babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
babtabla.hu

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Slota a magyar titkosszolgálat ügynöke!

2008.07.04. 08:25 sasika61

 

Ján Slota az utóbbi években a „stand up comedy” műfajának kiemelkedő képességű alakjává vált. Ez nem lenne baj, mert ha pl. a Showder Klubban lépne fel, akciója garantáltan milliókat vonzana a televízió elé, a reklámozók a legszarabb, hónapokkal korábban lefagyasztott, itthon knédlinek nevezett műtésztát is el tudnák vele adni. De fájdalom, Slota nem Fábry Sándor babérjaira tör, hanem a Szlovák Nemzeti Párt elnöke, s bár ő maga nincs benne a kormányban, pártja tagja a kormánykoalíciónak, tehát komolyan veendő tényező.
 
Slota tegnapi fellépésén azzal szórakozatta a közönséget, hogy elmondta a Malina Hedvig-ügy igazi verzióját. Saját hírforrásaira hivatkozva közölte, hogy nevezett hölgyet 2006 nyarán a magyar titkosszolgálatok szervezésében verték meg. Ez mindenképp előrelépés ahhoz, hogy a) a nőt nem is bántalmazták, b) Malina Hedvig magát verte meg.
 
Elképzeljük az akciót: valahol Budapesten a híres magyar titkosszolgálat néhány tagja Gyurcsány jelenlétében arról töpreng, hogyan kellene a készülő megszorításokról elterelni a közvélemény figyelmét. Ekkor belép Klára asszony, akinek fejéből kipattan az ötlet: veressünk/verjünk meg egy magyar lányt Szlovákiában, amire majd Ferenc bizonyítván nemzeti elkötelezettségét feldúltan reagál, Szili Kati oldalra hajtott fejjel, kicsit sírósra véve a figurát sajtótájékoztatót tart stb. Felnyitják a szlovák telefonkönyvet, és Szent Ágoston módszerét használva („tolle, lege”), ahol kinyílik, ott az Ige, tehát az első magyarra hasonlító nevű nőt választják ki áldozatul. E konspiráció mögött a Moszad is elbújhatna: lehet, hogy már ma felfedik ügynökeik kilétét, a szervezetet feloszlatják, s felkérik Laborcz Sándort, hogy vegye át Izrael biztonságának irányítását.
 
Az a baj ezzel a képlettel, hogy az én megbízható hírforrásaim másról tudósítanak. Azt mondják: Slota a magyar titkosszolgálatok ügynöke! Bizonyítékom legalább annyi van, mint Slotának a maga állításának igazolására, sőt több, de ezeket érthető módon nem fedem fel. A közvetett bizonyítékok is elegendőek. Szlovákiának ki okozza a legtöbb kárt? Ki miatt röhög rajtuk Európa (ti. az a néhány ember, aki érdeklődik a magyar-szlovák viszony iránt)? Kire hivatkozva lehet bizonyítani, hogy a viszony megromlásáért nem Magyarország felelős?
Kinek használ leginkább Slota tevékenysége?
Kell több? Nem mond ez eleget?

Szólj hozzá!

Címkék: közélet külpolitika malina hedvig slota

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr18552533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása