HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

Amikor a szar előz

2009.03.29. 15:37 sasika61

 

A most következő történetet nem lehet finomkodva elmondani, csak maga nyers és undorító valóságában. A sztorit egy barátom mesélte, vele esett meg.
 
A rendszerváltás előtti években kedvelt utazási célpont volt a magyar turisták körében a bolgár tengerpart. A barátom egy kisebb társasággal utazott oda, mind fiatalok.
Egy alkalommal messze beúsztak a tengerbe, amikor ellenállhatatlanul rájött a szarás. Esély sem volt rá, hogy partot érjen, kénytelen volt ott elvégezni a dolgát. Kissé eltávolodott a többiektől, hogy ne látszódjon, mit művel, levette a fürdőnadrágját, s szégyenkezve bár, de beleeresztette az adagot a tengerbe. Majd mint aki jól végezte a (nagy) dolgát, lassan közelebb úszott a többiekhez, mintha mi sem történt volna. Pár perc múlva jöttek kifelé. Ahogy úsztak, egyszer csak a barátom orra előtt megjelent a méretes hurka.
A szar előzött.
Ha nem tudta volna, hogy ki a „szerző”, valószínűleg átkozódásba kezd, így azonban csak nevetett magában egy hatalmasat, nyugtázva, hogy olykor van isten, aki nem ver ugyan bottal, de nem is hagyja megtorlatlanul a „bűnöket”, s amikor évekkel később elmesélte nekem a történetet, még akkor is majd beszartunk a röhögéstől mindketten.
 
Hogyan jutott mindez éppen a mai napon az eszembe, s mit keres ez a történet egy közéleti blogon?
Szerinted?
 

9 komment · 1 trackback

Címkék: közélet bajnai gordon miniszterelnök jelölt bolgár tengerpart

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr811033141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mouse Pad 2009.03.29. 22:11:21

A libás tömeggyilkos lesz a nyerő miniszterelnökjelölt? :)Épp egy hete írtam: "aligha lesz két hét alatt más jelölt (talán az egyetlen esélyes, aki mögött teljesen ő áll, az a libás tömeggyilkos, a Bajnai gyerek)" Na, kérem? Végül is Kun Béla, R…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cometneni 2009.03.29. 19:35:24

Ha nem írtad volna a címkébe a gordonkát, nem jöttem volna rá.

Corry 2009.03.30. 00:30:57

Amit most látunk kérem szépen az egy nagyon szomorú dolog. A kulcsszó nem a szar, hanem a lejáratás, itt csak a dimenziók megkeresése van hátra.

A külföld előtt és a pénzvilág előtt (ne feledjük, momentán onnan van a pénz) totális a lejáratódás.

A nép előtt is, mert a politika most végleg lejáratta magát, nem kicsit, nagyon.

Már saját, jobbérzésű párttársaik előtt is lejáratták magukat, meg kell jegyezzem, hogy nem ártana, ha lenne az országban egy tisztességes baloldal és liberális párt, persze megfelelő súllyal. (Példul liberálisnak jó lenne egy 1990-es féle Fidesz.)
Most nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy annyira lejáratták magukat, hogy nem tudom, hogyan és milyen mondanivalóval fognak kampányolni, de legyen ez az ő bajuk. De erre nem gondolnak???

A mi bajunk az viszont, hogy még addig is, amíg egy működő és legitim kormány összeáll, addig is működni kéne. Engem ez utóbbi zavar most, de nagyon.

kamasuka 2009.03.30. 07:09:00

Ezek (MSZP és SZDSZ) tényleg azt hiszik, hogy egy lopásra szakosodott és ezzel a döntéssel nagy valószínűséggel jövőre már kieső törpepárt (SZDSZ), és az ország felvirágoztatására 1919 óta alapból képtelen nagyobbacska párt (MSZP) együtt, közösen (vagy az MDF-el) egy év alatt képes lesz felvirágoztatni és helyretenni az országot csupán megszorításokkal (ami persze őket - minisztériumok, az állam működtetői nem érínti majd, mert nem, mert eddig se voltak rá képesek, most miért lennének -> lesz Audi, lesz bútor, lesz Tom Lantos faszság), amik - ha nem akarják azt, mint a Bokros csomag elfogadása után, hogy az alkotmánybíróság megsemmisítse a döntéseket, legkorábban jövőre léphessenek életben, amit majd az Orbán kormány egy tollvonással és - ezek után - 2/3-os többséggel szépen megsemmisítsen? Mindez csak azért, hogy még egy évig lehessen lopni és a másik fő kommunista fiatal (Bajnai) IS miniszterelnök lehessen, akárcsak a haverja, mert az jól áll az önéletrajzban?

N E V E T S É G E S !

Gondolom majd marad Veres, meg az egész banda, és ismét elment egy hét, amikor nem csináltak semmit ...

Ja, és mindez miért? Mert gyűlölik Orbánt és CSAK EZ A győlölet mindent képes überelni, még a saját sorsukat is ...

kamasuka 2009.03.30. 07:16:14

Ja, és ha ügyesek, akkor nem kell lenyomni a szart senki torkán, ha követik a Bokrosista vonalat (az alkotmánybíróság minden döntésüket megsemmisíti). Elmegy egy újabb év, nem csinálnak semmit, és még rá is lehet majd fogni a FIDESZre és az alkotmánybíróságra (főleg a Fideszre és Orbánra), hogy miattuk tartunk így, mert nem hagyták, hogy kihúzzák az országot a szarból, persze elhallgatva azt, hogy ők nyomták bele.

Közben elfogy a hitel - ha tehetik átmentik saját cégekbe, ha ez nem megy, simán lenyúlják - és itt állunk majd egy 2/3-al a szaros bödön alján, létra nélkül ...

A szociknál és a liberálisoknál ezért a legnagyobb az egy főre eső, korábban ősbolsevik, most bubikapitalista tagok, haverok és képviselők száma.

kamasuka 2009.03.30. 07:52:23

"A 'rém' már lezuhant, felrobbant, szétlőve sokszorosan, cseppfolyóssá vált. Az áldozat már fellélegezne, akkor kinyúl a karja és még mindig szorongatja." Egy másik blogról ...

akakukk 2009.03.30. 09:38:13

El vagyok keseredve, le vagyok tompulva, szegyelem magam. Ezek szerint annyit loptak, hogy kell megint egy takarito, aki eltunteti a nyomokat.

Chalabre (törölt) 2009.03.30. 11:47:38


"olykor van isten, aki nem ver ugyan bottal, de nem is hagyja megtorlatlanul a „bűnöket...”

Úgy legyen!

süti beállítások módosítása