HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Az antiszemita kormány

2009.08.14. 19:40 sasika61

 

Csodálkozol, kedves olvasó, vagy azt hiszed, elment az eszem: mi az hogy egy balliberális kormány antiszemita? Ne lepődj meg, nem tévedtem, s őrültnek sem érzem magam nagyobb mértékben a szokásosnál, mégis ezt állítom. Szerintem ugyanis nemcsak az az antiszemita, aki  tüntetetni kíván egyes náci vezetők emlékére, hanem az is, aki olyan intézkedéseket hoz, melyek egyes népek, adott esetben a zsidók iránti ellenszenvet fokozzák.
 
A kormányban ugyanis nem hülyék ülnek. Na jó, lehetnek kivételek. Vagyis pontosan tudhatták, hogy adott esetben milyen reakciókat fog kiváltani, hogy eredményesnek minősítették a sukorói kaszinótendert. Azok után, hogy eljárások sora van folyamatban az ügyben, hogy az egész bűzlik a törvénytelenségektől, hogy a helyiek egy része tiltakozik stb.
 
Ja, hogy az eredményesség még nem jelent automatikus szerződéskötést? Hát, ha ilyen előzmények után így döntött a kormány, akkor aligha kell sokat várnunk a szerződéskötésre sem.
 
Ki a döntés fő kedvezményezettje? Joáv Blum.
Ki fog itt finom különbséget tenni, hogy ugyan Joáv Blum zsidó, de nem kell minden ingatlanpanamáért a zsidókat szidni! Különben is: a bűnnek nincs sem színe, sem nemzetisége. (Főleg, ha nem is történt bűncselekmény az ügyben…) Ilyen disztingválást talán megengedhetnek a rendőri vezetők, magukat úriembernek láttató politikusok, közéleti szerelők, de abban is biztosak lehetünk, hogy a „zemberek” nagy része rövid úton fogja véleményét kifejezni, azzal a szókapcsolattal, amiről Demjén Ferenc annak idején a „Rózsi” becenevet kapta. Ez viszont nem az így véleményt nyilvánítók hibája és felelőssége, hanem a kormányé, amelynek tagjai majd visszamutogatnak: itt kérem náculás van.

3 komment

Címkék: közélet kormány antiszemitizmus zsidók sukorói kaszinótender

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr511309870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.08.14. 21:24:24

Hajjajj!
Vékony jégre tévedtél! XD

A logikus gondolkodás marha veszélyes errefelé.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.08.14. 21:51:41

@TaTa86.:
Azt hiszem, nem én tévedtem vékony jégre, hanem az a kormányzat, amely ilyen előzmények után ezt a döntést hozta.

Corry 2009.08.15. 09:23:12

Nehéz ezen a területen logikusnak és korrektnek maradni úgy, hogy mellette a média általában mindenről mindenféle baromságokat ír össze a véleménymanipulálás és a negyedik hatalmi ág jegyében.

A mai BKV százmilliók (Sz.Sz. Eleonóra és társai), de nem feledve Mrs. István Kocsist és még a többieket sem akikről most a média már hallgat, én a zsidó vonal helyett inkább azt a sietséget domborítanám ki, ahogy az ügyet lerendezték. Ennek a sietségnek mi lehet az oka, hacsak az nem, hogy már nem sokáig tudják ezt csinálni.

Végezetül kicsit off: ha már a kormányról és annak "kisegítőjéről" beszélünk érdekes, meggondolandó dolgok vannak mostanában:

az EU parlamenti választás eredményét tekintve ez a mostani kormányzó (még idézőjelben is eufemisztikusan hangzó) "erő" a kutyának sem kell, eltekintve néhány fanatikustól és haszonélvezőtől.

Azért vannak még minden politikai jóízlés ellenére hatalmon, mert a (publikus verzió) szerint még a demokrácia jegyében blabla nekik még dolguk van blabla megint. Még a közepesen racionálisan gondolkodónak if feltűnhet a hatalmon levés és a sietség közti összefüggés, ehhez nem kell demokrácia, blabla meg minden hasonló.

De görgessük a mi dmokraták vagyunk, blabla, minket szavazott meg a nép 2006 -ban gondolatot, de most abból a szemszögből, hogy K. János frakcióvezető még csak válaszra sem méltatja saját pártjának elnökét.

Felmerül itt a kérdés, hogy a nép 2006-ban a mostani szadesz frakciót választotta -e meg, élén K. János frakcióvezetővel, vagy visszgondolva 2006-ra, ott a nép valahány százaléka az SZDSZ -re szavazott. Mert ha az SZDSZ -re szavazott, akkor az elnök úr szavát respektálni kellene ám, még akkor is, ha ez a fentebb többször emlegetett sietségnek rovására is menne.
süti beállítások módosítása