HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
babtabla.hu

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Hiller miniszter úr agyonhallgatott szavai

2008.03.22. 17:31 sasika61

 
Oktatási és Kulturális Minisztérium,
Budapest, Szalay u. 10-14.
1055
 
Tisztelt Miniszter Úr!
 
   Ön az utóbbi napokban nagy nyilvánosság előtt sajtótájékoztatót tartott a józsefvárosi tanárverés ügyében. Nem tudom, hogy a mostani zűrös időszakban (választási vereség feldolgozása stb.) volt-e ideje figyelni a napi sajtót. Gondolom, nem, ezért engedje meg, hogy közérdekű bejelentést tegyek: az Ön szavait minden orgánumban agyonhallgatták. Sem a baráti, sem a nem baráti       tv-k, rádiók, sem a nyomtatott újságok egyetlen szavát sem közölték.
  Ezért vállalkoztam arra, hogy én, a jelen nem lévő, felidézzem szavait. Tudom, hogy Ön is pedagógus, hogy szívén viseli sorsunkat (Új tudás, új iskola), hogy Önnek is fáj, ami nekem (és szegény fizikatanár kollégánknak), így feljogosítva érzem magam, hogy világgá kürtöljem, Ön mit mondhatott.
 Elmondta Ön, hogy „ báhmelyik tanár megvehése ahhoz vezet, hogy az illető Mauglit az ohszág minden állami iskolájából kizáhják.”
 Elmondta, hogy „kollégáink minden nap megfeszülnek (óh, Jézus, neked csak egyszeh kellett, s akkoh is feltámadtál - szólt Ön); hogy „méltatlan helyzetükben sokat segíthetne a táhsadalom egységes kiállása mellettük, amit Ön elváh”; hogy „ha mi lenézett, megvetett, megveht pedagógusok nem lennénk, gyehekeink mászhatnának vissza a fáha”; hogy „minden nap azzal kel: megköszöni gondolatban kollégáinak munkáját, s legszívesebben megcsókolná a kezét valamennyiőjüknek, hogy így is, ilyen köhülmények közt is vállalják a gladiátohok szehepét”; hogy „eddig s ne tovább, sőt még inkább eddig se” stb.
 Ilyeneket mondott Ön, Miniszter Úr, biztos vagyok benne. Nem tudom ugyanis elhinni, hogy az oktatás első embere szó nélkül hagyna egy ilyen eseményt.
Miniszter Úr!
Kérem, „hasson oda”, hogy szavait az országos sajtó ne hallgathassa agyon!
Kollegiális üdvözlettel: sasika 61.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás hiller istván tanárverés

fuggoagy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr75392535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása