babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Bagdadban nagy nap van...

2008.04.22. 18:24 sasika61

 

Nagy nap bizony. De nem amiatt, amit az arabok művelnek az ablakban, más csigázza fel manapság a bagdadi közéletet.

De haladjunk sorjában.

Az elmúlt hetekben hírek röppentek fel arról, hogy mi lesz majd Gyurcsány Ferenc sorsa a miniszterelnöksége után. A Gazprom került szóba, mint bukott oroszbarát kormányfők elfekvőhelye, talán a nem oly régi Schröder-látogatás is a leendő munkaköri egyeztetésekről szólt alapvetően, s csak rutinból mentek ki fasisztázni egyet a Hollán Ernő utcába.

Én azonban nem gondolom, hogy mindez reális hipotézis.

Mégis, valahová Gyurcsánynak mennie kell, azon kívül is, ahová Horn Gábor örökbecsű szavai szerint a választók elküldték. Ő maga mondta, hogy az üzleti életbe nem akar visszamenni – nyilván nem reménykedhet további baráti áramárakban-, politikusként pedig senkinek nincs már rá szüksége, az országnak legkevésbé. Mi lesz hát vele?

Sejtem a megoldást.

A nemrég indult abszolút független és tárgyilagos (továbbiakban: a.f.é.t),  az Origót és az Indexet megszorítani kívánó zoom.hu-t olvasva csodálkoznék, ha nem Bagdadban kötne ki.

Mit is tudtunk meg az a.f.é.t hírportáltól? A miniszterelnök túlélt öt merényletet! Súlyosabbnál súlyosabbakat: volt olyan eset, hogy Tihanyban botostáncot akartak betanítani neki, többször tojással akarták életét kioltani, sőt olyan veszélyes ember is a közelébe került, aki egyszer látott már íjászboltot nappali fényben. A csúcs az volt, amikor egy repülanehézkő betörte az őt kísérő kocsi anyósülésének ablakát (bár ez utóbbit a Magyarok Nyulai Nemzeti Felszabadító Hadsereg lehet, hogy még magára vállalja, mint egy Apró Piroska elleni merényletet).

Gyurcsány Ferencet azonban kemény fából faragták. Mit fából? Vasból! A magyar Iron Man ő egyenest, aki nemcsak legyőzi a rákot (ezt nem a zoom.hu-tól, hanem egy másik fényező kisipari műhelytől tudjuk), de egyszerűen sérthetetlen, szerintem még a golyó sem fogja. Na ezért lenne a helye Bagdadban.

A Harriburton fejvadászai felfigyelhettek rá ugyanis. Ha van egy csepp eszük, hamarosan leszerződtetik, ilyen univerzális tehetségű embert úgysem találnának még egyet. Puszta léte, látványa visszaparancsolja majd az utcákról a kurdoktól, síitáktól kezdve a szunnitákig az összes merénylőt („minek robbantgatni, ha úgyis sérthetetlen”). Továbbá, mint azt az a.f.é.t. zoom.hu szintén megírta: Gyurcsány lecserélte testőreit, mert azok nem bírták az általa diktált futótempót, Ferinknek kellett ápolni őket, így Bagdadot megjárt terrorelhárítók vették át szerepüket, de csak miután a miniszterelnök ellenőrizte futóteljesítményüket. Tekintsünk most el a szidolozási szándéktól, nézzük, a hírből mi következik Gyurcsány foglalkoztatására nézve? Ferenc úgy fut, mint Metternich és Jellasics együttvéve, elsősegélyt nyújt (talán kisebb műtétet is vállalna), és szigorúbb, mint Potrien őrmester. Mivel Bagdadból elvezényelték a magyar terrorelhárítókat, ott úgy várhatnak rá, mint Mohamed feltámadására. Na ezért van nagy nap Bagdadban. Nem kell már soká várniuk.

Ha pedig már mindent rendbe rakott, megreformált, a szövetséges katonák kivonásáig bohócként is fölléphetne. Garantált a siker.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány bagdad ellen zoom.hu testőrök merényletek

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr67437486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása