HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
babtabla.hu

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Erőszakparádé

2008.07.05. 21:30 sasika61

Ami várható volt, bekövetkezett. Vagy volt valaki e kies honban, aki arra számított, hogy a homoszexuálisok s kapcsolt részeik felvonulása erőszak nélkül ér véget? Nem volt, vagy ha igen, az bizony teljesen tévesen ítélte meg a mai magyar közhangulatot. Tudta ezt Tóth Gábor rendőr-főkapitány is, szerintem ezért tiltotta be első reakciójaként a felvonulást, a közlekedés akadályoztatására való hivatkozás csak lózung volt. Nyilván tisztában volt vele, hogy a rendőrök legalább annyira utálják a „buzikat”, mint az ellenük kivonulók, nehéz tehát harcba vezényelni azok megvédésére őket, akikkel legszívesebben ők is megismertetnék, mekkorát tud ütni a „sűrített marxizmus”, a gumibot. De Tóth urat meggyőzték felsőbb helyről, most már nyilván elátkozza a percet is, amikor igent mondott: Lévai Katalin nyilatkozatából érezni, hogy Tóth úr nem fogja könnyen megúszni a mai eseményeket.

És hogy miért is volt várható az erőszak? Ó nem csak a radikális, állandóan a balhét kereső szélsőjobb miatt! Nem bizony! A radikalizmus a meleg-felvonulás szándékában is benne volt!

Egy ilyen izgatott, frusztrált, súlyos problémákkal küszködő társadalomban, ilyen közhangulatban a felvonulás a provokáció szándékával hatott mindazokra, akik egyébként is alig várják, hogy sokszor jogos türelmetlenségüket levezessék.

A magyar társadalom nem nyitott ilyesfajta toleranciára. Mondhatnám: egészségesebb szellemű. Ugyanakkor kurvára nem érdekli az emberek többségét, hogy kinek milyenek a nemi szokásai. Ha valaki buzi, akkor buzi. Köp egyet megvetően, tesz néhány célzást, de egyébként leszarja, hogy este otthon melyik lyukba céloz az illető. Mindaddig, míg az ún. „mások” ezt nem akarják provokálóan megélni. Míg ezt nem akarják másokra kényszeríteni, propagálni, elfogadtatni, hogy a homoszexuális kapcsolat egyenértékű a heterók kapcsolataival. Ekkor sem tüntet, de kíváncsi lennék, hányan mondják otthon a képeket látva: na, most legalább kaptak a pofájukra.

1 komment

Címkék: közélet melegek meleg büszkeség napja

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr30555002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2008.07.05. 22:17:51

Üdvözletem.
Nézd, miattam még akár fel is vonulhatnak. Ugye, nem kell ott lennem.
De amit tavaly a Buzi Vince lerendezett

( 216.239.59.104/search?q=cache:Krm7T7NsnYAJ:kuruc.info/reszletes.asp%3FMainID%3D26%26HirID%3D14116+Vince+%2B+buzi+%2B+kuruc&hl=nl&ct=clnk&cd=1&gl=nl )

hogy tudniillik más emberek hitét és vallását gyalázta, nos, az mindennek a teteje. Szerintem ezért megérdemelték a sallert ( bár a kurucInfo nem minden megnyilvánulásával tudok egyetérteni, mivel szvsz árt a jobboldalnak )

Ja, igen, himnuszügyben is nagyot alkottak egyesek mostanában :
( 216.239.59.104/search?q=cache:IX8r1pQyeM0J:kuruc.info/r/1/26541/+Vince+%2B+buzi+%2B+kuruc&hl=nl&ct=clnk&cd=2&gl=nl )
süti beállítások módosítása