babtabla.hu

HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
babtabla.hu

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

A valódi magyar terroristák

2009.07.26. 20:40 sasika61

 

A valódi magyar terroristák kísérletező diákok. Ők állították össze ugyanis azt a bombát, amelynek felrobbantásáról Draskovics miniszter felvételt adott át a sajtónak a napokban. Ezt mondta: „a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is ők készítették.” Mindezt a Magyarok Nyilai szervezet ellen hozta fel bizonyítékként. Szó sem volt illusztrációról, hiszen ilyen alapon a hiroshimai atombomba felrobbantásáról is adhatott volna képet, az aztán durrant, ugyebár.
 
Miniszterünk a legrosszabb fajta politikus. Kiáll a nyilvánosság elé, amikor úgy érzi, eredményekről számolhat be, viszont lapul, ha kudarc éri, s ilyenkor szóvivőket, beosztottakat dob a sajtó elé: „Az ügyészség nem állítja azt, hogy ezzel a felvétellel bármit a Magyarok Nyilai-üggyel kapcsolatban bizonyítani kívánna” – mondatja az ügyészségi szóvivővel. De kit érdekel a szóvivő, Draskovics úr? Ön állt a felvétellel a nyilvánosság elé, a legkevesebb, hogy Önnek kell beismernie a kudarcot is. Pontosabban kellett volna, rögtön, már ma.
 
Tévedni ugyanis lehet. Lapulni viszont nem. A tévedéséért, ha nem volt szándékos a csúsztatás – legyünk nagyvonalúak -, nem kellene talán lemondania. A sunyi, gyáva lapulásért viszont igen. Nincs mentség.
 
És még valamit. Nem fél Ön attól, miniszter úr, hogy esetleg akad olyan ember - nem én, mert én ilyet nem tennék... -, akiben felmerül az a kérdés, hogy amikor korábban Ön vagy a rendőri vezetés bűnjeleket tárt a nyilvánosság elé, akkor azok bizonyítékok voltak vagy csak egyszerű illusztrációk? Esetleg elítéltek már valakit rendőri illusztrációk miatt?

174 komment

Címkék: közélet draskovics robbantások

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr861269831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prakp 2009.07.27. 10:42:48

@Senkifia: Mert a hüle blogmotor odateszi a bezárójelet a link végére...

hapcika 2009.07.27. 10:43:26

@Viktus: Hát, úgy tudom Budaházyt nem a szocik védték. A Tomcat dologban a rendőrség összállított az ott talált anyagokból egy veszélyes anyagot, a görögtüzet, de ezt a bíróság nem fogadta el bizonyítéknak és nem is szerepelt a perben. Kérdezd meg a román szurkolókat milyen hatása van, pedig senkit nem talált el. Az is tény, hogy a jövő évi parlamenti választásokhoz nem kell se Budaházy, se Tomcat, se Gonda, se Molnár Tamás. S ha véletlenül valaki többet akar a sarokban kucorgásnál, akkor arra jó példa Eduardo Rózsa-Flores, Magyarossy, vagy Tóásó példája. Gondolod, ők büszkén dalolva mentek ki Boliviába meghalni, vagy börtönbe. Ki küldte oda őket, a szocik elől? Milyen ügyek voltak közvetlenül kiutazásuk előtt? Miért vállalták még a halált is, vagy kényszerítették őket?Mennyire érezte, mi vár rá odakint és ezért adta az interjút Kepesnek Eduardo. Amig nem tudjátok igazából kik mozgatják a " magyar marionettbábukat", ne nagyon mondjatok ítéletet senki felett.

Senkifia 2009.07.27. 10:44:41

@Viktus: hát most átmentek a bácsffy diánákból és a józsikákból tomketten keresztül a budaházyzásos terrorgyanúba...valami csak bejön...hátha mégis ráébred a nemzet,hogy ők az egyedüli megváltók...akik ,bár tönkretettek mindent,amihez nyúltak, az elmúlt 20,közelebbről 8,távolabbról 60 évben,de csakis ők,és ők egyedül tudnak bennünket megvédeni a budaházytól,torockaytól,de legfőképp a legnagyobb,rejtettmód szélsőjobbos nácifasiszta orbánviktortól...aki vesztébe rohantatná a népet meg a nemzetet,és az eltünésbe sodorná a magyarságot,és szégyejje magát az anyukája,mert mexülte ezt a legutolsó ajjast,aki ilyen becsületes és tisztalelkű embereket képes ilyesmikkel vádolni...mint a Megváltó Jézuskrisztus Gyurcsányferencet, szélsőbalkeze, draskovicstibit,és nemiszerve a kókajanit :) és szégyejje magát minden nemmagyar,aki még orbánviktornak hisz,és nem az egy és igaz és mindenható baloldali félisteneknek,és az ő prófétáiknak,akik mindmind liberálisok....és bár 20 éve esküdt ellenségek voltak a megváltóatyaúristeni párttal,de 18 éve már nagyon szeretik őket,és megtértek az ő pásztorukhoz és teremtőjükhöz,mint ama tékozló fiú...igaz,a tékozlás megmaradt,csak mostmár a teremtővel együtt tékozolnak...de mi közöd hozzá ??? :) :D

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.27. 10:45:57

@hapcika:
ki mozgatná: csak nem maga Orbán Viktor?

prakp 2009.07.27. 10:47:19

Höhh, keress rá a neten a terrorist handbook-ra, meglepődnél, hogy a Te háztartásodban is mennyi cuccból lehetne bombát készíteni. De asszem, ignore on. A hozzád hasonlóak már így is eleget vettek el az életemből.

nemecsekerno_007 2009.07.27. 10:48:41

@Watchman:

Ez telitalálat!!!! Operett-rendôrség egy operett országban :((((

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2009.07.27. 10:49:32

Orbán Viktor azonnal mondjon le!

nemecsekerno_007 2009.07.27. 10:50:16

Egyébként ne kezdjünk már itt pártpolitizálni hé!!!
Itt az olyan emberekkel van baj mint Drazsé, Pintér és a többiek. Rájuk kéne ereszteni az ügyészséget, VPOP-t az APEH-et aztán szedjék ôket miszlikre.

Ja és az olajügyek aktáinak titkosítását fel kéne elôtte oldani aztán hajrá.

Egyiknek sem lenne ôszinte a mosolya.

Senkifia 2009.07.27. 10:50:34

@hapcika: húúúú...és ha nem talált el senkit,akkor honnan tudják rémisztő hatását? a görögtűznek...te,ez nemzetközi konfliiktus már,komolyan...török szövetségest kéne keresni,és az enszben megdobálni rohadt görögöket...hogy jönnek ezek ahhoz,hogy drága honunkba tüzet rakjanak? :D
te,nálam van a spájszba faszén(látod,ez az önkritika...te is gyakorolhatnád:)) gyújtó folyadék...kurvára veszélyes,úgy ég,mintha gyújtanák vele a tüzet.komolyan.akkor én terroristta vagyok?
amúgy háztartási boltba megtalálod a napalm összes alkotóelemét...nagymamámat nem kéne ezért lecsukni? lehet,hogy a piszok az emberiség ellen készül bűnöket elkövetni a körömlakklemosó segítségével :D
és a mocsok rohadt kistermelőket,akik bio helyett műtrágyával "trágyáznak"(áááá fenét,a traktorból leszívják a gázolajat,és atombombát próbálnak gyártani....),biztosan ők is terrorgyanus kisgazdák...csak rá kell őket bírni,hogy valljanak,más bizonyíték nem is kell...küldjük őket guántánámóra,majd az amerikaiak megtanítják őket biogazdálkodni :D

Senkifia 2009.07.27. 10:54:40

@nemecsekerno_007: ezek a titkosítások a legjobb viccek....kényelmetlen kis politikusnak,egyből betitkosíttyák 80 évre,hogy már az unokád is meghal,mire kititkosittyák :) akkor meg kit érdekel? te, ha monnyuk én ellopom a szomszéd csirkéjét(na ezér biztos rám is húznak 2 év felfüggesztettet,ez más beismerő vallomás,nem is kell ide egyéb :)),akkor aztat mér nem titkosittya le senki?hogy már a csirke ükükunokája is paprikás legyen,mire kiderül a gaztett...és akkor nem fog engemet mekcsípni a kokaska :D

wagabound 2009.07.27. 10:56:58

Azért nagy szerencse, hogy mindig akad valaki (a kommentelők között), aki tutira tudja a tutit, mert neki olyan mondta, aki láttta azt, aki beszélt valakivel, aki olvasta az egyik újságban. És persze aki mástól látta, amit az hallott, az tökhülye, és rohadt komcsi meg minden.

De persze legfőképpen a Zindex címlapjára kerülő blogolók tudják a tutit - nem is értem, hogy ekkora tény-tudásal miért itt vergődnek ahelyett, hogy a CNN sztártudósítói lennnek (vagy talán titokban azok?...).

hapcika 2009.07.27. 11:00:08

@sasika61: Hát ez elég gyengére sikerredett. Én a 80-as években tapasztaltam, mit tudnak ezek a " jobbosoknak" nevezett 3/3 ügynökök. Én lepődtem meg a legjobban, milyen sok barátom jelentett fel. Nem OV a főnök, ne találgass, hanem nézz utánna, mondjuk úgy 81-s pártkongresszustól kezd!!

Senkifia 2009.07.27. 11:03:32

@hapcika: ja és ha ennyire a "feltételezhető"-n van a hangsúly,akkor mi az a direkt kijelentés,hogy"ezt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el,ők robbantották föl,ők készítették erről a felvételt..."ebben hol van a feltételességre utaló nyelvtani fordulat,kedves? :D csak a miheztartás végett...pontosan ezt mondta draskovics...nem azt,hogy"feltételezhetően magyar terroristák feltételezhetően bombát robbantottak,feltételezhetően ők robbantották fel..."
kapd össze magad,mert megszid a főnök,aki idetett irogatni,hogy javítsd az imidzset :D

hapcika 2009.07.27. 11:13:02

@Senkifia: Az rendben van, hogy ilyen szerek vannak, de az is másik kérdés, hogy összeállítod-e belőlük a robbanószert, és megint más kérdés, hogy felakarod-e használni emberi élet kioltására. A rendőrségnek van más bizonyítéka is és azokat is elfogadta az ügyészség és a vizsgálóbíró. Tomcat esetében nem a rendőrség, nem a tűzszerész, nem az ügyész, hanem a bíróság mondta ki, hogy robbantásra alkalmatlan. Ők is tévedhetnek. A rendőrség, a tűzszerész, az ügyész kifogást emelt ezért. Még nincs lejátszva a mecs.

Senkifia 2009.07.27. 11:13:37

@wagabound: tudod,azért nem szeretem a történelmet,mert a győztesek írták. ha egy információ valóságtartalmára,illetve ennek a legközelebbi változatára,vagy kiváncsi,vegyél minél több,lehetőleg egymással ellentétes irányból érkező információt az általad vizsgálttal kapcsolatban,vesd össze,és ahol keresztezik egymást,valahol a közelben ott a részleges,vagy netán istenőrizz,teljes igazság.az igazságot keresd,ne azt,hogy kinek van igaza :)
és ne támaszkodj kizárólag az ismerős ismerősének az ismerőse által egy újságban olvasott véleményen alapuló igazságára....és ami a legfontosabb:gondolkodni,gondolkodni,gondolkodni...lenin után szabadon :D

Senkifia 2009.07.27. 11:17:15

@hapcika: ez a bíróság nagyon buta lehet,hallod...ennyire nyilvánvalüó tényeket nem megérteni....nem is értem,hogy lehetnek egyes emberek bírók,komolyan,ilyen szerény értelmi szinttel... :D vagy csak megkérdezett ő is pár szakértőt? :)
és hogy a rendőrségnek van más bizonyítéka is?akkor ezekszerint mégsem csak kizárólag saját kijelentés alapján ítélnek el embereket? hmmm...kezdek belezavarodni....pár hsz-al ezelőtt még azt írtad a "terrorista"ifjakról,hogy kizárólag saját kijelentésük alapján lettek elítélve,mert semmi bizonyíték nem volt rendőrségi részről...akkor most hogy van ez?

Senkifia 2009.07.27. 11:18:42

@hapcika: hát ne is legyen lejátszva...nem szeretek úgy mászkálni a városban,hogy valaki bombákat akarjon gyártani,és netán gyereksétáltatás közben mellettem felrobbantani....viszont neked meg végig kéne gondolni mit írsz,mert egyik hszoddal ellentmondasz a másiknak :)

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.27. 11:22:42

@hapcika:
ha gyenge, nézd le nekem: ennyire tellett.
Az azonban egyre inkább ténynek tűnik, hogy a két robbantás valójában ugyanaz. Erről Drazsé nem feltételezéseket közölt, hanem tényként állította, hogy a felvételen magyar terroristák robbantanak. Mindezt a Magyarok Nyilai ellen hozta fel bizonyítékként. Nem illusztrációként és nem feltételezésként.

hapcika 2009.07.27. 11:22:54

@Senkifia: Miért is kell elhinnem? Mert te írod? Gondolod, senki nem néz tv-t, nem hallgat rádiót, nincs internete? Ez tipikus: "Csak azért is lyukat beszélek a hasába" szöveg.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.27. 11:27:50

@wagabound:
tévedsz, nem tudom a tutit, csak azt, hogy itt Drazsé sáros. Hogy aztán szándékosan vitték be a sűrűbe, vagy a szokásos balfaszkodást látjuk, netán maga is tudta, hogy hazudik, az majdnem mindegy.

Most azt mondja: "neki nem is kell tudnia, mi van a felvételen" - www.mno.hu/portal/652498 -.
Rendben: de akkor miért állt elő ő maga a felvételekkel, ha ő maga sem tudta, mi van rajtuk.

hapcika 2009.07.27. 11:37:41

@sasika61: Mostmár csak azt kell bebizonyítaniuk Draskóéknak, hogy nem a két diák, hanem a Budaházy csoport robbantott. Szerinted ez nehéz lesz? Még néhány adat: Tolnában nagyon erős a Jobbikkal szerződött Tettrekész rendőrszakszervezet. Nemrég elkezdtek vizsgálódni, hogy a tolnai gárdisták fegyveres kiképzésében részt vett-e a Tettrekész. A videón látható fegyverekről bebizonyosodott, hogy nem játékok, vagy hatástalanított fegyverek, hanem éles lőfegyverek. Gondolod, hogy a két évvel ezelőtti vizsgálaton nem volt ott Tettrekészes?

Senkifia 2009.07.27. 11:40:32

@hapcika: ...gyrekek összerakták a mezőn a cuccot,felrobbantották,aztán most egyelőre úgy tűnik, az erről készült felvételt( nagyon vaknak kell lenni,hogy lásd a megtévesztő azonosságot :)) szélsőjobbos terrorfenyegetettség aláhúzására használja a draskovics "szak"miniszter....akkor a gyerekek 2 éve mégiscsak életoltó céllal robbantottak?és mi lesz,mikor kiderül hogy mégis a hírtv mondott igazat?egyelőre leginkább ez látszik igaznak(és ez nem amolyan"nekem higgyél,ne a szemednek" információgyűjtés :))és akkor jönnek itt a hozzászolók,akik szerint ez csak sz.rkavarás,ugye,és mindenki tiszta mint a harmat.kivéve a jobboldalt,mert az alapból kizárt :) a médiumokkal az élen...kicsit furcsa ez.
ja emlékeztetnélek újra az eddigi baloldali figyelemelterelő,ill szavazatszerzési célú náciveszélyekre:józsika,moszkva tér,szimpátiatüntetés...2hét múlva :szó nincs kopaszok támadásáról,elkövető is roma, 16 éves szegény józsika 120kg,180 magas,és zsarolásért,késelésért körözik...elnézéskérés a jobboldal ,fidesz,stb cinkos hallgatás miatti lenácizás okából "természetesen" elmarad....más. rendőrpalota.gépisztolysorozat.riogatás,szélsőjobb,nácik,stb. azóta:sehol semmi,se náci,se veszély...más.idegbeteg bácsffy diána,karlengetés,náciveszély...később:megbánás, tényleg nem volt normális diána,szó nincs náciveszélyről...mértékében tekintve végképp nem akkoráról,amekkorának be lett állítva...figyelemelterelés valós problémákról
(én ezt a stílust 20évig éltem meg erdélyben,89 előtt.és napjainkig tart,bár kissé gyengült a lendület....nem volt kaja?jönnek a magyarok elvenni erdélyt.nem volt villany?jönnek a magyarok elvenni erdélyt.jegyre van a wc papír?nem ez a lényeg,hanem a magyarok,akiknek erdélyre fáj a foguk.90 után....kommunista hatalomátmentési kisérlet veszélyben?jönnek a magyarok elvenni erdélyt.megszünt a szekuritáté(gyengébbek kedvéért:román komcsi rezsim titkosrendőrsége)?Jönnek a magyarok elvenni erdélyt...következmény:.'90 március 19-20,Sütő Andrást félholtra verik, bevonulnak a román parasztok kábán és részegen Marosvásárhelyre,keresik Bolyait,hogy agyonverjék,törészúzás,polgárháború-hangulat...következmény?megalakul a SRI (Serviciul Roman de Informatiii-Román hirszerző szolgálat),mert az ország biztonsága veszélyben volt-van.,többségében a volt Securitate tagjaiból,lévén hogy"Ők az egyedüliek akik ehhez értenek..."
na itt ugyanez megy a baloldal részéről,csak itt nem a magyarok jönnek elvenni erdélyt,ha valamiről el kell terelni a figyelmet,vagy netán szavazatokat kell szerezni,hanem a nácik,antiszemiták,fasiszták,rasszisták,orbánviktorok és budaházygyurik...legújabban meg szélsőjobbos terroristák...
szóval láttam én már karón varjút :) engem nem kell meggyőzni semmiről :)

desertstorm 2009.07.27. 11:42:15

Senki sem kérte Draskovicsot, hogy kiálljon a nyílvánosság elé. De ha kiállt, akkor ne mondjon marhaságokat, vagy hazugságokat. Illetve ne bukjon le....! :-) Persze az is lehet, hogy Drazsét megvezették rendőrségen belül és nagyokat röhögnek rajta! :-)

Senkifia 2009.07.27. 11:46:12

@hapcika: "Mostmár csak azt kell bebizonyítaniuk Draskóéknak, hogy nem a két diák, hanem a Budaházy csoport robbantott.Szerinted ez nehéz lesz?" ezekkel az igazságszolgáltatói szervekkel,és ilyen vezetéssel?viccelsz?ezek bebizonyítják,hogy józsika szegény 16éves kisfiú,akit rohadt nácik megtámadtak a buszon...ja hogy utóbb kiderült,hogy józsika nem is olyan szegény kisgyerek?és hogy nem is nácik?na és? a lényeg,hogy a köztudatba be lett dobva a kavics,és máig gyűrűzik a hullám...bebizonyították,hogy a rendőrpalotát terrortámadás érte...ja hogy bizonyíték nélkül,csak feltételezés alapján?kit érdekel?köztudatba be lett dobva a kavics,és gyűrűzik...
ezt a kavicsot is bedobják,ez is gyűrűzni fog.és hiába bizonyosodik be az ellenkezője, az mszmps nyugdíjasnak úgyis draskovics lesz a hős sztívenszegáll, az "Úszó erőd"ből,aki legyőzte a szélsőjobbos terroristákat :)
szóval nem,nem lesz nehéz bebizonyítani.

Senkifia 2009.07.27. 11:51:20

@hapcika: ja és nagyon nem fogok csodálkozni,mikor majd kiderül,hogy budaházyt meg tomkettet a szilvássy igazította el,hogy mikor,hol és mit kell kiabálni,hogy legyen kit látványosan üldözni,elkapni,letartóztatni,bíróság elé vinni,majd egy idő után sajnos elengedni,metrt a rohadt bíróság nem ítélte el...pedig nyilvánvaló a bűnösség... :)

Senkifia 2009.07.27. 11:54:45

@hapcika: na most akkor ez mit is jelent?magyarázd el,mert buta vagyok...hogy a tettrekész meghamisította a 2évvel ezelőtti bizonyítékokat,és rákente a diákokra?miközben a 2évvel ezelőtti felvétel valójában most készült,és a magyanyilak követték el?....hmmm...összezavarodtam :)

hapcika 2009.07.27. 11:55:39

@Senkifia: Ha valaki vállal önként és dalolva egy tettet és a rendőrség nem tud ellenbizonyítékot felmutatni, akkor ő a tettes.
A földtulaj megtalálja földjén a krátert, a rendőrség mellett értesíti a médiát is. Előkerül két gyerek, aki azt mondják ők voltak. A rendőrség nem tud más bizonyítékokkal előállni, a két gyerek kap 3 évet. Itt nincs más bizonyíték. A százhalombattai esetben ott a focilabda, a tervek, a megtalált anyagok, a robbantásra való hajlam, mert nem csak a tolni robbantás volt, bizonyított a képviselők elleni molotov koktélozás és azt is tudni, hogy Hiller és Kóka házát a Defend védte. Ne kavarj! Az ügyben a homályos pont, hogy ki súgta be Draskóéknak az ügyet?

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 11:56:05

Nem ő az első, aki nem úgy viselkedik, ahogy egy modern demokráciában szokás... Gyakorlatilag 1998 óta minden miniszterelnöknek le kellett volna mondania az első év után, kamuzásért. Ehhez képest egynek sikerült csak... :p

Egyébként tipikus hozzá nem értő magyar hozzáállás: mutogatja a "bizonyítékot" mielőtt meggyőződne a valódiságáról.

