. 20:18:26

Demo · norkana.blogspot.com 2008.10.25. 20:14:13

ebben semmi tuning nem volt, egy sima szar 206 cc....de mi köze a tuningnak a bombához???

Z 2008.10.25. 20:18:50

tothdavid2 2008.10.25. 20:18:14

Csajozz be!:(

eztEgyed 2008.10.25. 20:18:53

vén kujon!

Látom téged is zavar Nagy Imre mai leszármazottjainak bátorsága!

Valahogy csak addig forradalmárok amíg kővel kell dobálózni. Utána szegény ártatlan járókelők, akik épp arra jártak. (Vagy az emberek többségével szemben épp nem tudtak CSAK arra hazamenni.)

Magyarán szimplán gyávák.

ctrl 2008.10.25. 20:20:03

A poszt írója túl sok nyugati akció fimet látott, bedobta a magvasnak hitt gondolatait, teret adva a lobotómián átesett szélsőségeseknek és közben debil mosollyal a pofázmányán nyugtázza, hogy mekkora forgalma van a blognak.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:20:15

DEGEC 2008.10.25. 20:18:26

gondolom a nitro miatt írta

de én már kifejtettem, hogy a petárda, és a tele tank együtt már bomba, nem kell ahoz nitro - a vacsövek meg a repesz

Kistündér 2008.10.25. 20:20:26

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:15:22

Neked üldözési mániád van, beteg vagy!

Ja meg majd szerinted drogot csempésznek a ridikülömbe vásárlás közben. Haggyálmár a hülyeségeddel...

eztEgyed 2008.10.25. 20:20:37

tothdavid2: anyád.

Amit csinálsz nettó parasztság, nem visszavágás. Bunkó vagy, és sajnos büszke is vagy rá!

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:23:06

Kistündér 2008.10.25. 20:20:26

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:15:22

neked nem biztos, nem tudom ki vagy..ilyesmit csak bizonyos riportereknek próbáltak a kocsijába csempészni tudtommal

amúgy meg nincs üldözési mániám, engem tényleg üldöznek!

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2008.10.25. 20:23:52

Nem olvastam el az összes kommentet mert máshol is ez a zene szól, legfeljebb más hangszerelésben.
Misterx viszont meg említette Martinovicsot, aki I. Ferenc uralkodása idején, amikor egy másik ferenc volt a titokminiszternek megfelelő valaki, tehát Habsburg időben volt alany hsonló játéknak. A technika tehát évszázados. Mesterség, egyre finimodó eszközökkel. Információ és dezinformáció, a hatalomnak mindkettővel rendelkeznie kell. És persze működtetni is. Ez utóbbi manapság nehezebben megy mert már csak másod, harmadvonal működik. Pitiáner módszerek, hasonlóan pitiáner beépített ellenféllel.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:24:13

Amúgy meg visszavonom, inkább mégiscsak igyál valamit, mert mingyá elpattan egy ér az agyadban :P

Z 2008.10.25. 20:24:14

Amúgy a petárda az ürgebőrbe volt varrva?:)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:25:54

Z, neked kéne tudnod, te vagy a terrorista

térón 2008.10.25. 20:27:04

Az eszébe sem jut senkinek, hogy a villámgyors, ám ellentmondó információk 99%-át az újságíróknak köszönhetjük?

Mi a történés: A rendőrség talál egy autót, amiben állítólag robbanóanyag van. A 0. percben kb pont ezt tudta a sajtó. Persze, ha A) média lehozza ezt az infót, akkor a olvasottsága/nézettsége/hallgatottsága kb a béka feneke alatt lesz, mivel B) média nem lesz ilyen szemérmes, rögtön le fogja írni, hogy NNI meg időzítő, meg 10 méteres körben robbanás, még akkor is, ha neki is pont annyi infója van, mint A) médiának.

Persze a B) esetre rákattan mindenki. De mivel nem csak A) és B) média van, ezért kb 50 variáció lát napvilágot két perc alatt, az újságírók egymástól is veszik át a pletykákat, és mire a rendőrség egyáltalán oda jut, hogy kinyissa a csomagtartót már van vagy 200 ellentmondó vélemény (amit esetleg egy két túlbuzgó, ám az egészről semmit nem tudó, csak a biztosításban résztvevő Kovács 2 József járőr is csak fokoz).

Utána jön a sok szakértő, és generálják az összeesküvés elméleteket...

szelsosegesen_mersekelt 2008.10.25. 20:27:15

"A poszt írója túl sok nyugati akció fimet látott, bedobta a magvasnak hitt gondolatait, teret adva a lobotómián átesett szélsőségeseknek"

Az a poen, hogy igaz. Kis hazankban tenyleg mindenki szelsosegesnek szamit, akinek 120 felett van az IQ-ja es rendszeresen hasznalja az eszet. Vegulis mindenki devians, aki elter az elbutult, ellustult, a Part szent tanai szerint elo, de melyseges sajnalatomra tobbsegben elo zombihad 'gondolkodasmodjatol'. Hiszen amit a TV mond az csak igaz lehet, a miniszterelnok pedig eleve genetikailag keptelen hazudni.

Z 2008.10.25. 20:27:38

Én csak természetes halált halt ürge bőrét használnám fel !!!!!

Kistündér 2008.10.25. 20:28:06

Dávidka b@zmeg!

Annyi eszed sincs, mint egy döglött hintalónak!
Itt szemtelenkedsz és arra nem gondolsz a nyomoronc agyaddal, hogy bajod is lehet abból amit csinálsz!
Ha valaki ugy gondolja, te holnap már az utcára sem mered majd kitenni a lábad Bekecsen, a számítógépröl meg letiltanak a szüleid az tuti!

DEGEC 2008.10.25. 20:29:40

ja békaemberek csinálták..:-P

eztEgyed 2008.10.25. 20:31:07

szelsosegesen_mersekelt:

Ellenben az, aki egy adott esetben nem köt mindent a min.eln.-höz és nem abból áll a világképe, hogy mindent avval kapcsolatban vezessen le, az meg csak birka lehet.

Há ja.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:31:15

Lehet ez nem is Dávidka, hanem vmi másik gyerek a suliból, aki elvette a nyalókáját - nah, ilyenekből lesznek a terroristák :) mármint mindkettőből

Z 2008.10.25. 20:33:36

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:31:15

Ja , kb én is erre gondoltam. Hétfőn Dávidka petárdát visz be az uzsisdobozában a hülyegyerek osztálytársának:)

térón 2008.10.25. 20:34:11

"a miniszterelnok pedig eleve genetikailag keptelen hazudni"

olyan hülyék pedig genetikailag nem léteznek akik bombát próbálnak barkácsolni, főleg nem a jobboldalon? :D :D: D

ctrl 2008.10.25. 20:34:23

dávidka kérd meg az anyádat, hogy ugorjon fel a sarokról és verje ki neked, mert az agyadra ment a cucc

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:35:05

"Z 2008.10.25. 20:33:36

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 20:31:15

Ja , kb én is erre gondoltam. Hétfőn Dávidka petárdát visz be az uzsisdobozában a hülyegyerek osztálytársának:)"

De szigurúan csak távirányításút!

utánna még lehet belőle akár olimpikon is

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 20:36:54

Ctrl,
nem kell ehhez nyugati filmeket nézni, elég végiggondolni az elmúlt évek eseményeit. Egyébként pedig nem zártam ki, hogy a rendőrség akár igazat is mondhatott, de nem értettem, miért nem kapcsolnak le valakit, akiről tudomásuk volt, hogy robbantani akar, mielőtt még az utcára mehetne?

Z 2008.10.25. 20:37:17

Szerintem Dávidka távirányítású...
Na léptem , nekem sok volt a mai magyar valóság:(

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:38:32

térón 2008.10.25. 20:34:11

Kizárt! Mi, fasiszta, rasszista, neonáci terroristák nem barkácsolunk házilag. Ha kell valami, csak kérünk a viktortól, aztán jön postán.

eztEgyed 2008.10.25. 20:39:09

Közben rájöttem, hogy miért jó ha az ember mindent a min.eln.-kel szembe helyezkedve mond: nem kell gondolkodni. Meg kell hallgatni mit, mond, és bármi is az csak az ellenkezőét kell követelni. És így már nem is vonatkozik rá saját írása:
"ki elter az elbutult, ellustult, a Part szent tanai szerint elo, de melyseges sajnalatomra tobbsegben elo zombihad 'gondolkodasmodjatol'."

Namost az semmiképp ne zavarja, hogy ebben az esetben "véletlenül" egyezni fog a véleménye egy másik magyar pártéval. :-)

TB 2008.10.25. 20:40:02

Ha már mindenki robbantási szakértő itt, akkor talán egy-két alapinformációt is elhintek.

Először is a petárdákban található robbanószer általában másodosztályú robbantószer. Ha lefojtják, ha eleget raknak a hüvelybe, akkor egy nagyságrenddel veszélyesebb. Nem annyira, mint a katonai robbanószerek, de épp eléggé.
Másodszor, összesen 3 hátizsákba pakolt gyújtó-romboló bomba, és további kilenc kisebb csőbomba volt a kocsi csomagtartójában. Kizárt, hogy csak a kocsit akarták felrobbantani velük.

Az ilyen típusú bombák csak pánikkeltésre alkalmasak, komolyabb rombolásra csak igen gondos elhelyezéssel képesek. Viszont ha emberek között robban, csúnya munkát végez.

eztEgyed 2008.10.25. 20:40:28

"de nem értettem, miért nem kapcsolnak le valakit, akiről tudomásuk volt, hogy robbantani akar, mielőtt még az utcára mehetne? "

Már írtuk. Lásd Tomcat. Ő kapásból avval védekezett, hogy a lakásban had tartson már azt amit akar.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2008.10.25. 20:41:35

Volt valami másik bombás faszi, azt azzal nincs semmi.

