HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Chipkereső verseny!

2009.11.12. 19:10 sasika61

 

Jönnek haza az iskolából a lányok a napokban, mutatják az üzenő füzetet, hogy hozzájárulunk-e az új influenza elleni védőoltás beadásához. De már rögtön mondják is, hogy ők nem akarják, mert úgy hallották az iskolában osztálytársaiktól, hogy az oltásba bele lehet halni, ráadásul valami „csippet vagy dzsippet” is beléjük oltanak. Tíz és tizenegy évesek, tehát kisgyerekek – nevetek egy nagyot: ne látszódjék afölötti bosszúságom, hogy már ilyen kisgyerekek körében is terjengenek az összeesküvés-elméletek, nehogy bizonytalanságnak érezzék, ha elgondolkodom, s rövid idő alatt döntünk: kérjük az oltást. Kicsit megnyugodnak, de reklamálnak, hogy bezzeg ti nem oltatjátok be magatokat! Felvállalva az áldozat szerepét nyomban elhatározom: beoltatom én is magam.
 
Azóta pár nap telt el. Ma este egy komoly, egyébként abszolút megbízható, józan ismerősöm kezembe nyom egy paksamétát, lopva, óvatosan, a címlapon dőlt betűkkel: „Nemzeti Nyomozóiroda (Legfőbb ügyész, NBH, ORFK. ANTSZ, Orvosi Kamara)” felirattal. A  rendelkezésemre álló kevés idő alatt elolvastam az első oldalt, a másik ötöt átfutottam, aztán a szöveg elkerült tőlem: „Nehogy meglássák!”.
 
Innen tudtam meg, honnan veszik a gyerekek a sok badarságot a „halálchipp”(!) -ről . Így, két p-vel. Ez jutott el hozzájuk szóbeszéd formában, a „tanulmány” további részei a zsidó összeesküvésről, az Amerikában koncentrációs táborokba zárt „ellenállókról”, a „színtiszta méreg Tamifluról” egyelőre nem szivárgott le közéjük, vélhetőleg, mert nem is értenék.
 
Van viszont egy érdekes állítás rögtön az első oldalon. Eszerint az injekcióban el van helyezve egy szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már észrevehető „anno részecske”! Most ne akadjunk meg azon, hogy valószínűleg a kiváló szakemberek a „nano” szót írták imígyen (egyébként többször is a szakmunkájukban). Inkább ragaszkodjunk az állításhoz. Hirdessünk versenyt. Ezt teszem most én, de beszállhatna a minisztérium, az ÁNTSZ, bármilyen érintett szervezet, még tekintélyes jutalmat is kitűzhetnének. Az összeget az kaphatná, aki először megtalálja a „csippet”! Csak van néhány jóérzésű orvos, nemzeti elkötelezettségű, akit még nem szerveztek be zsidó összeesküvők, akinek van mikroszkópja, oltáshoz való tűje, oltóanyaga: csak a mikroszkóp alá kell tenni a tűt, az oltóanyagot (a „tanulmányból” nem világos, hogy magában az oltóanyagban vagy a tűben van-e elhelyezve a „dzsipp”), s könnyen leleplezhető vagy az egyik, vagy a másik fél.
 
Sasika ugyan nem fél, de a föntebb említett okokból beoltatom magam. Ha ezentúl a szokásosnál is nagyobb baromságokat írnék, az kizárólag a chipnek köszönhető.

113 komment · 2 trackback

Címkék: közélet védőoltás új inluenza

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr581520942

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bréking! Sertésinfluenza a Százholdas pagonyban! 2009.11.12. 23:35:58

Sajtóértesülések szerint a vakcina még nem érkezett meg :)

Trackback: Oltás miért van? 2009.11.12. 22:23:34

Vírusok mindig is voltak. A vírus támogatja az evolúciót, támogatja az alkalmazkodást, fejben és testben is kondícionál. Amíg nem tudta az ember, hogy mi az a vírus, addig nagyjából az erősebb élt túl, aki kibírta a betegséget. Ma már tudjuk, hogy léte...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pannonfunk 2009.11.12. 22:22:57

Nem a hóbortos összeesküvéselmészek miatt nem oltom be magamat, hanem ilyenek miatt:

index.hu/kulfold/2009/11/12/autoimmun_betegseget_okozott_az_influenzavakcina/

És persze tudom, hogy ez ritka, meg maga az influenza is okozhatja ezt a betegséget, de akármennyire is dícsérik az oltóanyagot, mégiscsak az a cég készítette, akik már 2006-ban is botrányos módon kaptak 2 milliárdot, amivel azóta sem számoltak el tisztességesen:

index.hu/tudomany/2009/03/05/h5n1/

pannonfunk 2009.11.12. 22:26:29

Ja, ugyanakkor, C vitamin, kasvirág, csipkebogyó, házi homoktövisszörp ott figyel a spájzban. Inkább bízom magamban, mint offshore-cégben. És bízom benne, hogy túlélem, ha elkapom, vagy nem is betegszem meg, ha elég erős az immunrendszerem.

mrs. white 2009.11.12. 22:27:53

@pannonfunk: Ez a betegség elofordulási aránya 4000000:1-hez oltásonként és akkor sem halálos. Ettől hogy elkapd és meghalj benne lényegesen jobb esélyed van. Európában itt kezdték el először az oltást ha ez látszik a halálozási statisztikán és gdp számokon a járvány végeztével akkor máskor is így lopjanak mert volt értelme.

mrs. white 2009.11.12. 22:31:51

@pannonfunk: Akkor nyílván elkerülte a figyelmed hogy citokinvihar miatt az egézséges szervezetűek halnak meg benne mert tulreagálja szervezetük a fertőzést. pont ez az amíben nem hasonlít hagyományos infulenzára. kis tulzással kenheted a hajdra csipkebogyot mert szerencse kérdése. adott esetben lehet hogy egy kevésbé fejlett immunrendszer jobb. Úgy képzeld el mint a szénanáthát. Nem vagy beteg a szervezeted mégis védekezik ellen pedig felesleges lenne mert a pollenbe nem halsz bele és ez okozza galibát.

Bruno 2009.11.12. 22:32:10

Szrinten nem is egy csipp van a vakcinában, hanem egy egyész mikrószámítógép. Sőt:még előre beprogramozott memória is van benne, hogy ne feledjem el, hogy a övő hónaptól afizetésemmet a népnyúzó,libatolvaj, stb.. stb... kormánynak kell adnom.

raskolnikoff 2009.11.12. 22:32:52

Engem pont három héttel ezelőtt oltottak be mind a két vakcinával, és azóta több, kellemetlen mellékhatás is ért. Azóta nem tudok csak állva aludni. Egyáltalán nem ízlik a sör, egyszerűen képtelen vagyok meginni. Lángoló szeretettel övezem az anyósomat, napjában többször is felhívom és lesem minden kívánságát. (Ő nem akarja beoltatni magát.) Rájöttem, hogy folyékonyan írok és beszélek sumárül (vagy sumérul). És azt vettem észre: egyre jobban izgulok, hogy Orbán minél hamarább legyen már végre pápa a Vatikánban! Ezért azután azt gondolom, hogy nekem esetleg több csipp jutott a kelleténél.

Jó lesz ha ti is óvatosok lesztek!!!

mrs. white 2009.11.12. 22:42:12

A nem oltóknak ki statisztika. Látjuk hogy pár nap alatt a fele diák, tanár elkapta. Aki elpta abból minden 250.-ik korházba kerül és minden ezredik meghal. A meghalt egyének 30-%-a egézségesnek mondható aki nem tartozott a rizikó csoportba. Kvázi minden 3000. fertőzött halott egészséges lesz kb. illetve csak volt előtte. Ez magyarország esetében 30%-os fertőzőttségnél ezer egészséges embernek okoz majd problémát. Kis esély kis kockázat, de kockázat.

czejp (törölt) 2009.11.12. 22:43:37

Ez jó, mi szeressük a csipszet, csak miért ilyen kicsi, hogy nagyitóval kell megenni ?

Sir Nyű 2009.11.12. 22:46:48

@nyomasek_bobo: "nem mindig, "mindíg". Csak hogy konzekvensek legyünk."

Mivaan? Jol erzekelem, hogy egy ekezet nelkul irt mondaton kersz szamot egy oda nem valo ekezetet?
En nem linkelek neked ide semmit, otthon nezd meg a helyesirasi vagy barmilyen szotarban. A "mindíg" olyan, mint a "muszály", nem tudom, honnan jon, nem tudom, mi keszteti ra az embereket, de hasznaljak, mintha kene.

lippancs · http://blog.lippije.hu 2009.11.12. 22:49:57

Egy fórumon, ahol kismamák agyalnak azon, hogy oltassanak e vagy sem, összeszedték az összes baromságot, amit csak kihoztak a H1N1el kapcsolatban. blog.lippije.hu/post/1445/h1n1_megegyszer

Ma rájöttünk melóban, hogy miért jó a csippes oltás. Ugye olyan cucc van a H1N1 oltásban, ami úgy működik, mint a számítógép merevlemeze, és elment adatokat. Halleluja! Nincs többé szükségem pendrivera! Csak odateszem az ujjam a csatlakozóhoz, és máris rajta van a frissen letöltött How I meet your mother rész, otthon megint megfogom a csatlakozót, és már íródik is ki lemezre. Technikai áttörés! Oltatsd magad, és spórolsz egy csomót!

Már csak azt kéne elérni a dokiknál, hogy lehetőleg NTFS legyen a partíciója a víruscsippnek, mert FAT32-ön nem tudok teljes DVD filmet hazahozni!

Árpi 2009.11.12. 22:51:27

Az igazi gyilkos a hülyeség. De nem baj. Ez is evolúció. Valamibe csak meg kell halni! Aki jobban fél az orvosoktól, mint a betegségtől, ne oltasson!

1 hónapos tesztidőszakot meg csak az emleget, akinek gőze nincs a dolgokról. Ugyanis az oltóanyag és az előállítás módja 40-50 éve változatlan. Kb. az egyetlen különbség csak az, hogy milyen vírust szaporítanak el a tojásban, hogy lemészárolják, és a tetemeiket bejuttathassák a vérünkbe.

Vagyis a valós tesztidőszak már egy bő (inkább másfél) emberöltő. Amúgy meg: aki hülye, hadd haljon meg! Ez így volt millió éve is, tehát csak a természetes kiválasztódás folytatódik...

porthosz 2009.11.12. 22:56:19

@mrs. white:
"Akkor nyílván elkerülte a figyelmed hogy citokinvihar miatt az egézséges szervezetűek halnak meg benne mert tulreagálja szervezetük a fertőzést. pont ez az amíben nem hasonlít hagyományos infulenzára."

Na akkor egy friss cikk:
"jóval kisebb arányban fertőződtek meg az idősebbek, ami arra utal, hogy a korábban átélt influenzák némileg védenek a H1N1-vírussal szemben.

Míg azonban a 20 és 29 év közötti betegeknek 0,9 százaléka halt meg, a 60 és 69 év közötti korosztályban a halálozási arány 5,7 százalékos volt."
.
.
.
"A szakértők a H1N1 influenzavírus miatti halálozást 0,2 és 1,23 százalék közé teszik a világ különböző részein. A szezonális influenza által okozott halálesetek aránya általában 0,1 százalék körül van, az alsó becslés szerint az új típusú influenza ehhez hasonló veszélyt jelent."

Na bumm...
Szóval igaz ugyan hogy a fiatalabban nagyobb eséllyel kapják el, cserébe az idősek halnak meg benne főképpen. Aztán a második rész szerint pedig, a hihetlenül veszélyes halálos mindmeghalunk h1n1 úgy néz ki hogy pont annyira veszélyes mint a hagyományos influnza...

Szóval lassan kiderül, hogy a mindenmeghalunk h1n1 úgy járunk ahogy a vicc mondja:
hogy igaz a hír, csak nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Ladákat, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...

Ja amúgy a teljes cikk:
index.hu/tudomany/2009/11/12/a_fiatalokat_fertozi_meg_leginkabb_a_h1n1-virus/

Ríka 2009.11.12. 22:58:30

Árpi:Szerintem az 1 hónapos tesztidőszakról beszélgess el egy gyógyszerésszel.Én ugyanis megtettem (van a családban) és más a véleménye róla mint neked.(Nem hinném hogy nem ért hozzá,ez a szakmája)

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.11.12. 22:59:23

@Sir Nyű: bocs, azt hittem, érted az iróniát. (ha másból nem, a smiley-ból)

Dr Kangörény 2009.11.12. 23:09:19

@Ríka: khm.. a gyógyszerész ismerősöd kutató gyógyszerész, vagy patikában árulja a Maripent 25 éve?

porthosz 2009.11.12. 23:18:28

@Kangörény_:
Azért az mégiscsak furcsa (bár lehet hogy csak nekem), hogyha olyan egyszerü és triviális előállítani ezt a vakcinát, akkor vajon a német kormány miért rendelt más gyártótól más összetételü vakcinát a lakosságnak és miért megint másfajtát magának és a hadseregnek?
Vagy hogy hogyan lehetséges az, hogy még az orvosokat jó részét sem sikerült meggyőzni a vakcináról?
Vagy hogy az egyik héten azt mondják hogy terhes nőknek kifejezetten ajánlott a vakcina, majd hirtelen a másik héten már azt mondják hogy terhes nőknek nem szabad beadni?
Vagy hogy a különböző orvosi szervezetek egymásnak ellentmondó véleményen vannak egy ilyen egyszerü 50 éve bevett vakcina kapcsán?

