HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Hitkérdések

2008.08.05. 17:50 sasika61

 

  Szívesen feldobtam volna hangulatomat egy kis kokainnal, mert unalmasan telt a mai nap: egyetlen új hangfelvétel sem került elő a HírTv kontra Helmeczy-féle ügyben, s ahogy az várható volt, a szimpla bűnügyi eset átkerült a politikai hit szférájába. A Fidesz minden szinten tiltakozik, Helmeczy végigturnézza a baloldali orgánumokat a magyarázkodásaival, nagy összegben lefogadható volna, hogy ha a rendőrség, bíróság lezárja valaha az ügyet, az ítéletnek az egyik oldal nem fog hinni. Az, amelyiket elmarasztalják. Mert a hitkérdések racionálisan nem megválaszolhatók.
 
 Egyik érintettnek sem érdeke igazán a teljes igazság kiderítése. A tv-sek nyilvánvalóan Verest vették célba, de a lőlapra kampányfőnökének nevét tették. Az utolsó lennék, aki valaha megvédi Verest bármilyen ügyben, ám a rendelkezésünkre álló dokumentumok ismeretében valószínűsíthető: az akció nem tőle indult. Helmeczyt – Fradi kizárásában játszott kétes szerepe miatt – eleve nem kedvelem, nagyjából annyira megnyerő közszereplő számomra, mint egy háromnapos vízihulla. Úgy is néz ki. Ügyvédként, jogászként lett volna tennivalója az ügyben, feltűnően sok magyarázkodása talán azt takarja, hogy mindezt ő is érzi, s nem véletlen az sem, hogy mely médiumokban hirdeti álláspontját: azokban, amelyeknek közönsége nagyrészt utálja a HírTV-t. Vagyis transzponálja az esetet, azt sugallja a törzsközönségnek: a csatornáról ti is tudjátok, hogy milyen szemét, vagyis most is az, én pedig ártatlan vagyok.
 
 Kétes pontok azonban a riporterek sztorijában is vannak. Nem nagyon tudom, tudjuk, hogy mi volt az indítéka a drogdílernek abban, hogy megkereste Helmeczyt, mivel a két fiú aligha drogozik, tehát alaptörténete hazugság. Annyira pedig nem tartom elvetemültnek Krakkóékat, hogy az egész akciót ők tervelték ki Veresék lejáratására. Ennek a kockázata ugyanis nem áll arányban a lehetséges nyereséggel: ha megbuknak, s kiderül, hogy hazudtak, hamisítottak, egész életükre eláshatják magukat újságíróként, s ettől kezdve legfeljebb a MÚOSZ elnöki címére pályázhatnának…
 
 Vagyis mindenkinek jó, ha a tészta tovább nyúlik, egyre alaktalanabb, felismerhetetlenebb lesz, s mindkét oldal hívei megnyugodhatva hajthatják álomra fejüket azzal az érzéssel, hogy „credo quia absurdum est”.

65 komment · 1 trackback

Címkék: hirtv célpont helmeczy lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr78602213

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem értek hozzá, de ... 2008.08.05. 23:59:14

Politikai matematika MagyarországonEbben a posztban azt próbálom bebizonyítani, hogy ma Magyarországon egyik nagy politikai pártnak sem áll érdekében - ebben a pillanatban - komoly reformokat, változásokat végigvinnie. Ha a lakoss…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.08.05. 19:38:22

Megmondom őszintén, én erről az egész balhéról teljesen lemaradtam, csak a cikkek címeit láttam, már a felvezető szövegeket se olvastam el. És ez tök jó! Faszkivan a politikával, a politikusokkal, a nagypofájú, arrogáns seggekből.
Aki szaros ebben a témában, azt vasalják be jó tíz évre a köztörvényesek közé és csókolom...

nigel 2008.08.05. 19:47:45

Szánalmas HÍRTV, szánalmas Helmeczy, szánalmas Veres, szánalmas Fletó, szánalmas Viktor, de a legszánalmasabb az az ország, aminek ilyen szar médiája és ilyen szemét politikusai vannak!!!!!

ria 2008.08.05. 19:53:20

nigel: és legfőképpen te vagy szánalmas.
hiszen az ország benned van... :)

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.08.05. 19:55:01

Most hallom, hogy a díler nem is díler, a drogsztorit a tv-sek találták ki, akik persze cáfolnak.