Szal, ha valaki otthon sufnituningolja a bombát, akkor az csak robbanószerrel való visszaélés, -már, ha nem csak alapanyag, mert akkor még csak az sem-, ha kész, és viszi az úton, akkor azt kell bizonygatni, hogy közveszélyt okoz, meg terroristáskodik, nem úgy van, ahogy állítja, hogy ez csak egy szar ötlet volt a kertásás új módszerére.

A helyszínen kell elkapni a férgeket, hogy ne tudjanak jogi kiskapukon Morvai Hisztike segedelmével kimászni.

Ez így lehet, hogy veszélyesebb, de amíg sikerül, lelke rajta annak, aki csinálja, ha meg nem sikerül, akkor meg mi van?
Bumm.
Felrobban valami.
Az meg előbb-utóbb úgyis megtörténik, ha soha senkit nem kapcsolnak le, aki bombát pancsol otthon.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 20:41:51

eztEgyed 2008.10.25. 20:39:09

:D:D

Az a poén, hogy racionális amit írsz, mer nagy valószínűséggel hazudik, ha mond valamit. Ment volna inkább meteorológusnak...amúgy meg nem csak két párt van, különben is, én előbb voltam itt, mint a fidesz :D

blogen 2008.10.25. 20:42:34

A tűzszerész azért dobálhatta azokat a csőbombákat Teknős, mert a pirotechnikai eszközökből kinyert lőporral töltött csőszerelvények ütésre nem robbannak. Vagy inkább pukkannak, mert ezek inkább csak nagyobb fajta petárdák, amik komoly sérülést csak méteres távolságon belül tudnak okozni, tehát ha mondjuk a kezedbe robban, akkor akár csuklóból le is viheti a kézfejed (egy rendes kézigránát kábé tőböl és a maradékot is kirojtozza), a repeszhatás minimális, a cső a robbanás hatására felszakad. Komoly repeszhatáshoz, amikor szétszakad a bombatest és darabjai szétrepülnek minimum C4-el kellene tölteni. Ugyanakkor látványosak és hangosak lennének, 2006-ban, amikor komoly utcai harcok voltak lehetett volna velük durrogtatni, olyan nyugatnémet anarchista május elseje hangulatot csinált volna.

ctrl 2008.10.25. 20:44:37

sasi
Ott volt annak a nyomorék tom és jerry macska gyereknek a büntetőügye , amikor bomba gyártására alkalmas cuccokat találták a kéróján.
Nem tudom mi lett annak az ügynek a vége, vagy vége van -e egyáltalán, de ott lehet korán léptek a hatóságok. A bomba készítésnek nem hiszem ,hogy lenne előkészületi alakzata, hacsak ha nem a terrorcselekményt húzták rá.
Ki tudja, hogy ezt a hős Lelkiismeret 88-as olimpikont és előembert mióta figyelték, hallgatták le vagy egyáltalán nem egy jóakarója nyomta -e fel, amely alapján azonnal rámozdultak.
Persze, lehet összeesküvés elméleteket gyártani , de csak az eljárás végén derül ki mi a helyzet, mindenesetre elég sokatmondó az ügyvéd nyilatkozata.
JA és Jörg Haider sem volt homár :-)

eztEgyed 2008.10.25. 20:46:29

-Astaroth- nem is neked írtam. A fidesz szót le se írtam. És a poszt lényege meg pont az volt, hogy gondolkodni azon kell hogy mikor hazudik (akkor is ha az csak 0,0001%). Viszont ahhoz gondolkodni kell, és nem csatlakozni a birkákhoz.

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 20:46:37

Szilvássy úr egyre magasabbra teszi az ámítás mércéjét ...

skizofren 2008.10.25. 20:46:52

Szerintem fogadd el a tényeket.
Megtalálták a bombákat. Lekapcsolták az illetőt és kész. Mit moralizálsz itt feleslegesen.
Okt 23.-át egyre jobban kezelik. Először ütötték meg könnygázozták az embereket, most már csak a kikapják a negatívokat azt jó.
Tisztára mint nyugaton. Baszom ezért volt rendszerváltás. Lehet ugatni, ha nyújtogatás van azért gumibot meg könnygáz jár a robbantást azért nem hagyják. Minden teljesen rendben van.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 20:47:25

ctrl,
ok, lehet, hogy igazad van. Legalább megtudtam.

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 20:55:17

skizofren 2008.10.25. 20:46:52

Ja ez a beszorítósdi jó kár volt elrontani ezzel a bombás mesével. Eleve forradalmárék nem Peugeot 206 CC-vel mennek merényleni azon oknál fogva, hogy jórészt munkanélküliek, vagy kis pénzű melót végeznek nem futtja ilyesmire itt Szilvássy elcseszte a sztorit. Egy lepukkant warbi, vagy trabi , vagy v.mi régi nyugati pár százezres vas hitelesebb lett volna. -

xirtaebi · http://alojzia 2008.10.25. 21:00:27

Látom a hozzászólásokból: ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs az...Ilyen állatok miatt kell kordonok közt ünnepelni 2002 óta. Majd ha a spirituális vezetőé lesz a kormányrúd, mindez megszűnik, lesz itt rend. A nem jobboldali érzelmű embereket még nem láttam kerepelni (a temetőben is), motorokat bőgetni, üvölteni, jobboldali politikusok háza előtt szitkozódni, ,megzavarni nemzeti ünnepeinket, stb...

blogen 2008.10.25. 21:03:45

Egy olimpikonról van szó Carnivora, a tuning Peugeot hiteles, ahogy a kis házi csőbombák se nagy etvasz. Szemben a korábbi joggal a kormányerőknek tulajdonítható önmerényletekkel, vagy a Tomcat féle bombagyáros beégéssel itt hihető a sztori minden eleme.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 21:04:17

Xirtaebi,
itt nem állatozott senki, te se tedd , kérlek.

ctrl 2008.10.25. 21:04:44

Nem jut eszembe az egyik köcsög kurucinfós szerkesztőnek a neve, de tele van zsével, orruknál fogva vezetik a sok nincstelent, akik megbuktak az evolúció nevű játékban és a természetes szelekció ellen küzdenek molotov koktélokkal.
Ugyan nem tudom ,hogy pl Budaházy miből keresi meg a hamburgerre valót, de nem félek ,hogy éhen veszne a jövőben.

A másik meg az ,hogy elképzelhető volt egy meghatározott célpontja a pukkantgatásnak és éppen oda szállította ez a barom a cuccait.
Az ügyvéd nyilatkozata azért elárulja ,hogy vaj volt a gyerek füle mellett, csak már beindult a mosdatás.

DEGEC 2008.10.25. 21:06:03

mitől volt tuning?
én nem láttam semmi jelét...

blogen 2008.10.25. 21:06:03

Menj Nyugat-Európába xirtaebi, ott ebben a szerepkörben szinte csak szélsőbalosokat fogsz látni. Nálunk komacs diktatúra volt évtizedekig, így felénk még évtizedekig széljobbos lesz a csőcselék, ez is a Kádári örökség része.

Kistündér 2008.10.25. 21:06:29

Dávidka!

Megvan anyád telefonszáma 06 70 627 26..
A lurkó ház óvodában dolgozik, élelmezésvezetö. Ja és 9 szám alatt laktok...

Elhiszed, hogy bajod lehet idiota gyerek???

blogen 2008.10.25. 21:07:50

Egyes hírek szerint nitrós volt.

Tóbiás 2008.10.25. 21:09:48

Radikalizálódás ...tegnap csak a kar lendítés és az Árpád sávos zászlók ma már benzines palack holnap robbanó anyag ...de még nem robbant... holnap talán sikerül. ( remélem nem ) .. és azt is láttuk TomCat esetében hogy a csepeli bomba gyár leleplezése még nem teror cselekmény egy "jó ügyvéd" támogatásával otthon azt csinálsz amit akarsz ...talán ezért is vártak a rendőrök.
Sajnos egyre radikálisabbak lesznek egyesek, pedig elég "szar élete" lehet szegénynek ha ilyen autóra fussa 33 évesen és... akkor mit szóljon egy diósgyőri munkanélküli ? ..

Béla 2008.10.25. 21:10:22

Néhány válasz a kérdéseidre:
1. A jogrendszerünk olyan, hogy ha valakit túl hamar "lekapcsolnak", akkor csak sokkal enyhébb büntetést kaphat, majd a börtönből hamar és "igazmagyarként" (sic!) távozva folytathatja ott, ahol elkezdte. Magyarán meg kell várni, hogy valamit tegyen, mert ha a szállítás előtt már otthon elkapják, akkor nem lesz terrorcselekmény előkészülete semmiképpen, mert azt fogja vallani, hogy ő a bombákat csak "szakmai érdeklődésből" csinálta és nem akarta felhasználni. És mielőtt bárki azt mondaná, hogy na ez az, amiért a jog semmire nem jó, azelőtt megjegyezném, hogy ez sem igaz, mert nézni kell a másik oldalt is: Ez a garanciája annak, hogy senkit ne lehessen olyanért elítélni, amit nem követett el, vagy esetleg tényleg nem is akart elkövetni. Vagyis ez is egy garanciális elem, ami mindenkit véd, persze ennek ez a hátránya, hogy menetközben kell elkapni a bűnözőt. A kérdés csak az: Inkább ússza meg néhány bűnöző, de ne legyen egy ártatlan sem a börtönben, vagy inkább legyen minden bűnöző ott és ebbe belecsúszik néhány ártatlan is. A jogrendszerünk az előbbit támogatja és persze még így is csúszik hiba a rendszerbe.
2. Szerintem a rendőrség igenis érti a dolgát, de néha azért tűnik tehetetlennek, mert egyes "hazafiak" (sic!) mindig a kiskapukat keresik. Itt a jog pedig megint csak a túlbiztosítás elvét követi. De egyre inkább látszik, hogy a rendőrségt is felvette a ritmust és jól kezeli a helyzetet, már a látszatban is.