Kicsit sok a kérdés és kevés a válasz...

changebug (törölt) 2009.11.12. 23:20:13

1) hu.wikipedia.org/wiki/Nanotechnol%C3%B3gia
hu.wikipedia.org/wiki/SI_m%C3%A9rt%C3%A9kegys%C3%A9grendszer
nano = 10 a −9-ediken - sok minden fog látszani 12x-es nagyításban - de az nem - vagy nem nanotechnológia
2) Nem hiszem, hogy innen tudtad meg a chip-es teóriát.
3) szerintem 1 valós információra jut 3 dezinformáció
4) nem gondolnám, hogy feltétlen hülyék vannak egy állami szervnél.

Szóval vannak dolgok amiket nem kéne. Ezt pl. nem kellett volna.

mrs. white 2009.11.12. 23:22:29

@porthosz: Nem érzem az ellentmondást. A, ehez a vírushoz hasonló már volt régebben ezért az idősebbek szervezete valamilyen szinten emlékszik rá. Már aki régebben elkapta. Azt hogy meghalnak benne mert idősebb legyengült szervezete van, az természetes mert tökre nem vírustól halsz meg hanem amig lázas vagy (mert hőt nem bírja a vírus) az immunrendzser nem tud ellenálni más bakteriális fetrőzéseknek. Tulajodonképpen mindenki ebbe hal bele és nem a virusba. Egy fiatal egézéséges szervezet fejletteb immunrendszrrel jobban viseli akár a lázas állapotot amit egy idős szívbeteg például nem. Azt már ne is ecsteljem miért kapja el egy fiatal egy tanteremben szemben egy nyugdíjassal aki aki akkor megy közösségbe ha a tolokocsival oda tolják. Valszeg egy nyugdíjas klubban ugyanolyan sbesen terjed mint egy ovodában. Ezért 2/3 aki gyenge időd rizikós stb, 1/3 pedig a fent említett immunrendszeri tulreagálás. Egyébként az a spanyolnátha mi több mbert vitt el mint a világháború hasonló a h1n1-hez végeredményében mert ugyanugy vérzéses tüdővel párosult. Azért mert a spanyolnátha kéz akézbn járt a pneumococus fertőzéssel. Egyébként a spanyolnátha 2.5-ötös rátájával 50 millió embert vitt el. Ha szakemberek most felső értéken 1.23-at mondanak egy lényegesen nagyobb 100 évvel későbbi populációban. Nos lehet számolgatni meg izgulni, de vakcinát semmi szín alatt a chipek miatt.

Árpi 2009.11.12. 23:27:30

@Ríka: Talán van valami, ami elhomályosítja a tisztánlátásukat. De ha annyira pontos ismereteik vannak, kérdezd már meg tőlük, mennyiben, miben is tér el a rég használatos vakcinától a mostani!

baliquez 2009.11.12. 23:28:05

Mög Fogtok Dögleni.
Mind.
Akit nem visz el a kórság azt elviszi a dögvész.

Csak a pozitív hozzáállás és a sok nevetés segíthet.
XD

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.11.12. 23:31:48

Én nem látom objektíven a dolgokat, mert 3 hete megkaptam a chipet, a feleségem meg egy hete. A gyerekeket is beoltattuk ma, hogy együtt kapjunk Guillain-Barré szindrómát. Szerintem egyértelmű, hogy a WHO-t a Moszad pénzeli, őket viszont arab olajsejkek, ők állnak az Omninvest mögött is. Ugyanis többmilliárd hordó kőolajat találtak az Alföld alatt, és ezért kihalásra ítélték a magyarokat, hogy utána betelepedjenek.
Én titokban azt sejtem, hogy iraki olajsejkek lehetnek, és ők a sumér-magyar vonal elindítói és egyben beteljesítői is, náluk zárul be a kör.
Jézus pedig magyar volt, tehát pártos.

Árpi 2009.11.12. 23:32:27

Ez a chip baromság amúgy már a legalja, tényleg. Ha lenne valaki, aki egy ilyen pici működő szerkezetet tudna ilyen mennyiségben és áron előállítani, az nem kipusztítani igyekezne az emberiséget, hanem meggazdagodni belőlük...
A következő biztosan az lesz, hogy így visznek be minket egy másik dimenzióba, hogy áramot termeljünk a Mátrixnak... (Nem hagytam ki valami divatos tudományos kifejezést? Megvolt a chip, a dimenzió, a mátrix... Van egy ötletem! Riogassuk a népet tenzorokkal!)

mrs. white 2009.11.12. 23:38:52

@changebug: Teljesen jogos felvetések az orvosokkal kapcsolatban. nyílván egzakt tudomány az övék pontos válaszokat akarnak adni de az idő rövidsége miatt nem lehet. Szarakodhatnának egy évet de akkor már minek a vakcina amikor egyszer körbejárta a földet teljesen felesleges mert ez preventív eszköz ami a járványos időszak előtt hatásos. Csak jelzem normál esetben a járvány jan feb és nem nyár meg október meg tökmindegy hogy milyen hónap. Szóval a pánik miatt sietenk. Viszont pár napja volt az origon infektológusokkal cikk mind 7 ajánlotta és ilyen kifejezéseket használtak pl én sem gondoltam volna hogy hatásosabb mint.....vagy felesleges a hasított eljárással készül split oltásra várni mert minden ország saját magával van elfoglalva örül ha annak le tudja gyártani de ez hatásosabb és kisebb a mellékhatása. Nyugodtan lehetne egy év alatti gyereknek is adni de 14 hónapos volt a legfiatalabb tesztel alany ezért már becsületből sem ajánlhatjuk mert nincs letesztelve.. Lényegesen kisebb kockázat hogy egy terhes nőnél probléát okoz mert ha megfertőződik ezerszer nagyobb mennyiségben jut a szervezetébe a vírus a méhlepényen meg nem tud áthatolni a vakcinával bevitt előlt vírus. Csak azt akarom mondani az jött le hogy ők is vívodtak mert iszonyatos felelősség és ahogy haladnak előre időben a tapasztalatokkal igazolódik vissza amit gondoltak és akkor lesz egzakt és tudományos.

Árpi 2009.11.12. 23:43:31

@mrs. white: Ideje lenne már tisztázni: a Magyarországon használatos Fluval P vakcina a benne lévő elölt vírusok típusán kívül miben tér el a több évtizede alkalmazott influenza oltásoktól? Aki erre nem tud pontos választ adni, az ne akarjon tudományos magyarázatot adni a vírus lehetséges mellékhatásait illetően se!