JOJo 2008.08.05. 19:59:30

Ok sasika, de Helmeczy benne lett volna...

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.08.05. 20:02:43

JOJo,
naná, hogy benne.Azért kénytelen magyarázni a bizonyítványt.

nigel 2008.08.05. 20:05:59

Igen ria! Én tényleg szánalmas vagyok! Azért vagyok szánalmas mert még mindíg kiakadokezeknek a szemétládáknak a mocskos trükkjein, nemhogy magasról leszarnám az egészet, Magyarország egész jó kis ország lenne, ha a vezetői. (kormány, ellenzék, közt. elnök, önkormányzati vezetők) nem lennének ilyen utolsó, rohadt, ............

eztEgyed 2008.08.05. 20:19:25

"ha megbuknak, s kiderül, hogy hazudtak, hamisítottak, egész életükre eláshatják magukat újságíróként,"

Komolyan gondolod, hogy kirúgják őket a HírTVtől? Szerintem még meg is veregették a vállukat.

prolee 2008.08.05. 20:29:05

Mindegy, hogy ki találta ki a módszert, a sajtót akkor sem lehet ilyen maffia tempóban elhallgattatni.
Kormányozni kell! Jól. Tisztességesen. Akkor majd nem tud tyúkszemre lépni a sajtó.
De itt láb már nincs is, csak tyúkszemek vannak. Végeláthatatlan tyúkszemhegyek.... Van hova lépni....:(

mesemondó · http://mesek.blog.hu/ 2008.08.05. 20:36:53

Látszik, hogy az tökmindegy, hogy mi az igazság. Mindenki a sajátjainak hisz, és ha ellenük ítélnek, akkor azért lesz, mert _azoknak_ mindenhol vannak támogatóik.

Szerintem az igazságot soha nem fogjuk megtudni.

kamasuka 2008.08.05. 20:38:59

"Most hallom, hogy a díler nem is díler, a drogsztorit a tv-sek találták ki, akik persze cáfolnak."

Te az a tipus vagy, hogy mindent elhiszel amit leírnak? A pasi először ezt, aztán azt mondta, sőt korábban is össze-vissza hazudozott.

Ezek szerint Tasnáditól-Kulcsárig mindenki ártatlan, mert ők azt mondják?

kamasuka 2008.08.05. 20:45:27

Az index mellesleg lazán leírta:
"Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit"

Semmi kérdőjel, semmi semmi. Kész tényként veszik. A cikkben persze a 'díler" saját verziójaként említik a dolgot, de azért ezt így kitenni?

Gondolom holnapra előkerül egy kérdőjel is, de addig is órákig lazán kész tényként van kezelve a dolog.

Van rá sansz, hogy ha teszem azt 2008. október 23-án majd az index újságíróit verik össze a rendőrök, csak úgy véletlenül, mert a közelben voltak, akkor majd a Hírtévések is elfordítják a kamerájukat.

Nadekérem 2008.08.05. 20:50:38

Az index nem azt írta címnek, hogy "A Hír Tv találta ki a drogsztorit" hanem azt hogy "Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit". Azért van különbség.

Novák Andris 2008.08.05. 20:51:31

Szerintem az most a kevésbé érdekes kérdés, hogy az újságírók találták-e ki az egészet. Valszeg igen.

A fontosabb az, hogy Veress stábjába tartozó embereknek simán belefér ilyen maffiamódszerek alkalmazása a politikai ellenféllel (ellenséggel) szemben.

Már rég nem arról szól a hazai politikai élet, hogy a szavazókért folytatott küzdelemben szavazói érdekeket és eszméket képviselnek a politikusok.

Aki veszélyezteti egyesek, pl. Veres pozícióit, hatalmát, azt el akarják tüntetni és nemhogy az erkölcs nem számít, de a törvények sem.

Csak úgy fog ez megváltozni, ha mi megváltozunk, mi, akiknek politikai jogai vannak: választhatunk, választhatóak vagyunk és kommunikálhatunk.
Nekünk kell rákényszeríteni a politikusokat, hogy tisztességesek legyenek, nekünk kell a magyar államot rákényszerítenünk, hogy jól működjön.

Azt hiszem, így értette ria, amit nigelnek írt, bár kicsit durva volt, és így azt hiszem, saját célját is elvétette.

nyekk 2008.08.05. 20:51:40

Már érdeklődéssel, és megelőlegezett szomorúsággal várom, hogy bizoyítja be egymásról a két ellentábor, hogy a másik pedofil pszichopata kéjgyilkos, meg hogy ürgebőrbe álcázott jugoszláv békaemberekkel paktál. Bár megjegyzem, a Veresről, és zenekaráról minden további nélkül elsőre elhinném. (Igaz a másik oldalról is, ha jobban bele gondolok...)

Kangörény 2008.08.05. 20:52:56

kamasuka, akkor oszd meg velünk, szerinted mi történt. Sasika ugyanis a megjelent hírekre reagált és most éppen ez a legfrissebb. A díler melyik nyilatkozata igaz, melyiket kell elhinni szerinted?

Kangörény 2008.08.05. 20:55:38

Egyébként nem csak az lenne a gáz, ha a veresék a hunyók, az is ugyanekkora gáz lenne, ha a tv-sek azok.

states 2008.08.05. 21:01:59

Magyarországon a környűállások, vagy nevezzük az egyszerűség kedvéért a politikai erőviszonyoknak, olyanok, hogy a feketéről el lehet hitetni, hogy fehér, és viszont.
A hangfelvételekből nyilvánvaló, hogy Veres kampányfőnöke és Helmeczy gyakorlatilag politikailag likvidálni akarta a Hírtévét. Ha nagyon hülyék vagyunk, akkor még azt is elhihetjük, hogy Veres erről nem tudott. De akkor nagyon, nagyon hülyéknek kell lennünk. Ennek ellenére Veress miniszter, a kampányfőnök kampányfőnök, Helmeczy MLSZ alelnök, ügyvéd meg még a jóisten tudja, mi minden marad. Így megy ez Banánisztánban. És most képzeljük el, hogy mondjuk ez az egész az Orbán-kormány idején történik baloldali újságírókkal...

JOJo 2008.08.05. 21:04:39

Helmeczyt az ügyvédi kamara miért nem zárja ki????

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.08.05. 21:07:25

A Hírtv mostani, 9 órai híradójában bejátszottak egy felvételt, ebben a "díler" említi először a drogügyet mint lehetőséget és azzal összfüggésben, hogy így akarják kicsinálni a tv-t, illetve a riportereket.
Megvan tehát a mai új hallgatnivaló, s ez a riportereket igazolja.

csegei 2008.08.05. 21:13:39

Egyik kutya, másik eb! Egyikük hiteltelenebb mint a másik! A HírTv is szeret aljas módszerekkel dolgozni, s a Veres-brigádok is!:(( Én nem tudom, hogy most ebben a történetben kinek is kéne hinnem! Hazudik mind a 2 csipet csapat! :((

kamasuka 2008.08.05. 21:15:11

KG:
Szerintem a bíróság sem fogja kijelenteni, hogy ez vagy az történt.

Nade:
"Az index nem azt írta címnek, hogy "A Hír Tv találta ki a drogsztorit" hanem azt hogy "Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit". Azért van különbség."

Szerintem ez tök ugyanaz. Ez egy állítás.
Ha így írják le:
"Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit?"
Akkor ez csak egy feltételezés.

csegei 2008.08.05. 21:16:56

Sasika! 1.,Holnap meg lesz egy másik felvétel, amiben a "díler" azt bizonyítja, hogy a HírTv akarta kicsinálni Vereséket! 2., Már napok óta ezt csinálják! Egyik nap egyikük, másik nap a másikuk hoz nyílvánosságra egy felvételt! 3., Próbálják a saját igazukat bizonyítgatni, a másikat lejáratni, s ezen próbálkozásuk közben egyre mélyebbre süllyednek erkölcsileg, emberileg! :((

gravy_t 2008.08.05. 21:35:32

teljesen mindegy, hogy a tévések vagy veresék voltak a kezdeményezők. a lényeg az, hogy pénzt ajánlottak fel hamis bizonyíték elhelyezéséért.

az is lényeg még, hogy egy ügyvéd - a hangfelvételek alapján - meg tud szerveztetni egy közúti ellenőrzést tetszőleges időben és tetszőleges célpont ellen.

fizetni akartak valakinek azért, hogy aztán hamisan megvádolhassanak egy embert.

én egyébként a kínai módszert kezdem favorizálni: a korrupció büntetése legyen halál. hirtelen nagyon szellőssé válna a parlament meg a közhivatalok, de a köztisztviselők következő generációja már nem merné megtenni, hogy feketézzen.