És végül nekem is van egy kérdésem:
Hogy lehet valaki hazafi, aki csak kimegy és kiabál az utcán, de adót azt persze soha az életében nem fizetett??? Nem az a hazfiság, ha teszek is a hazámért valamit?

könyves 2008.10.25. 21:10:37

Szélsőségesen_mérsékelt...

Vélhetően nagyságrendekkel magasabb IQ-val vert meg a sors, mint téged...

Bár persze ez nem számít sokat...

Ezt a trabival ment volna inkább mint peugeottal dumát meg felejtsétek már el...

Meglehetősen kicsi a valószínűsége, hogy tölgyesi Krisztián tudta, hogy minden lépését figyeli már a szakszolgálat, így miért ne ment volna a saját autójával.
Nyilván nem az autóját akarta felrobbantani, a csőbombákat meg nyugodtan be tudta volna rakni egy hátizsákba, aztán vinni, oda, ahol használni akarta.

Nem nagyon értem, miért kell ezeket védeni...

No meg a csürhét, akik 23-án is randalírozni készültek, csak végre normálisan lépett fel a rendőrség, és okos taktikával megakadályozta ezt.

Miért nem lehet az ilyen barmokat elítélni, függetlenül attól, hogy valaki orbánt vagy gyurcsányt szereti, vagy csak szimplán szarik a politikára, de nem szereti, ha a városát szétveri néhány száz szélsőséges huligán...

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:12:11

Kistündér, nah ez pont ilyen, mint ez az ügy :P Itt is csak a felületet látod. Ugyan nem ismerem Dávidkát, de valószínűsítem, hogy nem ő írogat, hanem valami jóakarója. Azon egyszerű tényből kiindulva, hogy ha valaki ilyen hülye, hogy spamelés mellett feltünteti az iwijét is, akkor az még gépelni sem tud. Ergo ez egy paradoxon :P

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 21:12:27

ctrl 2008.10.25. 21:04:44

Novák Előd, Budaházy, tomcat az más ők ebbeől ének, hogy ők a "népnemzeti forradalmár hősök" , de amelyiknek pínze van az nem megy ottanat robbangatni, hanem szépen elél a többi hülyéből. Ezek azt csinálják kicsibe, amit nagyban feriék, akiket irigyelnek a nagy lóvék lenyúlásáért ... -

könyves 2008.10.25. 21:12:31

Ja mellesleg sasika

Tölgyesi Krisztián részletes BEISMERŐ vallomást tett...

Bakter 2008.10.25. 21:12:54

Szerintem Daboljúbuss áll az egész mögött. És azért használt Pözsót, mert a Vesztend alacsony, így egy Bőjinggel nehéz eltalálni. Elméletem szerint, őelnöksége hivatala utolsó napjaiban még egy háborút akar kezdeni, jelen esetben a szandinista magyar táltosok ellen, akik különösen fenyegetik a világbékét és az amerikai varázsvessző-iparágat. Torda, a főtáltos már fent is van a 10 legkeresetebb terroristavezér listáján, különös ismertetőjele, hogy nagyon hasonlít egy Bill nevű deákra.

térón 2008.10.25. 21:14:57

könyves:

"Miért nem lehet az ilyen barmokat elítélni, függetlenül attól, hogy valaki orbánt vagy gyurcsányt szereti, vagy csak szimplán szarik a politikára, de nem szereti, ha a városát szétveri néhány száz szélsőséges huligán... "

Azért nem lehet, mert a magyar közbeszéd eljutott arra a nagyon veszélyes szintre, hogyha valaki azt mondja, hogy "sajtból van a hold, és kis zöld emberkék lakják", akkor erre nem azt mondjuk, hogy szimplán hülye, hanem A) nekem tetsző párt embere, tehát minden szava igaz B) nekem nem tetsző párt embere, tehát hazudik és hazaárul.

könyves 2008.10.25. 21:16:46

térón

Hát ez a baj...

Idáig jutott az ország...

Közben orbán és gyurcsány kánonban röhög a köznépen, akik itt lenne egymást gyilkolják, ők meg fenn, szépen megtömik a zsebeiket...

kétkedő 2008.10.25. 21:17:33

nekem azért lenne egy két felvetésem:
-ha a rendőrök tudták hogy mit rejt az autó egyálltalán miért engedték be oda ahol megfogták?
- ha én robbantgatni akarnék nem állnék meg és szálnék ki a kocsiból egy olyan helyen ahol temérdek rendőr lófrál hanem valahol jóval távolabb /külváros/ és ha eldőlt hol akarok eobbantani akkor egyből odahajtok szóval ebben is sántít valami
ugyan úgy mint a temetói incidensnél :
- honnan tudta a HIR TV hogy Gyurcsány oda fog menni amikor állítólag ezt senki se tudhatta?
- honnan tudta az a nő ugyan ezt?
- aza nő hogy kerülhetett oda a hermetikusan lezárt, gorillákkal védett területre?
- a gorillák miért nem léptek közbe?
bocsi tudom hogy itt nem ez a téma de a miértek hasonlóak

boka · http://csaszu 2008.10.25. 21:19:16

Szerintem ugyanaz vár a fickóra, mint egy éve Tomcat-re. Három éjszaka közös cellában valamelyik Száva rokonnal, aki egy éve nem volt nővel. Aztán cinikusan megkérdezik, hogy szeretne-e látleletet vetetni ? Mindjárt bevall mindent a cselgáncs bajnok

Kistündér 2008.10.25. 21:22:33

Csak rá kell nézni Dávidka hülye fejére és inkább az a valószinü, hogy ö spammel.
Esze egy szál se, apja híjján nem nevelte meg senki, stb...
Az iwiwjét meg nem ö rakta ki szerintem

., (törölt) 2008.10.25. 21:22:54

Talán azért nem csaptak le, mert nem tudták, hogy ki az pontosan, és milyen autóval van.

térón 2008.10.25. 21:24:37

könyves: a legjobb azoknak ott fent egyébként ebből a helyzetből az, hogy már meg sem kell magyarázni a dolgokat. Amennyiben a nekem tetsző ember a világ legnagyobb hülyeségét büffenti ki, akkor én és a társaim ezer számra fogjuk gyártani az összes fórumon, blogon, mindenhol a tudományos magyarázatot, hogy miért van igaza. Persze ugyanez viszont is igaz, ha netán valami jót mond a másik oldal, akkor csak azért is szét fogjuk szedni, mert igaza nem lehet.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:25:09

Én igazából arra vagyok kíváncsi, 20-30-50 év múlva hogyan fogunk/fognak minderre emlékezni.

Érdekes párhuzam, hogy 56-ban Apró Antal fasiszta csőcselékezte le a tüntetőket, 06-ban Gyurcsány őnaccsága....

kétkedő 2008.10.25. 21:26:41

meg még a tűzparancsot is ő adta ki

beleszolok 2008.10.25. 21:27:02

xirtaebi · alojzia 2008.10.25. 21:00:27
"Látom a hozzászólásokból: ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs az...Ilyen állatok miatt kell kordonok közt ünnepelni 2002 óta. Majd ha a spirituális vezetőé lesz a kormányrúd, mindez megszűnik, lesz itt rend. A nem jobboldali érzelmű embereket még nem láttam kerepelni (a temetőben is), motorokat bőgetni, üvölteni, jobboldali politikusok háza előtt szitkozódni, ,megzavarni nemzeti ünnepeinket, stb... "

Azért kicsit érdekes a gondolkozásod. Kicsit olyan ez a gyurcsány féle 56-os "ünneplés", mintha mengele lányának a veje celebrálná a hanukát. Márha azt szokták celebrálni.

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 21:28:01

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 21:25:09

Gazdaságilag is Rákosi elvtárs vezette ilyen mélyre az országot utóljára , mint Feri bácsi.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:29:30

"kétkedő 2008.10.25. 21:26:41

meg még a tűzparancsot is ő adta ki"


mármint melyikre gondolsz? ;)

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:30:41

Carnivora 2008.10.25. 21:28:01

bezony, unalmas ez a hülye ciklikus történelem...

kétkedő 2008.10.25. 21:31:21

az 56 -os Kossuthtérire

BandW (törölt) 2008.10.25. 21:31:46

Azért ha elemeire szedjük a dolgot, akkor ugyan föltehetünk kérdéseket, de nem azt, amit a blog írója föltett.

A sztori úgy ahogyan van meglehetősen hitelesnek tűnik a mai magyar valóságot tekintve.
Budaházyék konspirálnak kicsinyt de nem jólszervezett a csoport, csak egy laza társulás az időnkénti balhézásra. Bőven benne van, hogy a balhézók között többféle félinformáció terjengett. Az tűnhet logikusnak, hogy a csávó fölajánlott ezt-azt Budaházyéknak, valamint azt, hogy kocsival valahova félútra szállítja a cuccot. Ebből mondjuk annyit megtudhattak az informátorok, hogy lesz egy autó, amiben lesz anyag. Kié-mié azt valszeg nem kötötték senki orrára. Hogy a felfűtött aktivisták még mit körítettek a dolog köré, az csak fantázia kérdése. De egyszer ugye disztributálni kell a terméket, tehát mégiscsak kell info, hogy aki csőbombához, vagy máshoz szeretne jutni, hogyan kapja meg. Innen megint lehet infót szerezni, ha ügyes a beépített. Ez viszont csak a vonuláson beszerezhető infó. A Markóban eldobált molotovokat meg egyebeket is valszeg menet közben szedték föl a delikvensek, mert a Teve utcánál a beléptetéskor volt ruházatátvizsgálás.
Valszeg ez a magyarázat, hogy miért a kocsihoz jutottak el legelébb.
A túlbiztosításhoz meg bőven elegendő, ha csak annyi az első rendőrségi infó, hogy lesz kocsi, benne bomba.
Azért a Budaházy féle népgyűlés résztvevőit szervezőit tekintve nem várható a minden részletében pontos, tűzszerészetileg alapos információáramlás. Kis fika, csepegtetett információmorzsákból kell kiszűrni, hogy akkor most mi is abból a ténylegesen komolyan vehető.
Sajnálatos módon van néhányszáz barom ebben az országban, akiben ez bőven benne van, nem köll a rendőrségnek akárkinek legyártania őket.
Mondjuk ha majd egy lelkes amatőr aktivista a saját gruppot kínálja meg amatőrségből egy ilyen cuccal, akkor lesz sírás-rívás. (a nyugatinál is égett be ember sajátgyártmányú, korán beizzó instabil cuccal anno. Pedig ő csak szimplán hülye volt.

marci 2008.10.25. 21:32:26

nem szeretnék összeesküvés elméleteket gyártani, de pár dolog józan paraszti ésszel nem fogható fel. Igen, ezek bizony gyanúsak, de sajnálatos módon mi nem tudjuk kideríteni az igazságot. Elvileg erre való a sajtó. Az biztos, hogy valami bűzlik. Hozhatnám a TV-ostromot, akkor is lett volna szerintem elég erő a megfékezésre, oszlatásra, miért nem?? talán célja valakinek a zavarkeltés. Najó többet nem dumálok, mert sok a ha...

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:32:55

kétkedő 2008.10.25. 21:31:21

sejtettem, csak utalni próbáltam 06-ra is :P

boka · http://csaszu 2008.10.25. 21:34:26

"mintha mengele lányának a veje celebrálná a hanukát"

Ez ellen senki sem tiltakozna. Sőt, ha a lánya "celebrálná", az is egy gesztus lenne.

5 éve a magyar jobboldal ( ? ) 56-hoz való viszonyában különbözött a baloldal ( ? )-tól.

Ahogy fejlődik a tájékoztatás, kiderült, hogy kevés jobboldali személyiség harcolt a "szabadságért", "élhetőbb szocializmusért".

Wittner Mariról is kiderült, hogy igazából az akkori proletársághoz tartozott. Most a másik oldal büszke rá. Hányok ettől az egész pingpong történelemtől.

boka · http://csaszu 2008.10.25. 21:36:02

"Rákosi elvtárs vezette ilyen mélyre az országot utóljára "

Akkor éljen Kádár !

Bakter 2008.10.25. 21:36:46

"Gazdaságilag is Rákosi elvtárs vezette ilyen mélyre az országot utóljára , mint Feri bácsi. "
Melyiket, bazzeg? Izlandot? Az USA-t? Angliát? Vagy a mintaország Észtországot? Gondolom azért üléseznek most folyton a fejesek a világ minden pontján, mert a Feri...
Érdekes, Viktorunk sem akar azért olyan nagyon most vezér lenni, csak a pofája jár. Mert tudja, hogy gatyamadzag rángatás van, az meg nem népszerű fogalatosság, gyorsan elvesztené sok szavazóját ő is. De a komédia azért kell, és komédiázik is rendesen a csicskásaival.

beleszolok 2008.10.25. 21:38:02

boka vazze

Ne viccelj.

Mi köze van az mszp-nek a proletáriátushoz?

boka · http://csaszu 2008.10.25. 21:40:36

"Mi köze van az mszp-nek a proletáriátushoz? "

nem az mszp-nek van köze hozzá

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 21:41:58

Bakter 2008.10.25. 21:36:46

Te sötét utolsó megmaradt nyomi nézzél már feljebb egy kicsit, hol járnak ők, és hol járunk mi ... aztán nézd meg, hol jártak 2002-ban, és hol jártunk mi. -

Bakter 2008.10.25. 21:49:26

Carnivora, erre a suttyó dumára nincs érdemi válasz.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:51:42

Bakter, hát most komolyan...te felvetésed sem volt túl értelmes...nem, nem izlandot, hanem ezt itt. Az egy dolog, hogy világválság, de mi már azelőtt is szarban voltunk, így meg aztán méginkább

huhaha 2008.10.25. 21:53:21

Carnivora

Mi a sz.rban járunk. Nyakig...

Evvan

xirtaebi · http://alojzia 2008.10.25. 21:53:22

Sasi! Úgy kezdted, "a jó édesanyját mindenkinek"...én állatnak neveztem őket. Elnézést, vettem kérésed, vége, bocs.

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 21:53:32

-Astaroth- · magyarpub.blog.hu 2008.10.25. 21:51:42

Ilyen sokat nem lehet elvárni az agyi kapacitásától :D:P

szilvásy 2008.10.25. 21:53:41

Szabadság Elvtrásak!
Nekem az tűnik fel, hogy a szerző a Népszabadság Online-t olvassa. Ez csak egy igazi, megbízható elvtárs lehet! Le a reakcióval! Halál a robbantó fasisztacsőcselékre!

:D

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 21:55:47

huhaha 2008.10.25. 21:53:21

Így van, és ez a szomorú, hogy ilyen alapvető rendészeti kérdéseket is megkérdőjelez minden gondolkozó ember az utóbbi évek alapján ... ez a hatalmi elit eljátszotta a hitelét letehetnének már v.mi értelmeset az asztalra. A múltheti nemzetinek nevezet csúcs bohóckodásnál már mélyebbre nem süllyedhetünk :(

Sajnos ebben az országban ritkán történik bármi értelmes. -

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 21:58:04

Carnivora 2008.10.25. 21:55:47

Ez ebben az országban szerintem egy elég elhamarkodott kijelentés, hogy mélyebbre nem süllyedhetünk.
A megkérdőjelezé pedig nem véletlen, hazug országban kinek higgyen az ember?

Rá Dios 2008.10.25. 22:01:14

sasika - ezúttal - e posztjával f*nak bizonyult.

Gege 2008.10.25. 22:03:14

Rohadjon a börtönbe a szemétláda, mit képzel az ilyen rohadék, hogy veszi a bátorságot hogy bárki életét veszélyeztesse???
Szégyen hogy ez képviselte Magyarországot Sydnybe.
Szégyeljék magukat a szülei is, hogy 1 ilyen állatot neveltek...

Carnivora (törölt) 2008.10.25. 22:06:06

Számomra mindenestere a néphazugság meg Szilvássy meg a Drako által központilag irányított hatóságok közlései igen kétesek ... ezek előadták februárban is, hogy terrorhálózatot számoltak fel ... -

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 22:11:24

Xirtaebi,
én azokat küldtem el az anyjukba, akik robbantani akartak, te viszont úgy tűnt, hogy az itt lévő "másként" gondolkodókat, ezért szóltam.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.25. 22:14:53

Dávidka,
ajánlom figyelmedbe az alábbiakat:
ctrl 2008.10.25. 20:34:23

xirtaebi · http://alojzia 2008.10.25. 22:16:54

t. beleszolok
A márc.15ei "Gyurcsány féle ünneplés "hasonlóan néz ki. Majd az "ORbán féle ünneplés" más lesz. Ugye?
Nekem pedig teljesen mindegy, milyen oldalú a kormány, akkor is ünnep, az ünnep. Mégpedig nemzeti, amit nem kellene elrondítani.

huhaha 2008.10.25. 22:21:04

nem tom.
Én 22-én délután az V. kerülettel ünnepeltem a NI szobornál.
És nem zavartak bennünket.

-Astaroth- · http://1500lm.blog.hu 2008.10.25. 22:21:05

xirtaebi · alojzia 2008.10.25. 22:16:54

bizony, nemzeti ünnep - amin csak a nemzet nem volt ott, meggátolták ebben a kordonok

huhaha 2008.10.25. 22:26:57

david05
játszál máshol kisfiú...

BandW (törölt) 2008.10.25. 22:31:14

Bassza már szét valaki ennek a büdösbunkótahó dávidkának a honlapját ha kérhetem.

Most elnézést kérek a fenti beírásomért a jóérzésű emberektől.

mouseofpain 2008.10.25. 23:12:56

"a fiatalember egy angyalföldi autószerlő műhely vezető munkatársa, a nyomozók péntek éjjel titokban átkutatták az épületet, ahol bombakészítésre alkalmas eszközöket találtak."

Gondolom (vagyis nem gondolom, mert többször is nyilatkozták a rendőrségtől) okt. 23 előtt titkosszolgálati módszerekkel is figyelik az ismert radikális nemzeti csoportokat, több mint valószínű, hogy vannak beépített embereik is. Ezek fényében nem meglepő a fentebbi idézet

jollie 2008.10.25. 23:15:50

punci kuki

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.10.25. 23:19:24

Lehet, hogy már volt, de:

Úristen, Sasika!!!!!! Igen, készülődés fázisában foglalták le a kocsit, és igen, azért, mert tudtak róla. Szerinted már nem a készülődés fázisa volt? Már fölrobbant?????

Amúgy meg ugye, a rendőrség csak megalapozott gyanúval (bűncselekmény elkövetésének a gyanújával) foglalhat le valamit. És kérdem én, miért ne lehetne egy benzines palack valamelyik autó csomagtartójában? Akkor kellett, amikor már volt -megalapozott- gyanú, nem csak sima gyanú.

És még valami: Az, hogy a börtön nem elég egy ilyennek, majd mondd a 15 éves tüntetős-molotovkoktélos kisfiú anyjának. De ha 25 éves, akkor is.

Kérlek, ne mondd, hogy nem értem, meg hogy nem voltam ott, a komcsizást is hanyagoljuk, ha lehet, ja és ezzel nem a rendőröket akartam védeni.
Köszönöm.

Bakter 2008.10.25. 23:28:53

"Ilyen sokat nem lehet elvárni az agyi kapacitásától :D:P"

Carnikám, örülök, hogy néhány sorból azonnal felméred egyes ismeretlenek agyi kapacitását. Biztos vezető agysebész vagy.
A dologhoz meg annyit faszikám, ebben a tetű országban az a lényeg, hogy mindenki mindenkinek keresztbe tegyen. Ez megy kormány vs ellenzék viszonylatban is, meztől függetlenül. Egyetlen értelmes dolgot nem képesek csinálni a vezetőink, mert a szavazatmaximalizálásra, ergo a hatalomra törnek, bármi is az ára. A bezzegországban ott északon a baloldal még a szélsőjobbal is összebútorozott: jövőre euróval fizetnek. Nálunk meg Koppány óta az megy, hogy miként tudja az egyik kicsinálni a másikat. Valódi összefogás, ami most is kéne, mikor volt itt utoljára?
Szarban vagyunk? Persze. De mit szóljanak az észtek? 2-3 éve még ők voltak a mintaország, most meg náluk is a csőd fenyeget, több semleges vélemény szerint jóval nagyobb szarban vannak, mint mi. De az általunk folyton lesajnált, lenézett tótok elég jól elvannak még így is. Ők dolgoztak, míg mi lenézegettük őket. Mert mi csak ehhez értünk. Meg a pofázáshoz. Akkor lesz itt valami, ha piszkosul rákényszerítenek minket külső gazdasági erők. Mert akkor nem fog picsogni Feri, és nem fog vigyorogni Viki sem. Hanem kénytelenek lesznek egy asztalhoz ülni. Jelenleg valami ilyesmi kezd kialakulni. Lealábbis remélem, mert a kocsi csak akkor halad, ha a lovak egy irányba mennek.

bithiba 2008.10.25. 23:53:53

azért korai leanyázni a "robbantani szándékozó" urat, azt hiszem.
Én már olyan régóta lakom itt, én szinte mindent elhiszek.
Csak vannak kételyeim. Például ha én robbantani akarnék, akkor nem dobnám be a cuccost a kocsim csomagtartójába, mert egy igazoltatás úgymond "derékba törné a karrierem". Ha még ezen felül elmebeteg vagyok, akkor mindezt október 23-án teszem, amikor is biztosan lehet számítani egy igazoltatásra és gépjármű-ellenőrzésre. És persze részletes beismerő vallomásomban megemlítem, hogyha nem sikerül az A terv szerinti helyszín, akkor a Westend előtt fogok robbantani, ahol aztán semmi sincs. (Legalábbis 21:00 körül az RTL-en ezt állították)Világos.
És persze a rendőrség ismét mindent tudott. Előre. Hát persze. Ők olyanok. Amikor júliusban feltörték az autómat és elvitték a laptopom meg a mobilom (az én hibám, mi a fasznak hagytam benn), akkor tettem azonnal feljelentést. Mint kiderült, aznap nem csak én jártam így, ugyanott még néhány autót feltörtek a tetvek. Leadtam a mobilom IMEI számát, ők tettek némi látszat-intézkedést, az autón ujjlenyomatokat kerestek, egyet találtak (!)valszeg az enyémet vették le, ügyesen...
6 hét múlva (!!!) kaptam egy levelet, hogy tettes ismeretlen (tudom, azért nem ÉN mentem el és szakítottam le a tökét az elkövetőnek, hanem megkértem a rendőrséget, hogy keresse meg, de felesleges volt....) és a nyomozást megszüntették.
Fellebezésnek helye nincs. Egy telefont IMEI alapján bemérni, hát az nagy munka lett volna. Vele együtt meglett volna az összes lopott tárgy, no comment...
Ezután megkérdezem: az a rendőrség ennyire profi lenne, hogy előre bemér és lekapcsol egy robbantó madarat, aki korábban egy kurva autófeltörést képtelen kinyomozni úgy, hogy a segge alá van pakolva minden adat? Vagy ez csak a vizes lepedő tipikus esete?
Itt már annyi mindent találtak. És annyi mindent nem. UD Zrt-nél titkosszolgálati módszereket, a Kruchina fivéreket és azt a szerencsétlen peruit, akik 2006 őszén randalíroztak, a Móri bankrablás gyanúsítottjait, akik még csak véletlen se a Hajdú-Kaiser páros volt. De a falusi kisnyugdíjas kertjét mindig ismeretlen tettesek dézsmálják meg, máig nem tudjuk, ki volt Josiph Tot és Kaya Ibrahim, az Aranykéz utcai robbantást ki követte el, Fenyő Jánost ki ölte meg, a Nógrádi testvérek olajügy-kálváriája még mindig zavaros. A lista hosszú.
Ennek a rendőrségnek - valljuk be - elég nagy naivitással lehet feltétel nélkül hinni. Csak a saját tapasztalataim: 15 ezer forint kenőpénz ellenében engedett el a rendőr, mert szerinte ittas voltam. Ő ugyanis úgy "látta" a szondán, ami ráadásul nem is elektronikus volt, hanem a régi, hagyományos. Ketten voltak, én egyedül. Esélyem a jogszerű bánásmódra....?
És ennek a rendőrségnek, aki erkölcsileg mélyebbre már nem is tudna süllyedni, ennek kellene elhinnem, hogy az az autós tényleg robbantani akart? Lehet, hogy tényleg így volt, de itt már rég nem erről szól a dolog. A rendőrség a politika egyik eszköze, a magyar politikát meg ne említsük, a közvélemény túlnyomó része a politikai közszereplőket hiteltelennek tartja.
Ez van.
Csak most azt nem tudom, kell-e félnem, mert a véleményem ide leírtam.

monlibalage 2008.10.25. 23:54:59

Az eset fele legalább kamu. Ha nem az egésze. Én már azt sem hiszem el, ha történetesen igazat mondanak. Fel sem tételezem ezt a mai hatalomról.


"Gondolom, Tomcat védekezése óta (amikor még a készülődés fázisában kapták el), inkább tovább várnak."

Egy újabb okostojás. Kémiai Nobel-díjat adok neked, ha a Tomcatnél lefoglalt "veszélyes és illegális" anyagokból, te robbanást hozol össze..

monlibalage 2008.10.25. 23:59:19

"Ott volt annak a nyomorék tom és jerry macska gyereknek a büntetőügye , amikor bomba gyártására alkalmas cuccokat találták a kéróján"

Max. annak hazudták. Tudod ez olyam, mint a kúrcsányi őszinte vallomás. Anyád azt...

boka · http://csaszu 2008.10.26. 00:13:55

"Tomcatnél lefoglalt "veszélyes és illegális" anyagokból, te robbanást hozol össze.. "

Vagy Tomcat dalol szépen a titkosszolgálatnak, az a robbanószer ügy pedig felépített legenda .

Egy igazi radikális ritkán mutogatja magát palesztin sálban ( legalábbis németországban már ezért dádá jár )

execute 2008.10.26. 00:21:56

Emlékeztek, hogy a buzivonulás után "molotov koktélok előállítására alkalmas" dolgokat, és savat foglaltak le egy lakásból? De persze csak a rendőrségi közlemény szerint... ugyanis a hivatalos lefoglalási jegyzőkönyvben "hal csali" (bűzös folyadék) szerepelt, és pár doboz tojás.

Nem baj! Hazudozzunk a népnek! Hisz a birka úgy sem szól emiatt... hisz azt hallja amit akar: vagyis hogy itt kurvaveszélyes alakok vannak az utcán.

Na de mi történt ezután? A halcsalis beégés után megvádolták őket "magánlaksértéssel", hiába mondta a tulaj, hogy az ő engedélyével voltak ott a srácok.- Vagyis itt tart a magyar rendőség. Ha nem a saját lakásodban vagy, akkor a tulaj vallomása ellenére is magánlaksértést követsz el.... De persze demokrácia van.-.. Gyurcsányi demokrácia. (ezek még a komcsi elődeiknél is bénább koncepciós pereket kreálnak)

Szerencsétlen hülyére vett balos szavazók meg nem értik, hogy ilyen "veszélyes" alakok hogyan lehetnek szabadlábon.

Ja! A legújabb hazugságukat majd elfelejtettem: "kilenc mentőautót rongáltak meg a tüntetők"... állították népünk vezetői... Majd később kiderült, hogy a fiatalok egy mentőautó alá dobálták a náluk lévő gázálarcokat, köveket, stb... Picit más a helyzet...

avensis (törölt) 2008.10.26. 00:30:52

és tegyük hozzá, a mai ítélkező szervek a megvádoltak 96%-t ténylegesen el is ítélik. Ha ezt összehasonlítjuk a rendőrség balfogásaival (csak amit tudunk, ami kiderül), akkor nem kevés ember ülhet ártatlanul.....

DEGEC 2008.10.26. 00:31:51

ez az egész arra jó, hogy ne figyeljen rájuk a média, mi van pl a 4. metóval?
M0 val??????

monlibalage 2008.10.26. 00:47:16

"Picit más a helyzet... "

Mint amikor a Jereváni rádió bemondta, hogy Moszkvicsot osztogatnak Szaratovban. Aztán kiderült, hogy nem Szaratovban hanem Moszkvában és nem osztogatnak hanem fosztogatnak. A mai tömegtájékoztatás az esetek cirka 90%-ban belpolitikai vonatkozásban kb. ennyire hiteles...

monlibalage 2008.10.26. 00:48:10

"ez az egész arra jó, hogy ne figyeljen rájuk a média, mi van pl a 4. metóval?M0 val??????"

Ha csak ennyi lenne a listán... A censusos választójog nem is volt olyan rossz dolog...

execute 2008.10.26. 00:50:48

ctrl! Tipikus példája vagy a féltudású balos szavazónak.

Remegve várod, hogy Tomcat felrobbantson pár embert, csakhogy a hülye lázálmaid valóra váljanak. Nem tűnik fel, hogy Polgár Tamás előtte is, utána is max füstbombát/bűzbombát, vagy légvédelmi szirénát használt? Miből gondolod, hogy a balos idióták annyira fontosak, hogy fel kell őket robbantani?