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 11:57:42

@hapcika: szerintem meg a sajtó alapján ne építsünk várat. Én egyszer tudtam az igazságot egy műszaki hír kapcsán: még az igék sem stimmeltek... :(

hapcika 2009.07.27. 12:02:57

@Senkifia: Azon a felvételen, mert a TV2 nem volt jelen a robbantásnál, csak az látszik, hogy van ott egy kráter egy facsoport előtt. Nincs rajta robbantás! Az NNI felvételén viszont az látszik, valakik robbantanak. Repül a föld, látszik utánna a kráter és ez a két felvétel közötti különbség, a robbanás. Ez viszont lényeges.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.27. 12:06:50

@hapcika:
nekem túl magas ez a sok összesküvés, szerintem a dolgok néha sokkal egyszerűbbek.

Senkifia 2009.07.27. 12:12:35

@hapcika: mondom:láss is,ne csak nézz...és nézz utána a 2éves felvételeknek.vesd össze az NNI felvételével.és rájössz majd(remélhetőkleg:)) hogy nem csak a helyszín pont ugyanaz,hanem a robbanás is centire ott történik,ahol a kráter állt 2 éve...ja hogy azon a qrvanagy mezőn az az egy négyzetméter volt a legalkalmasabb :D
szóval ne csak nézz...én is láttam,mi van a tv2 ill az NNI felvételein :)

Senkifia 2009.07.27. 12:16:56

@hapcika: ööö...előkerül a két gyerek...mondom,mik ezek?mazochisták?vagy csak sima hülyék? lécci ne fárassz...és mondom:gondolkodj... :)
mert ez a"havalaki aszongya,akkor ő volt" tipusú hozzáállás elég simán szabadon hagyhat mondjuk egy gyilkost....azért a "'saját bevallás" kicsit kevés...valami bizonyíték is kellene.mert ha nem,könnyen olyan helyzetbe kerülhet a rendőrség,hogy utólag nevetség tárgyává válhat,illetve egyéb,sokkal komolyabb ügyekben hozott,döntéseit is kétségbevonhatják.ami nem egészséges.szóval azért ennyire nem lehet hülye a magyar igazságszolgáltatás,hogy"Mér ő a tettes?mer azt mondta"...akkor mi van,ha a szomszéd mondja?aki saját bevallása szerint sose hazudott?jöhet a máglya,ha aszongya a szomszédasszonyra,hogy boszorkány? :)
gondolkodjunk,béláim....mert szép lassan túltoljuk :D :)

tiborc2008 2009.07.27. 12:18:19

Szenny Máfia országa, maffiacsicska rendőrséggel.

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 12:19:54

@Senkifia: pont a szocializmus óta nem bizonyító erejű a beismerő vallomás. Ti.: az '50-es években simán kiverték az emberekből a "hiteles" vallomásokat. Szvsz. :)

hapcika 2009.07.27. 12:20:19

@Senkifia: a TV2 felvételén nem repül a föld, csak a robbantás utáni helyzet. Újra szólok, hogy ne kavarj!

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 12:21:01

@tiborc2008: saját titkosszolgálattal rendelkező Fidesz-szel, adót nem fizető állampolgárokkal stb. :)

Magyarisztán. :)

Senkifia 2009.07.27. 12:29:07

@hapcika: ja és kavarásról szó nincs :) egyszerű paraszti ésszel gondolkodom :) tehát vagyok :D
és a homályos pont nem a besugó kiléte,hanem hogy miért robbantott cenbtire ugyanott a magyarnyíl,ahol 2éve a diákok?de centire ugyanott :)
ja és csak szólok:az is fenn van a neten többek közt,hogy a gyerekek állítólag egymásnak küldték át a felvételt,ami aztán sikertelen volt,vagy mi....
na a két dolog közül melyik életszerűbb?hogy pár kémiás diák felrobbant valamit,a mező közepén,természetesen videóra veszik(nagy divat manapság,meg videómegosztani is,lásd villamosrongálás,stb),aztán lebuknak,majd 2 évvel később egy "terroristagyanús "ügyben felvállalják,hogy igen,az ő felvételük látható NNI-nél....kockáztatva,hogy,a te logikádat követve,ha ők mondták,ők voltak,és lecsukják őket terrorgyanú miatt.ja hogy itt már megvan a bűnbak: a szélsőjobb terror :) és akkor ők minek vállalják fel?feltünési mánia? aha......
vagy az az életszerű,hogy magyarnyilak pont ugyanott,pont ugyanabban az egy négyzetméterben, robbantanak próbát,és aztán ez érdekes módon kiderül,és kikerül,és milyen jól jön a pluszbevétel után hajtó miniszter úrnak ...plusz forrás,amit ennek fejébe meg is kap,és mindenki meg van dicsérve, a baloldal megmentette az országot,és pajzson kell bevinni 2010ben 55%al a parlamente,ebből kifolyólag(bár egy év alatt még kiderülhet,hogy Al Caponét is ők buktatták le....És waterloonál legyőzték napóleont, draskovics vezetésével,csak azóta titkosították 500 évre,és ezért nincs benne a történelemkönyyvben...szerénységből :)

hát igen.nagyon életszerű

Senkifia 2009.07.27. 12:33:32

@hapcika: nem is kavartam,hogy látszana... :) de ha rossz a szemed,menj szemészetre...:) láss is,ne csak nézzél..és érts is,ne csak olvas:) Mondom: ha megnézed a tv2s felvételeket(nem repül a föld,csak kráter van :P, és az NNI felvételét(repül a föld,és nem csak kráter van:)ha kis eszed és jóindulatod van,rájössz,hogy a repülése a földnek az egyik felvételen centire pont ott történt(nem csak ugyanazon a mezőn,ugyanazon bokor,hanem ugyanazon a négyzetméteren),ahol a másik felvételen(nem repül semmi,kráter van:))a kráter van....
capisci?
semmi kavarás...nézni...látni...olvasni...érteni :)

Senkifia 2009.07.27. 12:35:58

hát további kellemes irogatást,nekem dolgom van :) ég áldjon mindenkit :)

hapcika 2009.07.27. 12:48:06

@Senkifia: Akkor a videómegosztós felvétel valahol elveszett, mert a TV2 a saját felvételét mutogatja. Ha rendelkezel a két diák által a videómegosztókra feltett felvétellel közöld a rendőrséggel a helyét. Amíg viszont a Fidesz a TV2 felvételét mutogatja, amin nincs robbantás, csak a robbantás utáni állapot és amíg nincs olyan felvétel, ami azt látom, hogy a két diák előkészíti a robbantást, végrehajtja, és ezt ők felteszik a "jútubra", vagy valahová a neten, addig Balsai 3/3 ügynök elvtárs elhúzhat a sunyiba. Ez is csak ugyan olyan hülyeség tőle, mint amikor 90-ben kitalálta a szociális bűnözést. Elhiszem, hogy jól jönne nekik még néhány szoci bukás, de nekem már elegem van abból, hogy a szocik helyett az ország bukik. Én is elzavarnám mind a 386 képviselőt, de nem tudok mást javasolni helyettük és őszintén megmondva, sem a Fideszt, sem a Jobbikot, sem a MDF-t nem ajánlom senki figyelmébe.