BélaBácsi 2008.08.05. 21:45:14

Emberek!

Ezek amit kérdeznek az sem igaz. Légyen az politikus, riporter, bal és jobb oldali.

Egy bűnöző ( a "díler" ) szava fog itt dönteni?
Béláim gondolkuzzunk!!!

Bravo3 2008.08.05. 22:08:47

gravy_t, honnan veszed, hogy pénzt ajánlottak fel a drog elhelyezéséért? Van róla hangfelvétel, vagy csak a büntetett előéletű állította?

Szerintem a buta libák büntetése legyen kényszermunka internetmegvonással és akkor a hozzád hasonló kommentelőkből lenne kevesebb.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.08.05. 22:17:14

Vajon mivel fenyegették meg a drogdílert Helmeczyék? Látszott a tévében, hogy nagyon meg van ijedve.

decens 2008.08.05. 22:17:47

Ha a Hír TV találta ki a csőbehúzást, akkor az ejnye bejnye csúnya dolog. Léprecsalni szegény maszoposokat nem egy gáláns tett! Ez egyébként korántsem bizonyítoot még.
Node akkor lépremenni és törvénytelen eszközöket bevetni politikai érdekből, az már bűncselekmény! Sitt jár(na) érte.
Nem tudom sajnálni őket!!!
Különben a maszop is megpróbál és megpróbált mindent a Fidesszel szemben, még egy feljelentésügyiminisztert is bevetett (totálisan eredménytelenül)!!! Szóval elég rosszul áll a szénájuk hálistennek!

gravy_t 2008.08.05. 22:19:14

Bravo3 2008.08.05. 22:08:47
nyugodj meg, van róla hangfelvétel.

javaslom megtekintésre a Célpont ismétlését holnap 22:05-kor.

Rewalda 2008.08.05. 22:26:24

léprecsalni ez esetben felbújtást jelent, ami bcs és nem ejnye-bejnye.

Sajnálom, hogy rosszul áll az MSZP szénája, mert ez azt jelenti, hogy 2010-től a Híttévé lesz az államilag támogatott etalon. na mindegy, lehet majd újra röhögni a nemzetikeresztyény sutyerákokon.

JOJo 2008.08.05. 22:30:04

Rewalda jogászként szólok ,hogy nem. A szándék is fontos elem. A hírtvs srácok nem követtek el "bcs"-t.

Fekete Pestis 2008.08.05. 22:33:05

"Különben a maszop is megpróbál és megpróbált mindent a Fidesszel szemben, még egy feljelentésügyiminisztert is bevetett (totálisan eredménytelenül)!!! Szóval elég rosszul áll a szénájuk hálistennek! "

:) :) :)

amize 2008.08.05. 22:57:29

Megismétlődik az egykori ügynök ügy forgatókönyve. Hirtelen mindenkire ráfogták, hogy ügynök volt.
A vörös polip ködösít, mindenhova szétlövi a vörös (veres) festéket, hogy soha ne lehessen kibogozni az igazságot.

Abelinda 2008.08.05. 23:01:09

rewalda, még van két éved örülni a maszopodnak. :-)

Veres János is csak egy ócska strandhuszár mint a fiai, nem tudtátok? :):):):):):)

decens 2008.08.05. 23:05:51

Rewalda!
Hát ez itt a jó megoldás:

"Sajnálom, hogy rosszul áll az MSZP szénája, mert ez azt jelenti, hogy 2010-től a Híttévé lesz az államilag támogatott etalon. na mindegy, lehet majd újra röhögni a nemzetikeresztyény sutyerákokon."

én is örülhetnék meg Te is röhöghetnél!!!
:-)))

fynndafrail 2008.08.05. 23:20:19

Még ha a riporterek is csalták csapdába a szocikat, akkor is jól tették. Bebizonyosodott hogy azok minden aljasságra képesek. Egy jogkövető politikus visítva rohant volna a rendőrségre, mikor megjelenik nála a csalimadár, és jelenti fel. De nem, ezek kapva kaptak az alkalmon.

Nincs abban semmi törvénytelen amit a HírTV csinált, (ha egyáltalán csinált) a tolvajoknak, munkahelyi szarkáknak, autófeltörőknek is szoktak csalit kitenni.

marosy 2008.08.05. 23:51:04

A hócipőm tele van a Veres maffiával és az áfacsaló maffiafőnökkel.
Ilyen vörös patkányok vezetik az országot.