Amúgy NEM a lakásában találták, hanem egy barátjánál. És ha emlékszel még: találtak emberi csontokat is. (igaz, hogy lakás tulaja amatőr régész volt, de nem baj) Neked (hűséges Népszabi olvasónak) már diktálták is a hírt: EMBERI CSONTOKAT TALÁLTAK TOMCATNÉL!!!! Vagyis ez egy kannibál, de az is lehet, hogy ő lopta el Kádár koponyáját. (ami akkoriban téma volt felétek) -és a hír legépelői már írás közben tudták, hogy ez kamu, de azért odaírták neked. Mint ahogy azt is, hogy a buzivonuláson vízipisztolyból savat locsoltak a buzikra, amitől "lángolt a kamionon táncolók bőre" (hirszerzo.hu)

3 hónapot ült egy szaros füstbomba miatt. Mutass még egy demokratikus országot, ahol az ilyen senkinek nem ártó, de valóban polgárpukkasztó bloggereket lecsukják/lehallgatják, állandóan zaklatják! (miközben az SZDSZ-es Wahorn András pisztollyal a párnája alatt kénytelen aludni a cigánybűnözők miatt)


Szóval olvasni olvasni olvasni... Minél több forrásból. És csak aztán okoskodni, mert így csak beégtek mint a szar BRFK-s hazudozók. (bár a komcsik taktikája szemmel láthatóan nagyon hatásos a féltudásúak körében)

Ja! Mégvalami: most ugye nyakon öntöttek egy libsit egy vödör szarral. (ezt Tomcat fölvette videóra) Láttad a BRFKL közleményét? Amiben leírják, hogy meg is verték az egyik vendéget aki "csak azért ment oda, hogy a feleket lecsillapítsa"... Látod, ezt a szöveget is annak tudatában írták, hogy közben a YOUTUBE-on már kint volt a felvétel, amin látszik, hogy a "vendég" egy sörösüveggel arcondobta az egyik vödrös embert. És ezért jogosan kapott egy-két pofont. Ez a felek lecsillapítása a BRFK szerint. Persze tudják ők is hogy hazudnak, de a hozzád hasonló célközönség miatt ezt kell tenniük.

monlibalage 2008.10.26. 00:59:37

A blog írójának egy üzenet.

"Az ilyenekkel szemben a börtön sem elég megtorlás."

Khöm. És a fél (egész?) kormányra igaz és a bp-i városvezetésre mit mondanál? És még sorolhatnám. Ők akkor szerinted mit érdemelnek? Emberek életét teszik tönkre, csak amit művelnek vizuálisan annyira nem látványos, mint egy robbantás. A végeredmény viszont ugyanaz.

execute 2008.10.26. 01:03:55

"Tölgyesi Krisztián részletes BEISMERŐ vallomást tett... "

A pátkai polgárőrökről is ezt híresztelte a rendőrség...

brad 2008.10.26. 01:09:48

...valamire rá kell fogni, hogy miért vezényelnek a fóvárosba 3000 rendórt...ok kell hát ismét kreáltak...arra mégsem foghatják, hogy félnek Buziházitól és csőcselékétől...ez az "ünnep" már mindíg az aktuális hatalom mumusa lesz...ma ezek már jobban félnek mint Kádárék anno...azt meg mindannyian tudjuk, hogy ha ma valaki az internet korában bombát akar csinálni az bemegy egy gazdaboltba meg egy kis gázolajért és lerombolja a fél várost...

bjela szila 2008.10.26. 01:38:00

itt nagyon sok debil írogat , aki elhiszi , hogy a törpevíziló éjjel morzsát szedeget a lakásban . .
a palesztinok , írek , baszkok se unalmukban , vagy jódolgukban kezdtek robbantani .
mi még ehhez is birkák vagyunk , nosza kreál a hatalom , a média cirkuszt .
még senki se zsidózott , mi van , nem itt éltek ?

fénydublőr 2008.10.26. 02:44:51

execute

Te most azt mondod, hogy rendben van, ha egy kulturális műsor bármely szereplőjét/látogatóját szarral, savval öntik le? Ez a fasizmus, Te kisagyú, nem tanultál történelmet? De nézegetheted is a Youtube-on, találsz erről dokumentumokat. Aztán nehogy a Te b. nejed basszák (pofán) legközelebb az utcán, miközben vidáman videózgatok.

fénydublőr 2008.10.26. 02:45:47

Ja, és várom anyám telefonszámát...

fénydublőr 2008.10.26. 02:47:55

...és nem tudom, mi az a "libsi", aki "megtámadta" a "vödrös" embert, bazdmegkérlekalássantefasz!

ctrl 2008.10.26. 06:07:37

execute, te valami fogyatékos ember lehetsz, aki valahogyan klavihoz jutott.
A szabad vélemény nyilvánítás jegyében leírtam mit gondolok erről a tetű ex sportolóról(aki mellesleg nem kizárólag a sportot,de a magyarságot is szemen köpte) plusz a kis provokátor tomjonesról vagy hogy hívják azt a kis farkat.
Erre te jössz balosozással, mert nem tudsz engem máshová beilleszteni , a parányi agyad csak arra képes, hogy gyorsan cimkét aggatsz rám , felruházol olyasmivel, amelyről tudásod sincsen.(csodálom ,hogy libsi nem lettem, biztosan kevés kurucinfót olvastál ma, hogy nem ragadtattad el magad)
HA szerinted a vélemény nyilvánításnak elfogadott eszköze a vödör szarral való borogatás, akkor kívánom , hogy legyen része benne a családodnak.Meg sem merem kérdezni ,hogy csak nem ahhoz az etnikumhoz tartozol, amelyet időnként szidalmazol, mert ilyen barbár dolgokat csak arra felé tudnék elképzelni.
Egyébként én nem üveggel dobálnék szaros vödörrel rohangáló borogatós zombikat, hanem lassan megetetném velük a matériát, hogy tudatosítsam bennük ,enyje -bejnye rossz fiúk, hát szabad ilyet!?!
Egyébként egy volt olimpikon kocsijában talált, emberélet kioltására is alkalmas eszközök megtalálása esetén nálad ,hogy jön képbe a baloldal, a libsik, Népszabadság? Értelmezési problémáid vannak a blogot illetően vagy csak egy szokványos paranoiás roham?

Kisangyal 2008.10.26. 07:25:39

Nem értem miért kell folyamatosan egymást szapulni, Magyar a Magyarnak miért megy/veri/öli/bombázza/szarral önti/alátesz/ mittudomén stb...

?????????????????????????????????????????????????????????

Emberek hát szarban vagyunk, millió a problémánk, össze kéne inkább fogni és megoldani valahogy! Nem?

Nem csak a politikusok és a jobb/bal/közép a hibásak, hanem mindenki, aki így viselkedik, gondolkozik! Attól, hogy egymásnak estek nem lesz jobb semmi, csak valakik röhögnek a markukba.
És közben az ország teljesen tönkremegy, mi meg kihalunk a saját hülyeségünk miatt...
Bombával és tüntetésekkel nem lehet megoldani semmit, az kevés és fölösleges is! Inkább értelmesen, józan paraszti ésszel kellene gondolkozni!

Nzoltan 2008.10.26. 07:37:40

"Te most azt mondod, hogy rendben van, ha egy kulturális műsor bármely szereplőjét/látogatóját szarral, savval öntik le?"

Ez krirtika, egy a rendező álltal is provokációnak készült műröl. Hol itt a probléma? Pofonért kiálltott, meg is kapta.

execute 2008.10.26. 07:49:05

FÉNYDUBLŐR, CTRL!

Látom nem jutott el az agyatokig a lényeg! Mikor írtam, hogy helyes leönteni valakit bűzös folyadékkal, vagy egy vödör szarral, vagy helyes megrongálni kilenc mentőautót???
(kopizzátok már be a hsz-emből azt a részt!!!) Szándékosan hazudoztok, vagy csak rám akartok kenni valamit? Ugye CTRL és pont te írod, hogy ne skatulyázzalak be, mikor az eseteket csak leírtam, és nem értékeltem. De te máris a szokásos balos baromságokat képzeled bele a hsz-be.


A hsz-eim arról szóltak, hogy a BRFK közleményei és a valóság között egy szakadék tátong.

Szóval így kezeljétek ezt az ügyet is.
(másodszorra talán sikerül felfognotok)

hasfal 2008.10.26. 07:52:18

most akkor higgyem-e a turáni átkot vagy sem?
körülnézek és kezdem hinni.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.26. 07:55:04

Lehet már ők maguk sem bíznak az informátoraikban. Ha ez segít, itt nálunk az utca végén az iskolát bekamerázták, besötítették és fegyveres őröket látni...Lehet képzelgek, de ez is valami titkosszolgálati bunker lett. Magyar zászló leng rajta, szal nem valami újfajta security cég bázisa...

hasfal 2008.10.26. 07:56:41

Kisangyal 2008.10.26. 07:25:39
Nem értem miért kell folyamatosan egymást szapulni, Magyar a Magyarnak miért megy/veri/öli/bombázza/szarral önti/alátesz/ mittudomén stb...

?????????????????????????????????????????????????????????

Emberek hát szarban vagyunk, millió a problémánk, össze kéne inkább fogni és megoldani valahogy! Nem?

Nem csak a politikusok és a jobb/bal/közép a hibásak, hanem mindenki, aki így viselkedik, gondolkozik! Attól, hogy egymásnak estek nem lesz jobb semmi, csak valakik röhögnek a markukba.
És közben az ország teljesen tönkremegy, mi meg kihalunk a saját hülyeségünk miatt...

hu.wikipedia.org/wiki/Tur%C3%A1ni_%C3%A1tok

Kisangyal 2008.10.26. 08:18:05

"Az átok azonban – írja Tófalvi Péter – csak olyanokon fog, akik hisznek is benne, de az ő esetükben is könnyen megtörhető. A varázsszavak egy-egy betűje minden magyarnál van elrejtve. Ha a betűket egymás mellé tesszük, kijön a varázsige, és az átok megszűnik."

:)

Vagy egy hülye mendemonda miatt pusztuljon az ország és minden Magyar?

Bár már itt vannak az ország következő lakói, ők nem várják meg a végünket... Már csak arra lennék kíváncsi, mikor változtatják meg a "terület" nevét :(

Tomivagyok · http://www.baren.hu 2008.10.26. 08:20:12

kicsikét szerintem tulokoskodod ezt a történetet...
énsem szolok abba bele, hogy az orvosok miért éppen akkor vesznek le valakit a lélegeztetőről.. mert NEM értek hozzá...
ehhez sem értek mégis ennek is számos oka lehet.. nekem mondjuk az jutott eszembe, hogy ha ezt elözö nap lekapcsolják, akkor még lett volna egy napja valakiknek lelkiismeretesen előkészíteni egy másik akciót...
de mondom... ez csak találgatás, nem tudom.. ezért én NEM is írok ebből blogot... :)))

A Nép - te vagy 2008.10.26. 08:27:59

könyves 2008.10.25. 21:12:31,

Rajk is.

Linas Kleiza 2008.10.26. 08:39:35

Marha egyszerű, azért kellett megvárni, hogy a bombákkal már-már akciózzanak a tetvek, mert ezek a gecik annyira szar alakok és gyávák, hogy amennyiben mondjuk a kommunisták által megnyomorított és kisemmizett nemzeti erőként a 200 nm-es családi házuk 3 autós garázsában találják meg ezeket, akkor azon nyomban állították volna ezek a bátor harcosok, hogy csak horgászni indultak volna vagy hogy ezek csak a családi kemence fűtőelemei, úgyhogy gyakorlatilag azon nyomban meg is úszták volna, mint ahogy simán el tudom képzelni, hogy így sem lesz ügyük belőle, hála annak a csoda magyar igazságszolgáltatásnak és a független bírói karnak, végülis nem is értem mit keres benn még előzetesben ez a gyökér terrorista, már rég ki kellett volna engedni, mert a bombakészítés és robbantás is csak szabad véleménynyilvánítás része. Korunk AVH-ja meg bezárja ezt a derék magyar nemzeti hőst, hihetetlen mit meg lehet itt tenni a magyarérzelműekkel.

vén kujon 2008.10.26. 09:01:53

De tényleg...vállalja már valaki, annak a következményét, hogy kiment ordítani, dobálni, anyázni az utcára.
"Békésen hazafelé bandukoltam a rudaszászlómmal, amikor letepertek a rendőrök, az Oktogonnál! "-ugye?:)
"Az ÁVH teletolta a kocsimat, töltött csőkarmantyúkkal!"-gondolom ez jön.
Egy igazi hős kell ide.

z 2008.10.26. 09:10:01

Jobbik vs. Mszp
Összenő ,ami összetartozik !:) De talán ezért van ez a 2 párt a béka segge alatt lassan...

A Nép - te vagy 2008.10.26. 09:14:27

Tomivagyok · www.baren.hu 2008.10.26. 08:20:12

Figyelj, ez nem szakértelem kérédse. Sok sok kilométerről is bűzlik, hogy a magyar titkoszolgálattól származó híreknek semmi hitele sincs. Már jó párszor álltak elő alaptalan félreinformálásokkal párt- illetve hatalompolitikai meggondolásokból. Semmit sem lehet annak venni, aminek mondják. Boncolgatni ugyan éppen ezért tényleg sem érdemes, de észrevételt tenni, hogy minimum nagyon gyanúsak, annál indokoltabb.

z 2008.10.26. 09:14:34

Az a kemény ,hogy a Jobbik szavazóbázisának nagyobb része volt ,csalódott szoci szavazó. Csőcselék csőcselékezik egymást :)
( Abszurdisztán mán csak ilyen)

realitas 2008.10.26. 09:26:33

brad, bjela szila ugye, ha meletetek robbant vola Tölgyesi barátototok játékszere (esetleg leszkitva kezét, lábátgyereketeknek), akkor is az lenne a meggyőződésetek, hogy hatalmi provokációról volt szó? Hiába a hivőknek hitük van a józan ész nem számit...

avensis (törölt) 2008.10.26. 09:27:09

Linas Kleiza,
Már megbocsáss, de honnan veszed, hogy valóban bombát találtak a srácnál? Ott voltál? Láttad? Esetleg a "bombagyáros" közölte veled személyesen szándékait?

Atika!!! 2008.10.26. 09:29:17

Rámjön a röhögőgörcs ha bármit olvasok az NNI-vel, NBH-val és a magyar terroristákkal kapcsolatban. Annyira ésszerűtlennek hangzik. Ez a mostani is. Áttörni egy rendőrkordon egy viszonylag új 206CC-vel. Nincs 1t az egész autó. Robbanóanyaggal és sofőrrel talán. Szóval ismét felmerül (mint már megannyiszor) a megjátszott történet. Nem jött 1 terrorista sem, hát csinálunk egyet. Aztán még sztorit is gyártunk hozzá. Apáiktól, nagyapáiktól tanult dolgok. Mindenesetre így most megint nem arról kell beszélni, hogy mit (nem) tesz meg az a naaagy politikai elit, hanem hogy a haza mekkora szarban volt, mert a ... a ... meg a ...

realitas 2008.10.26. 09:32:26

A titkosszlgálatok nem alaptalan hirekkel állnak elő csak mindig vannak, akik hazánk kiválóan megszerkesztett jogi útvesztőit kihasználva a tényeket is semmisnek nyilvánithatják az információ megszerzésének mkéntjére irányitva a figyelmet....

z 2008.10.26. 09:37:05

realitas 2008.10.26. 09:32:26
pl szlovák terroristák robbantani akarnak a fidesz gyülin???:)

avensis (törölt) 2008.10.26. 09:37:44

realitas,
és akkor mit szólsz, ha kiderül, hogy nem információ, hanem dezinformáció?

z 2008.10.26. 09:44:27

avensis 2008.10.26. 09:37:44

Ja , tényleg őőő izé tévedsz ,amikor az ügyészség 96%-os vádemelési sikerességéről írsz.
Az azé van ,mert csak olyan ügyekben emelnek vádat ,ahol 100%-ig biztosak, és tudják bizonyítani a vádlott bűnösségét. Ezt azt jelenti , hogy baromi sok bűnöző van szabadon , nem azt , hogy sok ártatlan van lecsukva:(

avensis (törölt) 2008.10.26. 09:47:26

z,
csak egy példa: móri bankrablás, Hajdú-Kaiser páros. Oké, nem voltak szentéletű gyerekek, de ez lényegtelen abból a szempontból, hogy a rendőrség "bebizonyította" bűnösségüket. Aztán ha nincs az a veszprémi postásgyilkosság, akkor sosem derül ki az igazság.

mendson 2008.10.26. 09:50:16

Sasika (érdekes egybeesés, hogy a fiamnak is volt egy tanára az általánosban aki sasika becenévre hallgatott).Lehetséges, hogy megelözésből le kellett volna kapcsolni nemzetünk eme hös fiát,de nem lett volna bölcs.Ugyanis a tetten érés ütösebb indok, mint a feltételezés.Ugyanis ez utóbbi -ismerve a hazai birói gyakorlatot- max. biró ejnye-bejnye kiváltására alkalmas.Más. Kifejezetten érdekes, hogy eme hős és hazafi család nem a Kádár elnyomó és más hasonló jelzökkel titulált rendszere ellen akart robbangatással fellépni, hanem egy jól-rosszul ,de demokratikus formában müködő -hisz még a szélsöjobb is beülhet (valszeg a jobbik képében be is fog) a parlamentbe- rendszer ellen érez hevületet. Ez is Csernok (horthysta katonatiszt apa,kitelepített család, távoli rokonság Chernok hercegprimással) megállapítását igazolja, a szélső valamint a radikális jobboldal a kádár-rendszer leghitványabb kiszolgálóiból állt össze.

z 2008.10.26. 09:52:41

avensis 2008.10.26. 09:47:26
Vagy ott van Pusoma Dénes ,de ettől még tényleg így van ,hogy kevés esetben emel vádat az ügyészség.
Franciáknál ez kb 50 % ,minden szarért vádat emel az ügyészség.

szuper 2008.10.26. 10:14:46

Nagyon jó a felvetés!

Nekem az volt furcsa, hogy UGYANEZT A KOCSIT már láttuk egyszer hasonló "csőcselékről" felvett video hírekben.

Emlékszem rá, nem sok ilyen fekete Peugeot 206 CC mászkál piros lökhárító védőcsíkkal...


Nem lehet hogy csupán az egyik kellék az NBH-s megrendezett jelenetek díszleteknél ???

Istvan 2008.10.26. 10:18:50

Akkora baromságokat posztolnak itt egyesek:

1) Most olyan szinten lenne Magyarország mint Rákosi alatt? Tudod ezt bármivel alátámasztani?

2) Az MSZP népszerűsége közelít a jobbikéhoz? Ezt mi alapján állítottad?

3) Titkosszolgálatoktól származó információk hiteltelenek? Mondj példákat.

4) Linas: Lehet mindent tagadni, de végülis akkor azt is lehet mondani, hogy az Őszödi beszéd sem hangzott el soha. Nem voltunk ott, összevághatták.

szuper 2008.10.26. 10:21:34

Kétkedőnek:

Történetesen "az a nő" úgy került oda a temetőbe, hogy Nagy Imre gyászoló rokona! Talán még neki is szabad, több köze van Nagy Imréhez, mint az állítólag magánemberként (40 testőrrel maga mögött) érkező Gyurcsány Ferencnek. Talán.

Istvan 2008.10.26. 10:22:07

Az is fura, hogy azért mert ugyanez az ember a kocsijával már rendbontásban résztvett és ezt fel is vették egyesek szerint arra bizonyíték hogy nem valós, hogy a vezetője szélsőjobboldali radikális.
Az a nem gyanús aki gyanús??

z 2008.10.26. 10:22:50

Istvan 2008.10.26. 10:18:50
"2) Az MSZP népszerűsége közelít a jobbikéhoz? Ezt mi alapján állítottad?"

Nem ezt állítottam ,hanem azt ,hogy a a béka segge alatt van mindkettő. :)

"3) Titkosszolgálatoktól származó információk hiteltelenek? Mondj példákat."