desertstorm 2009.07.27. 12:53:20

Honnan tudhatnám? – kérdezett vissza arra a kérdésre Draskovics Tibor, hogy a napokban nyilvánosságra került felvétel a Magyarok nyilai terrorszervezet tevékenységét, vagy a korábban Bonyhádon fiatalok által elkövetett robbantást rögzíti-e. Állítása szerint ezt neki nem is kell igazából tudnia, az anyag eredetét majd a szakértők vizsgálata fogja kideríteni. Elmondta azonban azt is, hogy mivel a felvétel egyértelművé teszi, hogy tesztelték a robbanószert, ez mindenképpen kapcsolatba hozható a Magyarok Nyilaival. Az ellenzéknek pedig nem a rendőrséget kellene gyengíteni, hanem megköszönni a rendőrségnek azt a munkát, amelynek során hatalmas erőfeszítéssel felderítette a felvételt. Arra a felvetésre, hogy bonyhádi fiatalok felvállalták a robbantást, azt válaszolta: továbbra is úgy gondolja, hogy a Magyarok Nyilai követte el a robbantást. Továbbá nem tudja kizárni annak lehetőségét, hogy a csoport újratermelődik és a jövőben mások is folytatnak hasonló tevékenységét.

atv.hu
"
Ezt az ürget (Draskovics) ki kellene találni, ha nem volna! :-))))

hapcika 2009.07.27. 12:57:09

@Senkifia: Azt senki nem vitatja, hogy a két felvétel ugyanazt a helyszint mutatja. A vita azon folyik ki robbantott. Ez annak a bűne lesz, aki több adatot árul el magáról a számítógépén. Ne fogadj nagyban Draskó bukására!

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.27. 13:09:28

@hapcika: "Ne fogadj nagyban Draskó bukására! "

Erre én sem fogadnék nagyban, már miért is bukna meg? Rég megbukott.

hapcika 2009.07.27. 13:13:54

@sasika61: A Draskó féle szemellenzőtől nem látod a lényeget. Kár érted! Na , viszlát. Dolgom akadt.

cotti 2009.07.27. 13:16:07

Azt jól értem, hogy még mindig vannak olyanok, akik vitatják, hogy a két robbantás egy és ugyanaz?! :D Na, ez az ami igazán elszomorító...

Senkifia 2009.07.27. 13:16:34

@hapcika: én? a draskó bukására?fogadni?én a bukása ellen fogadok.szinte akármibe...:) te nem ebben az országban éltél az elmúlt8 évben?:) itt ennél nagyobb botrányok miatt sem buktak meg emberek ...lásd még:következmények nélküli ország :)
draskóra vonatkozó cikkely: vastagbor.blog.hu/2009/07/25/draskovcis_bemutatja

szóval nem fogadok a bukásra.úgyis vesztenék:) de nem azért,mert nem érdemelné meg.hanem mert ez egy ilyen ország...

ja és újfennt:nagyon életszerű,hogy pont(hangsúlyozom :PONT) ugyanazon a helyszínen tartanak robbantást a magyarnyilak,mint a diákok...miért is?mert eddig ez nem derült ki,még tőled sem...:) a vastagbőr blogban van egy jó feltételezés...azért,hogy a hírtvnek legyen oka belekötni draskovicsba,mikor a magyarnyilak lebuknak,ugyanazzal a helyszínnel :P
ja és lassan már azt sem vitatja senki,hogy a két felvétel nem, csak ugyanazt a helyszínt,hanem ugyanazt a robbantást is mutatja :D
számítógépen meg nem elárulni kell az adatot,hanem tudni megtalálni.ha megvan a merevlemez :) mert eltüntetni adatot egy lemezről szinte lehetetlen:) lásd még :adatmentő cég curriculum vitae-je:háztűzben sz.rráégett merevlemezről 75%os adatmentés :) szóval ha megvan a gép,és a hdd,akkor meglesz az adat.ha nincs meg,akkor nem lesz.kiváncsi vagyok milyen finomlisztet fognak szórni még ezzel kapcsolatban,és mi lesz a végén az érv amivel kihúzzák magukat ebből az egészből...mert arról nincs kétségem,hogy mellébeszélés folyik :)

Senkifia 2009.07.27. 13:19:06

@cotti: persze,hogy vitatják:) még jóhogy...2éve lezárt ügy,kémiabuzi diákok vs. Magyaroknyilai, igazivalódi terroristák....most ezt a kettőt hogy lehet egybemosni leégés nélkül?az NNI is tagadja,Draskovics is tagadja,és pár agymosott is,hogy ugyanaz a robbantás lett volna látható az NNI felvételen,mint aminek a köbvetkezményeitz 2éve leadta a TV2 :)

cotti 2009.07.27. 13:20:00

@hapcika: Miért folyna erről vita?! Jogerős bírósági született arról, hogy a kémiakedvelő pirós srácok robbantottak annó Bonyhádon. El is lettek ítélve, a főkolompos 3 év felfüggesztettet kapott.

Egyszerűen nem értem, hogy tudják egyesek védeni a védhetetlent. Ha persze érdekből, az más, de meggyőződésből. Uramatyám! :(

cotti 2009.07.27. 13:22:39

@Senkifia: Oké, draskovics tagadja, nni tagadja. Hazudnak, megszoktuk, érdekük fűződik hozzá. Ezek ilyenek. Eddig is ezt tették, éjjel, nappal, meg minden hullámhosszon. Stb. Viszont b*szki, meggyőződésből leállni itt ilyen egyértelmű dolgon vitatkozni, ahogy itt ezt páran teszik. Na, ezt én nem tudom felfogni. Nem tudom sírjak vagy nevessek...

Senkifia 2009.07.27. 13:29:39

@cotti: sírjál nyugodtan :) ilyenen sírni nem szégyen...sőt :)
áh,nevetséges az egész...és meg is magyarázzák,miért vagyunk hülyék,ha nem látjuk úgy ahogy ők :)

cotti 2009.07.27. 13:33:05

@Senkifia: Az viszont biztató, hogy - a kommenteket olvasgatva itt és máshol - az emberek elsöprő többségének azért maradt még egy csepp józan esze és ezt a hülyeséget már nem veszik be.

Senkifia 2009.07.27. 13:42:59

@cotti: ja.megnyugtató.bár 2006 előtt is voltak ilyen jelek,aztán az eredmény mégis más lett :) igaz,most az eredmény is ez lett...reméljük nem lesz ez másképp az ogy választásokon sem,és nem lesznek amnéziásak újra az emberek :)

cotti 2009.07.27. 13:51:44

@Senkifia: A 2006 előtti közállapotok a 'boldog békeidők' kategóriájába sorolhatók a mostanihoz képest (akkor legalább csendben loptak és árusították ki az országot és csak módjával fasizstázták le azokat, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy ők, a terrorizmus szál is csak nagy ritkán jött elő, nem vertek rendőrök ártatlan embereket stb.), most már olyan kritikus határokat léptek át ezek, amiket már amnéziával sem lehet elfelejteni. Az ideális egy 51% FIDESZ, 49% Jobbik felállású Parlament lenne most. :) Aztán ha ez sem változtat semmin, fordulhatnak az arányok a Jobbik javára. :)

hapcika 2009.07.27. 14:19:29

@Senkifia: Ne rágd magad nagyon, mert nincs igazad. Ajánlottad a Vastagbőrös blogot. Mit ne mondjak, nagyon igazat adtál nekem. A két gyerek először arról beszél, hogy minden képsorozatot, videót megsemmisítettek és mégis sikerült rájuk verni a balhét. Most meg arról beszélnek, megpróbálták akkor feltenni a videómegosztóra, de nem sikerült, de lehet azóta valakinek sikerült. Most megsemmisítették vagy sem, ha nem adták át másnak, akkor hogy került egy MNY-es számítógépre a videó? Úgy érzem, lesz itt még a Tolna megyei rendőrök, ügyészek és bírók közt rendrakás.

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 14:23:46

@hapcika: @cotti: @Senkifia: Tök fölöslegesen vitatkoztok. Ha a MN-t olvasol: Drazsé hazaáruló. A Népszavát: a haza megmentője.

1) valószínűleg soha nem tudjuk meg az igazat, mert mind két oldal idióta hozzá,

2) bárhogy is van, Drazsé elbaszta,

3) végül is miért fontos ez az egész? Változtat ez bármin is? Kompetensebb rendőrségünk lesz? Vezető képes lesz ettől a bal oldal? Hiteles lesz ettől a jobb?

tiborc2008 2009.07.27. 14:24:53

RE: Naszta · www.naszta.hu 2009.07.27. 12:21:01
"saját titkosszolgálattal rendelkező Fidesz-szel"

Nem dolgom a fityiszt védeni, de érthető, ha ők is szerettek volna maguknak ilyen titokpatkány-céget, ha már az állami maszopp-tulajdonban van.

tiborc2008 2009.07.27. 14:26:21

Jah, már 1998-ban is robbantgatott a maffia politikusok házainál, nem is nyugodott addig, amíg a képviselőjüket ki nem nevezték belügyminiszternek, hogy rajta tartsa szemét a fiúkon.

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 14:27:11

@tiborc2008: ettől aztán a Fidesz lesz a jogállam minta harcosa. Komolyan mondom, hogy mindkét oldal 21-re húz már lapot...

cotti 2009.07.27. 14:29:04

@Naszta: Engem ez nem érdekel, ez olyan ügy, hogy oldaltól függetlenül vérlázító! Teszek rá, hogy mit ír a népszava vagy a magyar nemzet vagy mit mond a hírtv vag ymit mond a fidesz vagy a jobbik ezügyben. Ez az ügy egyszerűen fekete-fehér, teljesen egyértelmű.

hapcika 2009.07.27. 14:33:40

@Naszta: @cotti: Ajánlom olvasd el a Vastagbőrös blogot: Draskovics bemutatta címmel. Aztán idiótázd le bármelyik oldalt.Ráadásul még hivatkoznak is a semmire. Egy téves rendőrségi, ügyészségi és bírósági munka. Itt a vita hamarosan az lesz, hogy a két diákot ki kérte meg, hogy vállalják a robbantást és mennyit fizetett?

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 14:33:55

@cotti: persze hogy az. És az előző 10-100 is az volt. Mégis képesek az emberek itt rugózni azon, hogy egy videó honnan van. Nem kurvára mindegy? Ebben a demokráciában egyelőre a Megyo-n kívül soha senki nem mondott le azért, mert hibázott. Nesze nektek, még egy gumicsont: el vagytok vele még hetekig.

Ehhez képest: a szocik vendégmunkással próbálják rendbe rakni, amit (nagyon) elkúrtak. A Fidesz meg, mint a hülye gyerek: nem mer európai módon politizálni, mert fél, hogy nem lesz meg az 56%-a jövőre...

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 14:38:01

@hapcika: leszarom ezt az ügyet. Bárkinek igaza lehet. Ez egy gumicsont.

A jobb oldalnak igaza van, mert megint hibázott a Jolly Joker (mindenhova alkalmas) miniszter és megint nem lesz kibaszva. A baj csak az, hogy hiteltelen az az oldal, amelyik fikázik, mert az utóbbi 3 (8?) évben minden rossz volt, amit a másik oldal csinált, tehát komolytalan a mostani - akár igaz - nyafogás is.

cotti 2009.07.27. 14:45:09

@Naszta: "Mégis képesek az emberek itt rugózni azon, hogy egy videó honnan van. " Hát ez az! Számomra is ez a hihetetlen!

"Megyo-n kívül soha senki nem mondott le azért, mert hibázott." Nah! :) Őt inkább megpuccsolták az elvtársai, ha nem csal az emlékezetem...

hapcika 2009.07.27. 14:46:56

@Naszta: Biztos, hogy igaza van a jobboldalnak? Hát ez az a szint, ahol nem érdemes vitatkozni! Odaszúrsz a baloldalnak, de nem érvényes az eredmény mert a jobboldal már hiteltelen. Egy fenékkel két lovon? A véleményed melyik része a tiéd, a jobbos vagy a balos?

cotti 2009.07.27. 14:47:45

@hapcika: Ilyen ügyben hogy vagy képes ilyen szinten 'oldalakban' gondolkodni?

hapcika 2009.07.27. 14:53:22

@cotti: Mert ez arról szól, hogy a Fidesz képes-e úrrá lenni a szélsőjobb felett, vagy a szocik letámadják őket, hogy az ő kreatúrájuk Budaházy és a MG. Itt nincs vagy!

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 14:54:58

@hapcika: bazz, az egyik nagyobb vicc, mint a másik.

A magyar "bal" oldal gyakorlatilag tönkre vágta az országot. Nem azzal, amit a Fidesz mond, hanem azzal, hogy cirka 9%-os hiányt csináltak 2006-ban és hogy egyetlen reformot sem csináltak végig. Mert gyávák voltak. Most aztán szépen bele is buknak, mert nem népszerű dolog nadrágszíjat húzogatni. És igen a Drazsé az egyik, aki a szakállamtitkárokat megszüntette és ezzel gyakorlatilag azt a kevés folyamatos szakmaiságot is a minisztériumokból.

A Fidesz meg a helyett, hogy az 1.000.000 valódi hibával basztatta volna az MSzP-t, inkább szociális demagógiát nyomatott. Így aztán most versenghet a Jobbik-kal a "ki a demagógabb marha" címért.

Szumma: van három szociáldemokrata pártunk (Fidesz, MSzP és Jobbik), amiből legalább kettő demagóg. Szép magyar jövő...

cotti 2009.07.27. 14:55:45

@hapcika: Atyavilág! :D Köszi a választ, több kérdésem nincs.

tiborc2008 2009.07.27. 14:57:09

RE: Naszta · www.naszta.hu 2009.07.27. 14:27:11
"ettől aztán a Fidesz lesz a jogállam minta harcosa."

Nem tudom, írt-e itt valaki olyasmit, hogy a fityesz lenne a jogállamiság biztosítéka. Csak épp tized ennyi ocsmányságot se műveltek, mint a maszopp kurcsányival. Ettől még ők is sárosak sok mindenben. Ha azokra kell szavazni, akik MÉG nem sározódtak be, akkor nem sok választási lehetőség marad...

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 14:59:41

@tiborc2008: az az arrogáns politizálás, ami jelenleg folyik az 1998-ban, a Fidesz által kezdődött. Ez az ami a Fidesz nagyon nagy vétke.

Én nem tudom kire fogok szavazni. Nem is tudom, hogy van-e ezek között vállalható...

tiborc2008 2009.07.27. 15:29:34

@Naszta:
Szavazni én se megyek, 94-ben voltam utoljára.
A fidesz akkori hülyeségét valamennyire menti akkori fiatalságuk és tapasztalatlanságuk. maszoppnál viszont semmilyen mentő körülmény nincs a tudatos károkozásra és aljasságra.

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 15:31:41

@tiborc2008: senkit nem ment semmi. Nem kor függő a tisztesség. Ez lenne az elvárható minimum...

tiborc2008 2009.07.27. 15:37:01

Jogállamiság? Állampolgár (képviselői tiszteletdíj ügyében összegyült 600 ezer aláírást hagyatak figyelmen kívül alkotmánybírósággal együtt. Parlamentnél gyakorlatilag lehetetlen tüntetésre engedélyt szerezni. Jogállamiság tekintetében még ott se tartunk, mint a kádár-korszakban, vagy maximum ott.

tiborc2008 2009.07.27. 15:52:41

Jogállamiság? Kormányrendelettel mindenféle ulibuli "közhasznú" társaságoknak utaltatja a kormány áramszolgáltatóktól azt az 5 milliárdot, ami TÖRVÉNY szerint a fogyasztóknak járna vissza.
Egyszerűen ELLOPJÁK!

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 16:07:48

@tiborc2008: abban milyen nagy volt az egység? Undorító.

Senkifia 2009.07.27. 16:43:06

@hapcika: jajnaaa....és mikulás is van :) még jó hogy azt mondják előbb,hogy megsemmisítették...és minden részletet nem kötnek az "igazságszolgáltatás" orrára...és mellesleg nagyon az az érzésem,hogy az elítélésükben 2évvel ezelőtt ,szerepet játszottak azok az állítolagos "megsemmisített" képek :P
és akkor most visszaérsz a rendőrszakzervezethez,meg korrupt rendőrökhöz,vagy mi?tegyük fel,hogy igazad van a tettrekészekkel...de attól még a draskovics egy hülye,és hamis adatokkal dobálózik,és terroristaveszélyezik,összevont szemöldökkel, a médiának,egy két éve lezárt ügy bizonyítékait hozva fel mai bűnjelként :D
szóval miért is nincs igazam? és rágni nem szoktam magam, :)

Senkifia 2009.07.27. 16:46:29

@hapcika: én inkább azt várom,, a minisztériumokban meg a kormányban mikor lesz végre rendrakás...mert ott sokkal több anyagi és morális kárt okoznak az országnak és a nemzetnek,mind az ország összes kémiabuzi piromániása és rendőre,ill. bírója egy helyen :)
pl mikor kerülnek már a helyükre ezek a,kommunizmusban "sokoldalúan fejlett"nek ismert, egyedek,mint pl draskovics...aki épp csak egészségügyi miniszter nem volt, meg államelnök.de amúgy mindenhez ért,egy szál jogi diplomával :D

Senkifia 2009.07.27. 16:53:28

@hapcika: érdekes irányokba kanyarog a logikád, hapcika :D
most már a diákokat fogják kérdezni,hogy ki fizette őket.,hogy bevállalják a balhét...vicces vagy nagyon :)...draskovicsot mikor kérdi meg valaki,hogy tőle ki kérte,hogy hamis bizonyítékokat lengessen ,egy 2éve lezárt ügyből?

OFF
vagy a molnár miniszterurat,esteleg a horvátágnest mikor kérdi meg valaki,hogy azt a sokmilliárdos kárt,amit az országnak okoztak a "reformjaikkal",ki,és mikor adja majd vissza?tudod,az a tipikus ballib hozzáállás,mikor 4 éve elb.szott működés után odajutnak,hogy jaaa...ez nem működik...bocs...és ennyibe marad...vagy a magyarbálint,a folyamatosan "reformált tanügyével....beáldoztak vagy 3-4 évfolyam érettségizőt,amíg rájöttek,hogy valami baj van a rendszerbve....behozunk máshol épp bebukott rendszereket magyarországra,mint hűűűdesikerest...aztán 3 év után...ja bocs,tévedtünk...szóval ezekről ki fog megkérdezni már valakit?
ON
és ki rak rendet? :D

Senkifia 2009.07.27. 16:58:10

@hapcika:
hálistennek a baloldal hiteles :D
a jobboldal mostantól kéne kormányozzon 25 évet,hogy odáig süllyedjen,ahol a baloldal mondjuk 2006ban volt,hiteltelenségben:) az,hogy ezt ti nem látjátok, persze nem a jobboldal hibája...ja de igen...meg az orbánviktoré... :) eszméletlenek vagytok,ahogy hiteltelenséggel vádoljátok a jobboldalt..."Elnök úr!ön egy rendes ember,nem akarhat tiszteletlenül nyerni!! vonja vissza,hogy mi receptfelírási díjat akarunk bevezetnei"...remember?best of gyurcsány....milyen "hitelesnek" és viccesnek tűnik így utólag, a tények tudatában,igaz?
szóval nem kéne hitelességet számonkérni a jobboladltól....Mert nevetségesek lesztek :)ill. vagytok :D

Senkifia 2009.07.27. 17:00:39

@hapcika:hiteles baloldal...fúúj piszok hiteltelen jobboldal :D
www.youtube.com/watch?v=El1zEWnAkhk

Senkifia 2009.07.27. 17:02:39

@Senkifia: erről azért ne feledkezzünk meg...mert hajlamosak vagyunk a hirtelen felejtésekre :D

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 17:09:42

@Senkifia: kíváncsi leszek Viktor hasonló videójára 2010 után. A sok eltöröljükkel és visszaállítjukkal... persze a Fidesz kormányzás önmagában 460 milliárdos bizalmi erősödés a piacon (a Fidesz szerint).

Meglátjuk. Legyen igazuk...

tiborc2008 2009.07.27. 17:21:58

Baloldal se létezik, nemhogy hiteles. Magukat baloldalinak hazudó maszoppos férgek vannak.

Senkifia 2009.07.27. 17:25:26

@Naszta: az a helyzet,hogy én nem állítom,hogy a fideszék mind szentpéterekből meg jézusmáriákból áll:) meggyőződésem,hogy nekik is megvan a saját gazfickógárdájuk(nem a magyar,hanem a politikusi :)) viszont ez nem érv arra,hogy ja igaz,hogy gyurcsány lopott,meg adót csalt,de azért a fidesz is.és igaz,hogy gyurcsány 90es évek elején sumákolós privatizációkból,meg rokonság komcsi kapcsolatrendszeréből lett milliomos, de bezzeg orbánnak a bányája....ez nem érv.bizonyítsd be,hogy orbán is,meg a fidesz is,és csukd le őket is. de én azt látom,miközben 7éve a fidesz semmiféle labdába nem rúg,és ki van szolgáltatva a ballib oldal kényekedvének, vagyonellenőrzésének,apehes vizsgálatának,eközben mégis folyamatosan a ballib oldal ingatlanbizniszei,panamái törnek elő,zuchslagok meg hunvaldok kerülnek börtönbe,úgy,hogy a sajátjaik irányítanak közben...igaz,gyurcsány eccercsak ki is borult,mondván:az a baj,hogy az ügyészség túl független :) hihi :)
szóval igen,állítsanak össze orbánviktoros videót,meg morvaikrisztinásat.de ne az legyen az ürügy arra,hogy ja a ballib oldal igaz,sokat lop,csal hazudik,de a jobboldal úgyszintén....mert ez vicc...