2009.11.12. 23:49:31

Már megint ezek a kurva zsidók. De rajtam nem fognak ki, én, mint sumér a szaturnuszról jöttem ide magyarnak, nekem másfele tekeredik a déenesem, szarok a csippjükre meg a kamujárványukra. Egyenek maceszt.

is 2009.11.12. 23:55:53

@volánrulz: "na ezt még el is hinném ha nem ez a kormány lenne hatalmon...."

hát ha neked egy egész kormány kell, hogy valamit elhiggyél... én felcsapom az internetet, elolvasok egy-két régebbi szakcikket, beszélek egy-két szakemberrel, aztán mindenféle kormány nélkül el tudom dönteni, hogy igaz-e. a kormányra vagy az ellenzékre (azaz politikusokra) hallgatni olyan kérdésben, aminek magad is utánanézhetsz, tiszta ostobaság, a saját butaságod beismerése.

serwer 2009.11.13. 00:47:17

Csak megnyugtatásul, Mikola is beoltatta magát és az egész familijáját.
Tessék más téma után nézni, ez már túl meleg volt.
Közöljétek ezt az alvégeken ténykedő háziorvosokkal is, hátha nem néznek tv-t.

forumuser 2009.11.13. 00:56:11

@volánrulz: Namármost ha ettől félnek, akkor minek terjesztenek összeesküvés-elméletet a halálnanoizéről, melynek még a nevét sem képesek megjegyezni?

forumuser 2009.11.13. 01:01:42

@raskolnikoff: Te még olcsón megúsztad... A sógorom beoltatta magát és zsidó lett!

changebug (törölt) 2009.11.13. 01:03:19

@mrs. white: szerintem meg van olyan szakma, hogy virológus. az adjon róla legjobb tudásának megfelelően szakvéleményt.
Van egy vírus van mutáció és van egy oltóanyag.
Az oltóanyag bizonyos esetekben hatásos más esetekben hasznos egyébként meg hatástalan.
mindenki más meg kussoljon.
Tulajdonképp most egy népszavazást folyik, hogy
"Ön szerint megfelelő védettséget ad-e a vakcina?"
[ ] Igen
[ ] Nem
(És aki rosszul válaszol az járul az urnához... )
És ezért vállal valaki felelősséget? Nem de vidáman csinálja. Szóval ezért mondom, hogy bizonyos dolgokat nem kéne.

forumuser 2009.11.13. 01:03:26

@raskolnikoff: Te még olcsón megúsztad... A sógorom beoltatta magát és zsidó lett!

sakha 2009.11.13. 01:44:58

@volánrulz: Beszarok, hogy már ebből is politikai kérdést csináltok.
Én ugyan nem oltattam be magam, de neked valami kormányfóbiával kezeltetned kéne magad. Halkan megsúgom, hogy minden gyógyszergyár minden betegségből "üzletet csinál" . A malacinfluenza nem csak az MSZP érdekeltségű országokat támadja, és nemcsak a Bajnai cégének cuccát nyomják be.

Komolyan mondom betegek vagytok. Csak azt kívánom, hogy ne legyetek még jobban azok.

sakha 2009.11.13. 01:47:48

@trollkotze: :-)
"Fogd a pénzt és fuss"

Franzi_51 2009.11.13. 02:27:22

Föl szeretném hívni T. hozzászóló anti-MSZP-seket, hogy Dr. Mikola István (akik nem emlékeznének rá, az Orbán-kormány EÜ-minisztere volt) az első FIDESZ-sajtótájékoztatóján elitélte a "kormányközeli" oltóanyagbizniszt, majd másnap arra hivatkozva, hogy részletesen tájékozódott a témában, azt nyilatkozta, hogy egy nagyon jó dologról van szó, annak ellenére, hogy az állam támogatja. Erről az jut eszembe, hogy az első hozzászólása előtt elfelejtették tájékoztatni, hogy egy "mi cégünk" a gyártó, ezért aztán többet egy jó darabig nem is szólt semmit, viszont szerintem nem véletlen, és az sem, hogy mintegy "suttogó propaganda" alapján terjednek a legképtelenebb baromságok az országban ezzel a "csippkelődéssel", és egyéb kitalált, vagy feltételezett szakmaiatlansággal, ami természetesen a Bjnai-Gyurcsány "banda" ármánykodása, és eklatáns példája, hogy bizony az MSZP ismét a magyarságra ront.
Na és ha igaz lenne a "csipp", akkor ha elrabolnának mondjuk a tálibok, (bár ma már lehet hogy ők a "barátaink", legalább is addig mindenképp, amíg "az országot meg nem tisztítjuk.) akkor lehetséges, hogy könnyebben megtalálnak, hacsak közben a komcsik el nem adták Izraelnek a "csipp" álcázási technológiáját, akik meg jó pénzért továbbadták Indián keresztül a táliboknak. Na innentől kezdve már gáz van - és sajnos nem Ukrajnával, hanem máshol, ami talán még súlyosabb következményű, mintha az oroszok elzárják a csapokat

Madach 2009.11.13. 02:41:24

Ha hiszed, ha nem:
2009/08/16
Dr True Radio Los Angeles:
www.youtube.com/watch?v=KwDUIjtz6e0
Következő napon:
www.youtube.com/watch?v=jemRjFzZy7M
részletesen:
www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood
2009/10/29-én: 12 óra alatt 53 halott +4 orvos másnap reggel kormányulés mára 239 halott hirtelen 50 fokos láz és tüdő összeomlás

a történet:
www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ&feature=player_embedded

Ajánlott irodalom: Aldoux Huxley
I am legend, Hálózat csapdájában, Toxic Skies..etc.
2 vírus egymás után.. kettő az egyben...
okosabb vagy mint egy ötödikes?
A.E.I.O.U. wikipédia + IKEA fekete karácsonyfák..
van még 2 éved..2011 itt az ideje elolvasni:
Jelenések 8. rész 10. -11. Üröm + Csernobil jelentése ukránul wiki..

nem lesz kp. gyerkekek! lehet nevetgélni a hülye összeesküvéselméletes idiótákon...

ott fogsz majd sírni ahol senki se lát...

forumuser 2009.11.13. 03:05:48

@Gugyo: Marha egyszerűen le lehet zárni ezt a kérdést. Fogunk egy mikroszkópot - vagy egy szakember, akinek van -, szerzünk egy adag oltóanyagot és megnézzük, van-e benne anno... izé, nanocsippp.

Franzi_51 2009.11.13. 03:16:48

@porthosz:
Nekem erről az a véleményem, hogy az egész világban igaz az ami Magyarországon is van, csak nem ugyanazokkal a színekkel jellemzik egymást, mint nálunk, és az adott helyzetben nem ugyanazok állnak nyerésre, mint nálunk, viszont ezek a helyzetek változhatnak is.
Nem biztos, hogy minden jónak látszó dolog mögött Izrael csapdáját kell keresni, viszont szerintem mértékadó véleménylént mégiscsak a virológusat kellene meghallgatni, és nem a politikusokat, hacsak nem ők is a téma szakemberei.

Franzi_51 2009.11.13. 03:29:57

@Gugyo:
Azért, mert amcsi, nem is tudom hogy írjam "site"-okra hivatkozol, azért miért is kéne igaznak tekinteni az onnan jövő információkat. Azok sem különbek, mint mint pl. a magyarhoni Sláger Rádió, ami hamarosan megszűnik, és helyére ehy igazi magyar zenei rádió kerül. Most elárulom neked, de azért maradjon közöttünk, hogy nem biztos, hogy sírva fogok fakadni, ha elhalllgat a "Sláger Rádó", de legalább volt egy olyan mérce, ami alá merülni, azért minimum gázos volt, bár azt a bizonyos szintet megtartva is. Most az a baj, hogy a legaljának nincs mértékegysége, az ORTT döntése alapján.

magyar-magyar szótár 2009.11.13. 04:02:17

És ez még semmi! Magyarországon él 6666 tyúktoszó. Nyolc tornatanárnő kisfiúk fütyijeit fogdossa -azt most nem részletezem, hogy nemtornatanárnők 37 fő, miket művelnek korrepetálás címén 12-17 év közötti fiúkkal. 2007 ember szent meggyőződése, hogy Májkérm Dzsekszon nem halt meg, hanem Elvis Presley-vel pingpongoznak a Malária-szigeteken. SSőt, él egy ember, akinek szent meggyőződése, hogy Tiszabő a legalacsonyabb vásárlóerejű falu. Az Isten Áálattkertje nagyon nagy, csak nem minden téma cukiságos a stréber jógyerekeskedéshez :)))
Ja, sertés és kecsketoszók is vannak, most a kutyával nyalatókat nem számlálnőám elő.

magyar-magyar szótár 2009.11.13. 04:02:32

És ez még semmi! Magyarországon él 6666 tyúktoszó. Nyolc tornatanárnő kisfiúk fütyijeit fogdossa -azt most nem részletezem, hogy nemtornatanárnők 37 fő, miket művelnek korrepetálás címén 12-17 év közötti fiúkkal. 2007 ember szent meggyőződése, hogy Májkérm Dzsekszon nem halt meg, hanem Elvis Presley-vel pingpongoznak a Malária-szigeteken. SSőt, él egy ember, akinek szent meggyőződése, hogy Tiszabő a legalacsonyabb vásárlóerejű falu. Az Isten Áálattkertje nagyon nagy, csak nem minden téma cukiságos a stréber jógyerekeskedéshez :)))
Ja, sertés és kecsketoszók is vannak, most a kutyával nyalatókat nem számlálnőám elő.

magyar-magyar szótár 2009.11.13. 04:03:32

És ez még semmi! Magyarországon él 6666 tyúktoszó. Nyolc tornatanárnő kisfiúk fütyijeit fogdossa -azt most nem részletezem, hogy nemtornatanárnők 37 fő, miket művelnek korrepetálás címén 12-17 év közötti fiúkkal. 2007 ember szent meggyőződése, hogy Májkérm Dzsekszon nem halt meg, hanem Elvis Presley-vel pingpongoznak a Malária-szigeteken. SSőt, él egy ember, akinek szent meggyőződése, hogy Tiszabő a legalacsonyabb vásárlóerejű falu. Az Isten Áálattkertje nagyon nagy, csak nem minden téma cukiságos a stréber jógyerekeskedéshez :)))
Ja, sertés és kecsketoszók is vannak, most a kutyával nyalatókat nem számlálnám elő.

Madach 2009.11.13. 04:17:17

ez a kérdés valóban egyszerűen le lesz zárva...
tegyetek a zsebetekbe két érmét...

Annak pedig gratulálok aki elolvasta a beadványt ennyi idő alatt és megértette az LA TV és a Rádió műsorát...

Raиdoм_ · http://miemva.blogspot.com/ 2009.11.13. 05:54:36

Srácok nekem csak a dzsipp kell jó nagy ha lehet, hogy mindenki lássa ne csak a mikroszkóp és chips is kell mer éhenhalnék a dzsippben.
És ha lehet ne oltással kapjam meg mert nem szeretem ha nácizsidókomcsi orvosok oltanak.

Nem lehet tablettás változatban kapni mint a jó magyar bort?

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2009.11.13. 06:11:57

és ha nekem is lesz annórészecskés csippem vagy csipám vagy mim, akkor olyan leszek mint a Tejminátoj?

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.13. 06:23:44

@trollkotze: az oltással kapott nanoizé még körül is metélte? :D

Number13 2009.11.13. 06:57:34

Csak a Borg lehet...
Minden ellenállás hasztalan...

piszok alfréd 2009.11.13. 06:59:17

gondolom, a levél szerzői és terjesztői eddig több millió chipet szedtek ki az oltásokból, ami nem lehet probléma, mert 12-szeres nagyítást még egy játékmikroszkóp is produkál.a sötétségnek nincs határa... komolyra fordítva a szót.én is megkaptam több helyről is ezt a baromságot és egyre idegesebb vagyok félkegyelmű ismerőseimre, akik ezzel is hozzájárulnak, hogy ez az idióta agyszülemény igazi hisztériába csapjon át.fejbe kéne jól baszni egy óriási mikrochippel azokat, akik ezt továbbküldik...

anyahajókabinajtóhajtogató 2009.11.13. 06:59:25

Akkor most oltassak és vegyem ki a régi chipet amit még a zsidó-földönkívüliek ültettek belém análisan? Jó lenne mert van vagy 3 centi és kurvára nyomja a prosztatámat!

Valaki1 (törölt) 2009.11.13. 07:39:22

Gyurcsány és bűmbandája telavivból kézivezérelve ki akarja irtani a magyarokat, hogy megteremthessék itt a kárpát medencében a zsidók új hazáját.
Ez tény.
természetesen 2009-ben az EU-ban nem lehet már direktben kiirtani egy népet (azaz géppuskával, tankkal, atombombával..stb), maradnak a sumák módszerek:
öngyilkosságba kényszerítés, nem kapnak orvosi ellátást, börtön, elüldözés...ill. az ilyen járvány riogatás meg mérgezések).
Eközben már szinte minden a zsidóké (ingatlanok, földek, cégek..stb)
Hogy van-e chip vagy nincs az kérdéses, de hogy az a hülye aki beoltatja magát ez tuti,
az oltóanyagba már többen belehaltak.

Bár oltóanyag ide vagy oda, a magyarok halálra vannak ítélve ha nem ébrednek fel végre.

Valaki1 (törölt) 2009.11.13. 07:42:05

Ja, a lényeget kihagytam.
JÁRVÁNY NINCS, SOHA NEM IS VOLT, NEM LÉTEZIK!!!

ez egy olyan kamu dolog amire most rá lehet kenni sokmindent, és aminek okán lehet terrorizálni, ellenőrizni, irtani a népet.

és gazdaságilag is jól jön a kormánynak, most hogy a VÁLSÁGBAROMSÁGOT senki sem hiszi már el (mivel soha nem volt válság, csak a Wall streeti fiúk akartak olcsón bevásárolni)...kellett egy újabb hazugság: ez a járvány.

Pelso.. 2009.11.13. 07:45:09

Ez mikrochip dolog a Nemzetőr c. hányás címlapján jelent meg, kb másfél hónapja.

sakha 2009.11.13. 07:57:06

@Valaki1: Sőt, most már a lábamat is ellopták a zsidók, mert nem látom, eltűnt -ja, az asztal alatt van.

Adaren 2009.11.13. 08:32:11

Beoltottak, semmmi mellékhatása, s nagyon sajnálom, hogy csomó embernek betegnek kell lennie (esetleg meghalnia), pusztán azért, mert olyanokban hisznek, amik józan ésszel beláthatók.
Csipek, zsidók, Illuminátusok... Gyerekek... Ti ezt komolyan gondoljátok? Nem volt sok az utóbbi időben a Da Vinci-kód?

bajnaikondom 2009.11.13. 08:41:40

Úgy látom, itt mindenki annyira megmondja a tutit, amiről világszerte a szakemberek sem tudnak megegyezni. Osszátok az okosságot!!!

indapass90210 2009.11.13. 08:47:52

@piszok alfréd: ááá, semmi baj azokkal, akik csip miatt nem oltatják be magukat. Reméljük, hogy akkor sem teszik majd, amikor majd valami 10-20-30-x% os rátáju cucc jön. Be kell vallani, hogy nem pont ezek hiánya miatt fog összeomlani a nemzetgazdaság, legfeljebb fellendül Győzi koposó-biznisze.

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 09:02:06

az egy évvel ezelötti madár influenzával és vakcinájával nem sikerült kiirtani a magyar népet,most sem fog sikerülni a mocskoknak!
Erősebbek vagyunk mint valaha!(Meg egyre hülyébbek.)

papugaja 2009.11.13. 09:03:26

@pannonfunk:

Egyet értsetek már meg:

Hiába erős az immunrendszered, ha nem ismeri fel a betolakodót, megbetegszel. Nem visz el, talán könnyedén kihordod, de közben szórod a vírust a környezetedre. Akiknek meg vagy erős az immunrendszerük, vagy nem.
Az immunrendszer megroggyanásához meg elég némi stressz: valami gebasz, idegesség a munkahelyen, a családban. Szóval az sem konstans.

Aki úgy gondolja, hogy felelősséggel tartozik a környezete iránt, az oltassa be magát.
Kérem.

báró Csekonics 2009.11.13. 09:04:59

Mikor kedvenc egészségügy-miniszterem (nem tehetek róla, teljesen az Addams family komornyikjára emlékeztet az ürge) elkezdte sulykolni, hogy de igenis mindenki oltassa be magát, mert az milyen jó, viccelődtem is hasonlóval a feleségemnek.

Bár én azt mondtam, hogy most az 'Összeesküvés elmélet c. film főszereplője - Mel Gibson karaktere - biztos mondaná, hogy 'aha, persze, így akarnak DNS mintát venni az emberektől, hogy aztán klónozhassanak mindenkit, csak persze sokkal engedelmesebb változatban' - vagy valami hasonló marhaságot.
De én tényleg csak vicceltem, viszont ezek szerint tényleg vannak olyanok, akik ugyan sem chip, sem a nano szót nem képesek leírni, de azért írott formában is terjesztenek efféle marhaságokat...

orvian 2009.11.13. 09:19:48

Mivel ez Mszp vírus,Para-kovácsot idézném:"Anyukámat beoltották,és egyre jobban hasonlít Lendvai Ildikóra"

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 09:19:59

Nem baj,jövőre már Orbán közeli cégek gyártják majd a vakcinákat és azok sokkal jobbak lesznek.Nem lesznek persze csippok benne.Nekünk meg itt lesz a kánaán!!!!!!!!!
Immun rendszeünk mint a gyémánt,lelkünk mint a titán,agyunk mint a tenger,pénzünk mint a csillag az égen!!!!!
de miről fogunk blogolni?

orvian 2009.11.13. 09:21:00

Helyesen:Para-Kovács

kg 2009.11.13. 09:22:31

Az összeesküvés elméleteket is a Kormány kreálja (kivéve ezt, ez saját :) )
Gondolkodjatok! 6M adagot le kell gyártani, de ez nem megy máról holnapra. Viszont amit legyártottak, jó lenne elhasználni, mert a raktár drága. A megoldás? Az igényeket úgy kell alakítani, hogy a gyártás ütemében fogyjon a vakcina. Ha nő a raktárkészlet, bedobunk egy kis reklámot, pár cikket, interjút, és meggyűzünk néhány százezer embert. Ha hiány alakul ki, írunk egy új összeesküvés elméletet, ami elbizonytalanít párszázezer embert. Marketinggel támogatott logisztika.

dadi (törölt) 2009.11.13. 09:28:46

Gyurbán Fernc takarodj!
Orcsány Viktor monnyon le!

dadi (törölt) 2009.11.13. 09:30:43

@orvian: Szép kerek magyar mondat,de mi az állítmány?

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 09:34:53

@orvian: Tudol fogalmazni,vagycsak a szöveg értelmezésben vagy naon erős?

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.11.13. 09:36:38

@Árpi: az a baj a hülyékkel manapság, hogy nem halnak meg, mert a szociális védőháló túl hatékony :)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.11.13. 09:37:53

@Valaki1: te is hülye vagy mint a seggem, AZ a tény.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2009.11.13. 09:39:14

@trollkotze: de az nem úgy van, nyilván abba nem raknak csipppet amit valaki meg fog vizsgálni! Tudod, a hülyéket onnan ismerjük meg, hogy MINDENT meg tudnak magyarázni, csak igazuk legyen.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.11.13. 09:39:58

@papugaja: "Aki úgy gondolja, hogy felelősséggel tartozik a környezete iránt, az oltassa be magát.
Kérem."
Hát ja. Meg jövőre is. Meg azután is, mag azután, meg ameddig él. Felelősség.

Lágyi 2009.11.13. 09:49:40

@volánrulz: Amikor Mexikóban kirobbant a járvány, egy ellenzéki párt arról kezdett beszélni, hogy "nemzethalál" lesz, mert a kormány nem felkészült, és képtelen megszervezni az oltóanyag megfelelő mennyiségű előállítását mire ideér a járvány.
Most ugyanez a párt arról prédikál, hogy szar, és feleslegesen sok az oltóanyag. Ennyi. Pont.

papugaja 2009.11.13. 10:00:46

@kg:
A vírust a tavaszi parlamenti választásokra készülve az MSZP megrendelésére állították elő. A cél az, hogy minél több ellenzéki szavazó haljon bele a járványba. Ezt úgy lehet elérni, hogy a hiteltelen, béna kormányzati kommunikáció mellett jobboldali körökben álhíreket kezdenek terjeszteni beépített ügynökök, ennek következtében a józan gondolkodású jobboldali szavazóbázis nem oltatja be magát, és elpatkol.