Pl szlovák terroristák fidesz gyülin akarnak robbantani

hozzászóló 2008.10.26. 10:26:45

Szuper, nem lehet, hogy ez inkább azt jelenti, hogy ez a terrorista fasz régóta egy szélsőséges kretén és ezért régebbi felvételeken is rajta van a kocsija?

Istvan 2008.10.26. 10:28:32

z:
2) Akkor most vagy 40% alatt béka segge alatt van minden párt, vagy pedig két különböző béka seggéről beszélsz, egyről 40% körül, egy másikról pedig 1% körül. Hát a béka segge alatt kifejezést nem így szokták használni.

3) Miből gondolod hogy nem akartak robbantani?
Gondolom ha robbantottak volna, vagy legalább megpróbálták volna az a titkosszolgálato hibája. Az hogy a bejelentés után (és feltehetően egyéb intézkedések után) visszavonultak, nem próbáltak robbantani ezek szerint arra bizonyíték hogy nem is akartak.

hozzászóló 2008.10.26. 10:30:41

Z, fogadok, hogy ha a rendőrség bejelentette volna, hogy egy volt olimpikonunk robbantani akar, könnyesre röhögted volna magadat az abszúrd hír hallatán. :)

z 2008.10.26. 10:33:22

Istvan 2008.10.26. 10:28:32

- Sajnálom az mszp megkopott, szavazótábora lecsökkent, dolgozd fel !:) A béka segge alatt vannak , idáig akár egyedül is tudtak volna válsztásokat nyerni, most még az szdsz + mdf koalával sem sikerülne:)
-Szlovák terroristák arról híresek ,hogy fidesz ellen terveznek robbantást, NA TUDOD KIVEL SZÓRAKOZZ!

z 2008.10.26. 10:35:18

hozzászóló 2008.10.26. 10:30:41

-ezt a srácot elkapták
-szlovák srácok sehol sincsenek

Istvan 2008.10.26. 10:35:56

z: lecsökkent, ezt senki sem tagadta, de az MSZPt és a Jobbik népszerűségét egy kategóriába sorolod akkor hülyét csinálsz magadból

nem szórakozom senkivel, veled végképp nem, de Orbán (is) szokott provokátorokról beszélni. Talán nem hiszel vele, vagy talán nem gondolod hogy szlovák terroristák provokációt hajtanának végre??

z 2008.10.26. 10:38:27

Istvan 2008.10.26. 10:35:56

Sőt , az a gond ,hogy az mszp -ről leolvadt csoport a Jobbiknál találta meg a helyét. Mondtam (írtam már:) csőcselék csőcselékezik le a csőcseléket!:)

Istvan 2008.10.26. 10:40:39

Egyébként a szlovák szélsőjobb hosszú ideje beszél arról hogy a Fidesz és szövetségesei szélsőséges nacionalista szervezetek. De te biztos csak a "kócos asszonyozást" hallottad meg.

Istvan 2008.10.26. 10:41:55

z: ettől még baromság amit mondtál, hogy azonos mércéhez méred a jobbik és az mszp népszerűségét. írhatsz még mindenfélét, tulajdoníthatsz nekem bármit, ez egy baromság.

Netuddki. 2008.10.26. 10:42:27

Micsoda suicid kretének vannak. Aki valóban bombát akarna gyártani az nem vacakolna holmi petárdák és n-ed osztályú "játékos tüzijáték" frinc-francok szétszerelésével. Amikor a környező országokban minden olcsón beszerezhető.
Szerencsére akinek egy csöpp esze van az nem áll neki bombát gyártani. Akinek meg nincs azt úgyis elkapják, vagy (jó esetben) saját magát robbantja fel.

Na lapozzunk. Mi van az adónkkal? Mikor lesz csökkentve? Előrehozott választások?

z 2008.10.26. 10:42:55

Istvan 2008.10.26. 10:40:39

Hát meggyőztél , így bizonyítékok nélkül is ,mert a szlovák al kaidásokat nem fogták el :) Azóta is rettegek ,mi lesz ,ha felrobbantanak ....:(

z 2008.10.26. 10:45:27

Istvan 2008.10.26. 10:41:55

Bruhahaa ne sírj már ! Akkor a kedvedért pontosítok :
-a Jobbik nagyon ,az Mszp kicsit van a béka segge alatt.
-szavazóik meghatározó része inaktív csöcselék!

Így akkor most jó????

Netuddki. 2008.10.26. 10:48:17

Istvan 2008.10.26. 10:41:55
Attól, hogy valakiknek nagy a pofája és emiatt sokszor kerülnek a címlapra még nem azt jelenti, hogy népszerűek.

hozzászóló 2008.10.26. 10:51:16

Szuper:
Ok, a szlovákok nincsenek meg, de ez nem jelenti azt, hogy nem voltak itt. Persze nem túl hihető, de eddig a magyar terroristákon is csak röhögött az ember. És ha belegondolok, hogy itt milyen politikai szardobálás kezdődne egy sikeres robbantás után, főleg ha nincs meg az elkövető... A mostani helyzetünk fényes jövőkép lenne ahhoz a mélyponthoz képest, amihez vezetne egy ilyen esemény.

Persze egy magyar terrorista nem feltétlen jelenti azt hogy van több is, a sok elégedetlen ember között lehet egy elmebeteg. De mostantól már tényleg nem tudhatjuk, hogy egy bejelentésnek mennyi az igazságtartalma. :(

z 2008.10.26. 10:56:19

hozzászóló 2008.10.26. 10:51:16

-Mindig lesznek elmebetegek. Ez a srác nem terrorista ,hanem pöcs. Idáig azt tudjuk ,hogy a cucca nagyot pukkant volna. (ez persze számomra nem menti fel az idiótát)
-A rendrség ,nbh , mittoménki időben elfogta- gratula érte.
-Gratula a rendőrségnek ,hogy 2 év után Buziházi Györgyöt randalírozás előtt igazoltatta, nem engedte a maszkos melegeknek a vonulást
- ha jól végzik a dolgukat nincs semmi baj, csak bakker végezzék jól!!!

hozzászóló 2008.10.26. 10:57:04

Hopp, Szuper helyett, Z. :) Közben más kommenteket is olvastam és vhogy összekevertem a nicket. Bocs. :)

eli70 2008.10.26. 10:57:58

Elárulná valaki,hogy ezek az idomok hogy robbanthatóak fel?Nem elméletileg,gyakorlatilag!!Szilveszteri rakétával,hogy lehet a felüljárót megrongálni,nem elméletileg,gyakorlatilag?!!és,hogy kerültek a Markó utcába molotov koktélok kartondobozokba becsomagolva,miközbe rendör rendört ért aznap?!Valami büzlikDániába,és nem csak ott!!Gondolkodni,mielött itélkezel!!

Retexis 2008.10.26. 10:58:24

Egy kis díszruhareklám:

kuruc.info/r/32/29927/

:)

Istvan 2008.10.26. 10:59:39

kovi: miből gondolod hogy ez alapján becsültem a népszerűségüket, amikor erre jól mérhető adatok is vannak? De bárkiben fogadok egy üveg száraz pezsgőben hogy az MSZP népszerűsége, több mint 30 szorosa lesz a jobbikénak. Aki szerint a két népszerűség azonos mércével mérhető javaslom éljen a lehetőséggel.

z 2008.10.26. 11:00:13

Retexis 2008.10.26. 10:58:24
Sírok:):):) Az egész egy gerillamarketing volt!

Istvan 2008.10.26. 11:01:43

Na kezd alakulni. Bár még mindig nem értem hogy lehet hogy nálad 30-40% felett van a béka feneke, de nem kínozlak tovább, már mindenki számára nyilvánvaló hogy hülyeséget írtál, te pedig úgysem fogod beismerni.

z 2008.10.26. 11:01:55

Istvan 2008.10.26. 10:59:39
"MSZP népszerűsége, több mint 30 szorosa lesz a jobbikénak"
Remélem én is Jobbik 0.3% mszp 9% :)

z 2008.10.26. 11:03:32

Istvan 2008.10.26. 11:01:43
Tényleg ne kínozz !

Istvan 2008.10.26. 11:04:49

Egyébként nem vagyok MSZPs. Gyurcsány szerintem is elkúrta, de szerintem semmivel sem jobb a másik oldal sem, és a nyilvánvaló baromságok ettől még mindkét oldalon nyilvánvaló baromságok.

z 2008.10.26. 11:12:10

Istvan 2008.10.26. 11:04:49
Senkit nem érdekel (pontosabban engem nem) , hogy milyen párti vagy .....:) De kérlek írd már meg a béka segge pontosan meghatározott, és a tudomány által lefektetett értékeit!:)

torró 2008.10.26. 11:51:39

Nem vagyok MSZP-és nem vagyok MSZP-és de arra szavaztál. Csak a Gyurcsányék kúrták el nem kicsit hanem nagyon. Ezt ő mondta. De ebből még nem következik automatice hogy a másik sem jobb! .
Kurvára bírom ezt a fajta hozzá állást, mert mindig az a vége hogy mindenki más hülye csak mi balosok vagyunk a tudás birtoklói.
Egyszer régebben volt egy vitám, amiben egy munkásőr ismerősöm azt állította hogy a m-őrség és a párt tagok finanszírozása nem kerül nekem semmibe. Elővetettem vele papírt meg ceruzát és fehéren feketén az első összeadásnál kiderült
hogy még a párt titkár fizetésére se futja a befizetett tagdíjukból. Tehát ha valaki leáll vitatkozni, nem árt ha alaposan tájékozódik.

avensis (törölt) 2008.10.26. 14:20:19

István:
"3) Titkosszolgálatoktól származó információk hiteltelenek? Mondj példákat."
UD ZRt elleni ámokfutás például.
De nézzük a másik végéről. Ez a titkosszolgálat, aki lefülelte a "bombagyárost", képtelen volt megállapítani, hogy ki hozta nyílvánosságra az öszödi beszédet...? Nem fura? Vagy ez szupertitkos? És ki volt Kaya Ibrahim? Ma sem tudjuk....
süti beállítások módosítása