Naszta · http://naszta.hu 2009.07.27. 17:40:42

@Senkifia: olvass vissza! Soha ilyet nem állítottam. Én azt állítom, hogy ma jó szívvel senkire nem szavaz az ember.

Az elmúlt 3 évben egyébként az önkormányzatok nagy részében Fideszes többség van. OK, hogy a VII. kerület kiborult, de lehet még csontváz bőven a szekrényben. Mindkét oldalon.

Viktus 2009.07.27. 19:41:01

"Az ellentmondásos helyzet ellenére Bajnai Gordon továbbra is bízik Draskovics Tiborban. Szollár Domokos kormányszóvivő szerint az a lényeg, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb sikere volt, hogy a nyomozók lebuktattak egy terrorszervezetet."

Tibor tudhat v.mit együtt kakipornóztak Gyurcsival, Bajnaival ? vagy milyen sötét titok lappanghat a háttérben ami miatt ez a bohóc kirobbanthatatlan a bandából ...

Viktus 2009.07.27. 19:43:48

"cotti 2009.07.27. 17:22:06
@suski: Találtam már pályázókat.

www.youtube.com/watch?v=qVeU8gAwMzU
www.youtube.com/watch?v=OxIPMB60LsU
www.youtube.com/watch?v=E1wjfMqwEHI
www.youtube.com/watch?v=LRrPtsh7-oI

Lesz még itt móka-kacagás. :D "

Na jah tragikomédia :P

tiborc2008 2009.07.28. 01:40:30

Hiba volt lebuktatni a drazsé-féle hazugságot. Sokkal nagyobbat ütött volna a dolog, ha a bírósági eljárásban teszik nevetségessé.

tiborc2008 2009.07.28. 01:43:56

Na mindegy, jöhetnek az ürgebőrbe varrt dokumentumok.

Corry 2009.07.28. 08:32:17

@Viktus:
Szerintem nem lenne egy jó dolog, ha most lemondatnák a Draskovicsot. Még 10% környékén van az MSZP...

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.28. 08:59:27

@Corry:
meg egyébként sem hibázott... :)

hapcika 2009.07.28. 14:36:50

1. A tv2 felvétele nem bizonyíték, csak egy tájkép egy kráterről, egy riporthoz készült.
2. A helyszin egyezik, de a felvételek tartalma nem. Miért nem az eredeti bizonyítékokkal bizonyítják a helyszin egyezőségét? Az origo cikkében írják, hogy az NNI kikérte a Tolna megyei RFK-tól a 2 évvel ezelőtti vizsgálat videóját, de a TRFK nem csatolt ilyen bizonyítékot a peranyaghoz.
3. Marad ezek után a kérdés: A srácok mivel bizonyították, hogy a vallomásuk hiteles, mert az hogy találtak náluk anyagokat,és az mint a " Senkifia" is írta, bárki tarthat otthon. Most igazából az a kérdés, milyen bírósági tárgyalás volt az, ahol csak a srácok vallomása alapján hoztak ítéletet. Miért nem a gyóntatószékbe ültették őket. Atyám vétkeztem! Robbantottam! Nyugodj meg fiam. Száz miatyánk! xD
4. Az NNI videója viszont eredeti, látni rajta a helyszint, személyeket, a robbantást. Az azonosításhoz kellene a srácok eredeti felvétele, de mint tájékoztattak minket, ilyen nincs. Megsemmisült. Addig is ne hivatkozzunk a TV2 felvételére, mert az csak a helyszint igazolja, de semmi egyebet nem. Nem lehet felhasználni a robbantás beazonosítására, az elkövetők személyének megállapítására, de jó elterelő manőverre. Most az a kérdés, a Draskó mit akar, meg miért szállt be a maszatolásba a Fidesz nagy nevekkel, mikor eddig elég volt Szíjj Ártó Peti is.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.07.28. 18:15:00

@sasika61: Üdv itthon!

Szerintem abszolút nem elvetendő az, amit @hapcika: mond. Én ugyanúgy el tudom képzelni mind a két oldalról, hogy hasonló dolgokra képesek.

Éljenek a lokálpatrióták :)

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2009.07.28. 20:40:51

@BálnaUhr:
Szia, megjöttem.

Ebben a konkrét ügyben én nem látom sárosnak a "másik oldalt".

tiborc2008 2009.07.28. 21:23:03

igaz, hogy egy segghülye amorális fasz ez a drazsé, de a libatolvaj bízik benne, így még maradhat kicsinyt.

Corry 2009.07.29. 08:21:36

@hapcika:

Itt két szálra lehet bontani az eseményeket.
Az egyik szál az, hogy robbantások történtek az elmúlt időszakban, a rendőrség nyomoz, a szakszerűséggel néha a mellékelt ábra szerint gondok vannak és félretájékoztatják a minysztert is.
Arról ne nyissunk vitát, hogy a miniszter arról nem igazán tehet, ha kb. hihető hülyeséget mondatnak el vele az általa megbízhatónak hitt szakemberek. Itt a szakemberek felelőssége a nagyobb, a miniszteré a kisebb, de a tanulságokat le kell vonnia, nem vitás.

De térjünk rá a miniszter úrra, aki terrorveszéllyel riogatja a közvéleményt, ráadásul úgy, hogy a "bizonyítékok" nem megfelelő módon állnak a rendelkezésre. Namost ez viszont már egy politikai döntés, erre jobban el kéne készülni, eldönteni, hogy a riogatás indokolt, esetleg a "bizonyítékokat" egy másik apparátussal megvizsgáltatni, hogy biztonsággal lehessen majd állítani a terrorveszély jelenlétét. Azért miniszter a miniszter, hogy rendelkezzen az apparátusok felett és kiadhatja akár utasításban is, hogy végezze el egy másik csapat az ellenőrzést.
A miniszter kérheti annak összehasonlítását, hogy tényleg nagyobb mostanában a robbantások száma és irányultsága, mint az elmúlt időkben.
Javaslom, segítsünk így utólag neki, és guglizzunk egyet, íme:
index.hu/bulvar/merenyletkr/

Az összeállítás érdekessége az, hogy 2003-ban készült, tehát nem lehet semmi köze a 2009-es viszonyokhoz.

Látható, hogy robbantási szempontból az elmúlt két év nem szorítaná le az elmúlt időszak eseménydúsabb éveit a dobogóról, tehát nyilvánvaló, hogy mellényúlt a miniszter úr.
Azt, hogy ezt milyen politikai szándékkal tette, ő tudja, de véleményem szerint felelőtlenség (emberi és politikai szempontból) ma Magyarországon terrorveszéllyel fenyegetni.
Hacsak nem a nagy elődöt akarja követni, érdemes elolvasni és az MSZP-re értelmezni szó szerint a dolgokat:

hu.wikiquote.org/wiki/Gr%C3%B3sz_K%C3%A1roly

ato boldon 2009.08.01. 06:39:03

@tiborc2008: úgy látom megtalálja zsák a foltját
süti beállítások módosítása