13öreg 2009.11.13. 10:12:22

OK.
és a szlovákokat is irányítják, hogy ide jöjjenek szar oltóanyagot vásárolni.Az ukránok meg annyit vennének amennyit le se tudnak gyártani.
És ilyen hülyeségek miatt amiket írsz és sokan hisznek, fognak rengetegen megbetegedni, és terjeszteni a nyavalyát.
Mikola is azt mondta -"kevesebb beteg nincs járvány , hogy lehet a kevesebb a beteg? Oltással, amit az orvosi kamara és a WHO is jónak itélt."
Amúgy légyszi, adj egy hivatkozást, hogy hazánkban ki halt meg az oltástól?(bárki küldhet)

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 10:13:01

Ha meg beoltatja magát a csippel mérgezett MSZP-s vakcinával azért patkol el.
Tiszta sor,jövőre nem lesz egy ellenzéki szavazó sem!

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 10:14:55

Mikola is az Mszp beépített ügynöke.

Lágyi 2009.11.13. 10:22:14

@Gyeprefing Padrafos: Ez már kiderült az előző választásokkor. :) Viktor talán az egyetlen aki még nem jött rá erre.

porthosz 2009.11.13. 10:23:17

Én már csak azt nem értem, hogy hogy van az, hogy sima influenzában évente több százezren halnak meg aztán mégsem rendel belőle a kormány évente 6 millió adagot sőt a külföldi kormányok sem, sőt egy kedves hozzászóló sincs bepánikolva hogy juj mindmeghalunk benne pedig jóval nagyobb az esélye hogy sima influenzában hal meg mint hogy h1n1-ben...

A h1n1-ben pedig eddig bizonyithatóan csak kb. 4000 ember halt meg az egész világon, ami csak apró töredéke a hagyományosnak, aztán mégis mindenki be van szarva...

Viszont azért megnyugtató azt látni, hogy végre a médiának és a gyógyszergyáraknak sikerült csatát nyerni, mert bár nagyon igyekeztek de sem a kergemarhakórnál sem a sertésinfluenzánál nem sikerült az emberekkel elhitetni azt hogy mindenki meg fog halni és hogy világjárvány lesz, de most sikerült, úgy hogy magyarországon eddig összesen kb. 2 ember halt meg bizonyithatóan ebben, miközben a virus már több mint fél éve megjelent...

papugaja 2009.11.13. 10:26:56

@porthosz:

A szezonálisba idős, gyenge, beteg emberek szoktak belehalni. Ebbe fiatal egészséges és életerős emberek.
Melyik tűnik veszélyesebbnek?

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 10:29:40

Mikola (nemzet orvosa) minisztersége első lépéseként kitüntette saját orvos öccsét ilyen mutyi is csak az MSZP-seknél divat.

baliquez 2009.11.13. 10:39:10

1.: szezonális influenza - szokásosan fertőző, szokásos mértékű, ritkás és kevés szövődménnyel
2.: újinfluenza - szerencsére még az előbbinél is gyengébb "eredményű"
2+1.: esélyesen súlyosabb mint ha csak az egyik influt kapja el az ember

1+A (szezonális influenza elleni védőoltás): nagy valószínűséggel megúszod az idei szezonális influenzát
2+A: mivel nem erre a vírustörzsre van kifejlesztve a hagyományos oltás ezért csak rongál kicsit az immunrendszeren, egyébként hatástalan
1+2+A: a két elkapott vírus közül a H1N1 aktívan betegíti a szervezetet, esélyes hogy szövődményeket okozhat és/vagy mutálódhat

1+B (H1N1 elleni oltás): mivel nem erre a vírustörzsre van kifejlesztve a hagyományos oltás ezért csak rongál kicsit az immunrendszeren, egyébként remélhetőleg hatástalan
2+B: vagy véd, vagy szövődményeket okoz
1+2+B: lásd Ukrajna

Így látom én. Szerintem a szezonális influenza elleni oltás még akkor is jobb megoldás mint az újinfluenza elleni ha újinfluenzát is elkapunk a H1N1 mellett. Erős a gyanúm - hogy a hoaxokat kizárva és pusztán a tényeket figyelembevéve - hogy a H1N1 nem természetes eredetű, gyakorlatilag egy "fegyverhordozó", a gyilkos részei exkludálásával a fertőzőképesség tesztelésére lett kieresztve. Az ellene készült oltással viszont mutálódhat, beláthatatlan kövekezményekkel.

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2009.11.13. 10:46:19

@baliquez:Te ezekszerint orvos vagy. Akkor most nem értem.
Melyik komponensben van a microchip amivel az izraeli ügynökök figyelik a magyar emberek minden mozdulatát? :)

papugaja 2009.11.13. 10:54:39

@baliquez:
"rongál kicsit az immunrendszeren"
Aha.

Ezt sakkozd már össze, légyszi:

Fluval AB:
A/Brisbane/59/2007 (H1N1)-szerű IVR-148 reassz. törzs
A/Uruguay/716/2007 (H3N2)-szerű NYMC X-175C reassz. törzs
B/Brisbane/60/2008 törzs

Fluval P:
A/California/7/2009(H1N1)-szerű NYMC X-179/A reassz. törzs

(Forrás: www.ogyi.hu/gyogyszeradatbazis/)

forumuser 2009.11.13. 15:57:06

@Valaki1: Már csak azt nem értem, miért pont a Kárpát-medencét akarják a zsidók.
Ja, és hogy el ne felejtsem: a hollandok is ide akarnak költözni, mert el fog süllyedni az országuk. Na, most felnyílt a szemetek?

forumuser 2009.11.13. 16:01:42

@há zé: Hát persze. A nanobigyó öngyilkosságra késztette a fitymáját alkotó sejteket, oszt' egyszerűen leesett neki.

Chalabre (törölt) 2009.11.14. 05:15:18

Egy szakember górcső alatt elemzi ki a chip összetételét:

www.tenyek-tevhitek.hu/vedooltas-vakcina-csecsemo.htm

Hogy hallgattassák meg valaki a másik oldalról is (akkor itt egy vakcina ellenző vakcina kutató) ,-)...

