HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Draskovics kirobbanó formában

2009.07.25. 17:01 sasika61

 

Először is szögezzük le: Draskovics kirobbanthatatlan. Univerzális szakember, aki minden poszton képes ugyanolyan teljesítményre, így egyenesen nélkülözhetetlen. Nincs az a baklövés – képletesen szólva: bombabukás -, amely megingatná a belé helyezettet, így aztán nagyot tévedne a hozzá hasonló szakértő Bajnai, ha most lemondatná!
 
Drazséra szükségünk van, a bombaügy ellenére, ugyanúgy, mint miniszterelnökére!
Máris szállítom a mentségeket, óvatosan, mint a Magyarok Nyilai szállíthatták bombájukat Bonyhádra. Merthogy az én 1.0 verzióm szerint Bonyhádon nem kísérletező kedvű gyerekek robbantottak, hanem a MNY. Csakis így fordulhatott elő, hogy Draskovics olyan robbantást mutatott be a Magyarországon is kétségkívül jelenlévő terrorizmus bizonyítékaként, amely robbantást már láthattunk egyszer, legalábbis a nyomait, méghozzá Bonyhádon. A helyszín enyhén szólva hasonlít egymásra: ugyanaz a művelt földterület, még a föld színe is hasonlít, a fák a háttérben, a bokrok formája stb. Vagyis a MNY terrorfenyegetéssel rávette a bonyhádi gyerekeket, hogy vállalják magukra a robbantást, amit valójában ők követtek el, így tehát Drazsé nem tévedett most sem: igaza van, mint máskor.
 
A 2.0 változat szerint az is lehet persze, hogy a miniszter urat csőbe akarták húzni. Robbantottak a kísérletező gyerekek is, a MNY is, de utóbbiak szándékosan odavitték Bonyhád határába a bombát, ugyanazon helyen pukkantottak, hogy később, ha lebuknának, majd utólag azt lehessen ráfogniuk a drága Draskovicsra, hogy manipulált felvételekkel operál. Nem, ilyet miniszterünk nem tesz, ez már többször bebizonyosodott. És csőbe húzni sem lehet őt, hiszen igaza van. Volt robbantás? Volt. A számítógépen találták a felvételt? Igen. Hát akkor, mi itt a gond? Semmi…
 
Nem árt persze óvatosnak lennem. Miután útjára engedem a posztot, a biztonság kedvéért átnézem, milyen felvételek vannak a gépemen, hogy mielőtt megjelenne a Szolgálat, letöröljek minden gyanús képet, pl. azt, amint lányaim vízibombát készítenek a füredi strandon. De ha valamit rám bizonyítanának, Draskovicsnak akkor is igaza lenne, mint mindig. És különben is: a nehéz, ám biztató jelekkel telehintett gazdasági helyzetben ugyan miért sajnálnám azt a kis jutalmat a rám törő rendőröktől?

5 komment

Címkék: közélet draskovics magyarok nyilai robbantások

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr41267946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eastwood09 2009.07.25. 22:27:44

" felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találta a szakértő. Nyilvánvaló a terrorszervezet és a robbantás végrehajtói közötti kapcsolat."
szerintem ez a legdurvább. Ott taláták a gépen és ez már bizonyító erejű...
Amúgy meg nem tudom eldönteni, hogy tényleg azt hitték, hogy ezt a MNY készítette, és most meg verik a fejüket a falba, vagy tudták, hogy hamis a videó csak reménykedtek.

eastwood09 2009.07.25. 22:29:40

hoppá, lemaradt, hogy az idézet a Nemzeti Nyomozó Iroda közleményéből van

Corry 2009.07.26. 00:03:19

A Draskovicsról mindig a nagy előd ifjabb Maróthy László jut az eszembe, róla mondták egy kabaréban anno, hogy voltál te fiam már minden csak tulipántos láda még nem...
Én se ezt a robbantásos dolgot, de az UD zRt. -t nem értettem és már nem is fogom talán.

Szabadon felhasználható programok vannak arra, (például a TrueCrypt, ha valaki nem hiszi guglizzon utána), aminek segítségével megoldható, hogy csak azt tudja bárki leolvasni a gépedről, amit Te akarsz. Nem értek a titkosszolgálathoz, hogy ott mik a viszonyok, de ha én egyszer kémkedésre és hasonló dolgokra adnám a fejemet (nem fogm, mert nekem ez nem állna jól:-), node ha mégis, akkor én duplafenekű titkosított volume-on tartanám adataimat. És akkor most tévedek a csúszós területre, jön a magyartanárkodás: a jelszó jó hosszú kell legyen, erre pedig az egyik legjobb lehetőséget pont Te Sasika adod a diákjaid kezébe, amikor verseket magoltatsz velük. Mert nincs jobb hosszú jelszó, mint pl. ez: Zúg a napmelegtől a kopár szik sarlya. Diszkléjmer: a hibákat direkte raktam bele, mert az tovább színezi a dolgokat, azaz mégannyira sem kitalálható. Persze egy kevésbé ismert költő kevésbé ismert költeményének egyedi módon zanzásított változata a tuti...

De visszatérve az eredeti témára én nem értem az egészet, de hát még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak, kíváncsian várom a fejleményeket.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.26. 08:03:17

@Corry:
feltéve, hogy lesznek fejlemények: rádió, tv: hallgatnak.

Corry 2009.07.26. 16:14:03

@sasika61:
Fejlemények lesznek, ez biztos. Ha nem most, akkor később :-)
www.hirszerzo.hu/cikk.szijjarto_draskovics_mondja_el_mi_az_igazsag.117272.html

Hát igen, nálunk már csak ilyen az uborkaszezon ...
süti beállítások módosítása