Naszta · http://naszta.hu 2008.08.05. 23:58:52

marosy 2008.08.05. 23:51:04

Az emberek többsége rájuk szavazott 2006-ban. Ez van. Nyugi: ezt a hibát(?) 2010-ben nem követik el. A kormány hibája nem elsősorban az erkölcstelenség. Abban egyik oldal sem jeleskedik. A kormány hibája az impotencia. És a szar kommunikáció. Ha jók lettek volna, akkor nem csak a fost hallod róluk 6 évig. Mondjuk mivel impotensek, sok mást nem is marad...

Másik oldalról: A HírTV mint hiteles sajtó orgánum azért vicces. Javaslom mindenkinek az MTI hírek olvasását! Mindenkinek jusson eszébe 2006.IX.16. Ha az objektív újságírás volt, akkor én dobogó fanyuszi vagyok.

Az egészról: ez egy vihar egy kanál vízben. Alapvetően én ezt gondolom: ertekel.blog.hu/2008/07/11/politikai_matematika_magyarorszagon

Be is trackback-elem...

Gáborka 2008.08.06. 00:33:17

Éppen a mai ( 08.05.) Magyar Nemzet címoldalán olvasható egy Szolzsenyicin idézet a kommunistákról.Túl azon,hogy telitalálat , ha ebből az idézetből indulok ki,akkor előbb-utóbb belátom,hogy kis hazánkban ma a Parlamentben 4 db kommunista párt van.Csak más segget nyalnak szavakban....Ha ehhez az idézethez még hozzá vesszük Márai sorait,ami a Parlament előtt olvasható az egyik 56-os emlékhelynél (ami a metró felé közelebb esik) és egybevetjük elmúlt bár hány éves tapasztalatunkkal, akkor végeredményként kijön a szánalmas ország, és benne mi,szánni való állam(?)polgárok(?). Szomorú,nagyon szomorú....

gravy_t 2008.08.06. 01:02:00

naszta
szerintem nem tartozik ide 2006.09.16-át. de ha mendenáron akarod:

hol volt az mti 2006.09.16-án?
tudnánk, mi történt 2006.09.16-án, ha mti-híreket olvastunk volna?

a hír tv nem hiteltelenebb a többi kereskedelmi csatornánál, és az mtv-nél sem.

Vérnűsző Barom 2008.08.06. 01:28:26

Egyik ganébb, mint a másik. Ez van.
Csak akad aprócska különbség van köztük. A HírTV nem veuezeti ezt az országot, nem tagja a kormánynak, nem ül a parlamentben, minisztériumokban. Teheti, hogy elmondja a véleményét, akár simán be is csalogathat akármilyen szituba bárkit, amíg nemkövet el bűncselekményt. Így vagy úgy, ezt meg is tette.
A másik fél akármit magyarázkodik, sajnáltatja, próbálja áldozatként feltüntetni magát, sajna nem az, hanem konrétan köztörvényes bűnöző. Sajna megrendelt egy bűncselekményt, függetlenül attól, hogy az csali volt vagy sem. Ha nem, akkor egy kicsit mégcikibb.
És, miközben egyik oldalról megrendel egy bűncselekményt, egyben valahogy utasítani is tudja a rendőrséget, majd szabadlábon magyarázkodhat mindenféle sajtóorgánumnak. Ha véletlenül igazuk lett volna, akkor egyrészt meg se hallgatják a mókust, vagy egy telefon a rendőrségnek, és kész, nincs ügy, majd elrendezik azok zsarolásként, akárminként.
De belenyúltak. Innentől kezdve nincs mese, köztörvényes bűnözőkké váltak.
És ők üldögélnek a kormányban, parlamentben, minisztériumokban...
A HírTV-nek meg igaza lett. Akárki, akárhogy dobta össze a forgatókönyvet.

xyz 2008.08.06. 03:33:26

Látom megy a relativizálás, megy a duma, hogy ugyan, ezt csak nemracionálisan gondolkodó hívők dumája, megy az egyenlőségtevés. Ha a ballib szarban van, akkor mindig előkerül ez a szekszis beadagolás, hogy jaj ne politizáljunk, minek veszekedjünk, há magyarok vagyunk, nem?

Jókis ávós módszerek kerültek most elő és erre van aki azt mondja, ugyan' már megint a két hülye szivatja egymást...

sezlony 2008.08.06. 05:32:59

kamasuka: >>"Az index nem azt írta címnek, hogy "A Hír Tv találta ki a drogsztorit" hanem azt hogy "Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit". Azért van különbség."

Szerintem ez tök ugyanaz. Ez egy állítás.
Ha így írják le:
"Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit?"
Akkor ez csak egy feltételezés.

sezlony 2008.08.06. 05:34:16

Eh, a fele elveszett. Namég egyszer:

kamasuka: >>"Az index nem azt írta címnek, hogy "A Hír Tv találta ki a drogsztorit" hanem azt hogy "Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit". Azért van különbség."

Szerintem ez tök ugyanaz. Ez egy állítás.
Ha így írják le:
"Új verzió: a Hír Tv találta ki a drogsztorit?"
Akkor ez csak egy feltételezés.>>

Szövegértésből nem vagy olyan jó. A kérdőjeles változat azt jelenti, hogy új verzió van, amely _talán_ arról szól, hogy a HírTV találta ki a drogsztorit. Ez hamis mondat lenne, mert _tudjuk_, hogy erről szól az új verzió.
A kérdőjelnek a végén akkor lenne létjogosultsága, ha nem állna előtte az, hogy "Új verzió:".
Mert ez egyértelművé teszi, hogy nem tényről van szó, hanem egy narratíváról.
Vili?

Werwolf 2008.08.06. 06:56:54

xyz,
ahogy mondod.
Megint lebuktak a disznok es reg nem a lenyegröl van szo. A nyugattal folyton ahitattal peldalozo "liberalisok" most nem jajveszekelnek, inkabb kussolnak. Nem mondjak, hogy Nemetorszagban, Ausztriaban, Skandinaviaban ennek a töredekeert behuzott farokkal huz el egy kormany.
Ez jut a magyaroknak; szakmailag alkalmatlan bünözök a kormanyban es kiszolgaloszemelyzetük a mediajukban.

midnight coder 2008.08.06. 06:59:40

Soha nem fog kiderülni az igazság. Ahogy az sem derült ki hogy kik verték meg anno a PSZAF vezért, hogy kik lőttek a rendőrpalotára, hogy kik szervezték a királyi TV ostromát, hogy kik a felelősek az 56-os évfordulón történt attrocitásokért, stb. Ezeknek az ügyeknek a közös nevezője az hogy bekerülnek a köztudatba, pár hétig témát szolgáltatnak a két oldalnak majd szépen eltűnnek a süllyesztőben. Az átlagpolgár pedig megtudja ami rá tartozik. Semmit.

Werwolf 2008.08.06. 07:09:41

emlexem meg, a fidesz-kormany idejen, valahanyszor ezek kitalaltak valami ujabb hazugsagot, albotranyt, gyalazatos antiszemita tettet, vagy ilyesmit, amit a feladatuk volt a közbeszed targyava tenni, hamarosan menetrendszerüen bepanikolt Becsben, vagy Brüsszelben, akar NYC-ban valamelyik eftarshaver, akit termeszetesen mindig rokoni szalak füztek valami pedigres kommunista bünözöhöz es elmondta, hogy mar ott is mindenki arrol beszel, hogy itt mi megy. Ök is lapitanak, mint szar a füben. Erdekes...:))

Dezsőke 2008.08.06. 07:15:45

Novák Andris
szerinted itt bármi is függ még a szavazóktól?
francokat, ez egy maffia ország... lásd veres és haverjait, és módszereiket

Werwolf 2008.08.06. 07:20:08

Nem vagyok jogasz, ezert csak kerdezem:
Az ügyeszsegnek nem kellene hivatalbol eljarast inditania helmeczy elvtars es toth elvtars ellen?

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.08.06. 07:42:35

Normális országban Veres rég nem lehetne már miniszter, mehetne vissza Szabolcsba vasat gyűjteni Kabay helyett...

Suum Cuique · http://magyarkodo.blog.hu 2008.08.06. 08:03:54

Normális országban nagyon sok minden nem történhetett volna meg, ami itt...
Legalább 44 óta szinte csak ilyen dolgok történnek...

JOJo 2008.08.06. 08:08:39

Werwolf, az ügyészség ,már nyomoz. A malom őröl ,csak lassan:)

phaidros · http://konzervatorium.blog.hu 2008.08.06. 08:13:12

Az "Új verzió" van a kérdőjel helyett, nem igaz, hogy nem esik le. Tényállítás akkor lenne, ha ez a prefix nem lenne ott. Jaj.

balfék 2008.08.06. 08:18:23

Baráth Miklós a Mokkában nyilkatkozta , hogy a drogtémát a Hír-tv találta ki, de Tóth Viktort ez nem érdekelte.

Zappa 2008.08.06. 08:21:06

A Hittévé a Párt ökle. Az ottani elvtársak módszereit nem szabad bírálni. Pártunk XIII. kongresszusán Orbán elvtárs - a Politikai Bizottság elnöke, a Párt főtitkára - megmondta: "oszt annyi".

Előre a kádári úton!
Éljen az új csöppség!
Hajrá Magyarország, Hajrá Fradi!

zi 2008.08.06. 08:28:07

Re: kamasuki
Szoktál Te Magyar Nemzetet olvasni?
Na, hogy ott milyen kevés a kérdőjel!
Oszt később sem teszik ki....

Zappa 2008.08.06. 08:32:28

Most olvasom, a Szélpont rendkívüli kiadásában rejtett kamerás felvételt láthatunk arról, miként kéri vissza a Maffia a 2 milliárd forintot Orbán elvtárstól.
Természetesen Orbán elvtárs már jóelőre feljelentette a Maffiát, és 2 milliárd helyett, 2 billiárd golyót fog átadni.

Ne szalasszátok el, mert ezt az adást még a BBC is élőben fogja sugározni.
...........
...........
Szánalmas vagy Magyarország, szánalmasok vagytok magyarok!

JOJo 2008.08.06. 08:32:54

Érdekes a jogérzéke néhány tagnak itt.
Van ugye néhány újságíró, akik oknyomoznak.
Bedobnak egy csalit,amire ráharap Helmeczy.

Zappa most mész végig a kádári úton.

Suum Cuique · http://magyarkodo.blog.hu 2008.08.06. 08:39:49

Zappa
te egy hülye vagy...

Inkább olvass:
monarchista.blogspot.com
revoltagainstmodernity.blogspot.com
konzervativok.blogspot.com
209.85.135.104/search?q=cache:NAqCvNnZabYJ:www.angelfire.com/planet/civitasdei/
www.depositum.hu
www.sacrumimperium.hu
labancok.paramparya.info
www.coronaborealis.hu

„Uram, szabadítsd meg az országot ezektől a banditáktól!” (Bárdossy László)

Rainbow 2008.08.06. 08:49:22

jojo
oknyomozás? azé ezt nem mondod komolyan.

Zappa 2008.08.06. 08:55:42

Szóval a dolog azzal kezdődött, hogy H. visszaütött.
Nem is értem, miért röhögöm magam halálra a sztorin. Vagyis H. megszervezi, kábítószert kell csempészni a tévések kocsijába, és értesíteni a rendőrséget. Szép lenne a történet, de ehelyett a bohózat lesz belőle. Sütőport csempésznek a tévések saját kocsijukba, ezt felveszik, persze riasztják a rendőröket. Ebből lesz egy tévéműsor.
Ez a scéne egy C kategóriás filmben sem menne el, nagyon döcög a sztori.

Miért is nem fogok csodálkozni, ha a rendőrök hatóság félrevezetése miatt eljárást kezdenek a rendező palánták ellen?

Péter 2008.08.06. 09:03:31

Zappa elvtárs, csak így tovább! Adjon a büdös fasisztáknak!
Ön méltó munkásőrcsaládjához!
Elvtársi üdvözlettel
Rákosi Mátyás,Kádár János

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.08.06. 09:03:59

Zappa,
kik kormányoznak szerinted 6 éve?
Követed legalább ennyire a politikát?

aPar aLyza 2008.08.06. 09:04:10

Hát, uborkaszezon van. Itt is, ott is.

Az emberhegyeknek meg nincs annyi sütnivalójuk, hogy felfogják a történet értelmét.

Taigetos pozitív ország.

Eki 2008.08.06. 09:18:10

Nezzuk a tenyeket: hajlando lett volna H es csapata fizetni a dilernek azert hogy lejerassa az ujasagirokat? IGEN vagy NEM?
Akkor mi itt a kerdes???
süti beállítások módosítása