Ui: Nekem nem tetszik egyik véglet sem. Sem a védőoltás mellett, sem pedig az ellene agitálók propagandája.

há zé · http://indafoto.hu/hhzz 2009.11.14. 07:09:01

@Chalabre: beleolvastam a linken található társalgásba. Az állítólagos kutató... hogyismondjam... hát nagyon finoman: túltesz dr. Lenkei hülyeségein. Persze ez inkább csak megérzés részemről. :)
(dehogy! Nem megérzés, bizos tudás! A hangok is megmondták... :) )

pannonfunk 2009.11.14. 11:54:28

@mrs. white: Azért maradjunk annyiban, hogy 1. nincs arról semmi igazolás, hogy a jelenlegi H1N1 citokinvihart okozna, az egész legenda onnan keletkezett, hogy a H1N1 rokon a spanyolnátha vírusával. De attól, hogy rokonok, abból még nem következik semmi. Vagy ha azt gondolod, hogy a rokonságnak egyenes következménye ugyanazon élettani hatás, akkor szeretettel várlak egy gombapörköltre, magamnak pituló galócából csinálom, neked meg a rokon gyilkosgalócából, megeszed, nem, mert rokonok, ugye? (bocs ez csak vicc...)
2. Úgy gondolom, hogy egyikünk sem tud a citokinviharról túl sokat. Pl. az oltás miért nem vált ki citokinvihart? A természetes immunerősítók, pl. a kasvirág nemcsak erősítik, de szabályozzák is az interleukin termelést. Pl. jók az általad említett szénanáthára is. Persze ebből nem következik, hogy jó lesz az influenzára is, csak rá akarok mutatni arra, hogy nem evidens az, hogy éppen hogy rossz lesz (ami a te állításod)

Sajnos én nem tudok bízni mutyizó offshore cég által kifejlesztett oltóanyagban, ezért szeretnék alternatív védekezési módokat találni. Ennyi.

Corry 2009.11.14. 13:16:16

@pannonfunk:
Ha nem jó a magyar oltóanyag, akkor beülsz az autódba és kimész Bécsbe venni magadnak olyan oltóanyagot, ami megfelel Neked, mert ismert tulajdonosi hátterű multi készítette.
Abból amit leírtam, persze nem következik nálam, hogy az onminvest tulajdonosi hátterével ki lennék békülve, csak _itt_és_most nem érdekel, rövid távon mások a gondjaim.
A másik az, hogy nem tudom, milyen a cikotinvihar, meg nem éltem a spanyolnátha idején, de nekem épp elég az, amit Ukrajna felől hallok.

pannonfunk 2009.11.14. 13:41:18

@Corry: Pontosan itt van a nézőpontbeli különbség közöttünk. Te azt mondod, hogy "jó-jó, maffiózók, de azért csak nem baxták el az oltóanyagot", én meg azt mondom, hogy bocs, de ilyen emberekben nem bízom meg.

A Bécs egyébként jó ötlet, köszi. Azt is tudod, hogy fel tudom iratni idehaza is a kinti oltóanyagot? Attól tartok, hogy ha Bécsben beesek egy körzeti orvoshoz, az nem lesz egy egyszerű helyzet tekintve, hogy én nem tudok németül, az orvos meg lehet, hogy angolul nem tud, a magyar meg még valószínűtlenebb. Esetleg idehaza lehet kapni més oltóanyagot? Pl. a svájcit?

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.11.14. 15:36:09

Tegnap beoltottak.
A gimnáziumban reggel ki volt írva a tanáriban, hogy ma oltás a tanároknak, délelőtt meg is kaptam. A lányoknak még várniuk kell egy, illetve két hetet, én meg azt nem értem, miért, mikor előbb jelentkeztek, mint én.
Jól vagyok egyébként. Legalábbis azt hiszem.

pannonfunk 2009.11.14. 17:17:36

@Corry: Nos, Ukrajnából a legfrissebb hír: 1309000 megbetegedés, 265 haláleset. Az annyi, mint 0.02024%. A szezonális influenzában a halálozási ráta 0.1% körül van.

Corry 2009.11.14. 17:50:42

@pannonfunk: Sajnos a kérdéseidre nem tudok válaszolni én a maffiózó oltóanyagot kaptam meg :-)
Bocs a viccért, de egyébként meg félreértettél. Az Omninvest már több éve készít oltóanyagot hazánkban és nem emlékszem nagyobb méretű médiahisztire az oltásokkal kapcsolatban. Én a nevet akkor tanultam meg, amikor a nagy kedvencem, Kóka János bombabiztos üzletként csináltatott velük H5N1 (madárinfluenza) oltóanyagot, amire még állami pénzt is kaptak. Tehát a tulajdonosi dolgok nincsenek rendben, de az oltóanyag minden emberi számítás szerint jó és most nincs idő ezen lamentálni, persze ez nem jelenti azt, hogy a tulajdonosi dolgokat teljesen el kell felejteni, ezt majd jövő nyáron elő kell szedni valamikor.
Az ukrán statisztikákban viszont légyszi ne bízz meg, vagy legalábbis fogadd olyan gyanúval mint az oltóanyagot.
Ha tényleg (relatíve) bagatell a dolog, akkor miért kért Juscsenko segítséget a külföldtől?

Sasika, örülök, hogy túlélted :-) engem is jól megnéztek a kolléganők a rákövetkező hétfőn, hogy még mindig rendben vagyok -e.

pannonfunk 2009.11.14. 18:08:03

@Corry: Oltásokkal kapcsolatban nem volt médiahiszti, valóban, csak a zavaros pénzügyek miatt. Abból viszont kijutott bőven. Viszont hányan oltatták magukat az előző években? Most van először nagy méretű oltás, de gyanítom, hogy először van nagyüzemi gyártás is. Valószínűleg az előző években nem készítettek 6 millió oltóanyagot.

Juscsenko azért kért segítsléget, mert nem evidens egyszerre többmillió embert kezelni. Még akkor sem, ha 99%-nak csak lázcsillapítót és C vitamint kell felírni. Mennyi Ukrajna lakossága?

Az Ukránoknak miért lenne érdekük hazudni, illetve ha hazudnak, akkor miért érné meg a halálozási esetekből kevesebbet mondani, mint amennyi valójában történt? Főleg akkor, amikor segítséget akarnak kérni? Éppen ha feltűnően magas lenne a halálozási arány, az lenne gyanús, hogy manipulált. Ezzel szemben a halálozási ráta éppen, hogy nem éri el a szezonális influenzáét, hivatalosan.

dadi (törölt) 2009.11.14. 18:38:45

Én már nem is hiszem ,hogy lehet valamihez ennyire érteni!
Nekem ez már gyanús.
Ha csak a fele, vakcinát gyártana,vagy tanácsot adna,hogy éljünk,senki nem halna meg a földön,nem lennének beteg emberek.
Hogy csak ezt a blogot olvasóké lesz a megvilágosodás és az örök élet?!

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.11.14. 18:46:55

@dadi:
"csak ezt a blogot olvasóké lesz a megvilágosodás és az örök élet?!"

Úgy legyen.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.17. 17:39:30

Kedves Sasika, vagy bárki!

Ha van valami ötletetek oktatással kapcsolatban, h mit és hogyan kéne változtatni, akkor kérlek írjátok meg nekem ide:

agyzaj.blog.hu/2009/11/17/ha_en_lennek_pokorni_avagy_oktataspolitikai_otletroham

Üdv., és elnézést az offért!
süti beállítások módosítása