HTML

Ha csak ezt az oldaldobozt látod, akkor egy olyan sablont választottál, amiben csak balhasáb van, az oldaldobozaid viszont alapértelmezésben a jobbhasábba kerülnek. Menj be az Oldaldobozszerkesztőbe (Megjelenítés / Oldaldobozok), és kattints a Hasábcsere gombra!
babtabla.hu

Itt az írás, forgassátok...

közélet-közerkölcsök-magánbűnök- egy magyartanár emlékiratai Egerből

Oszd meg, és uralkodj magadon!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Idő van

Friss topikok

  • pushup: Tanár úr! azért én szívesen olvasnám a mostani véleményét is. Lehet, én értelmeztem félre, de korá... (2016.02.16. 11:02) Búcsú az olvasótól
  • Lordhell: @Csakazigazat!: A lényeg, hogy mind a kettő rossz. Ha már számokon lovagolunk 1 év alatt 44-45 15... (2014.05.14. 18:25) Na de kicsoda Lipusz Zsolt?
  • csakazolvassa: Műfarka kinek volt? Én értem, hogy aki hetero, annak nem probléma a melegek politikai emancipációj... (2012.08.13. 19:04) Az ember végül homokos? - (Értelmezési kísérlet)
  • gabcica: Sikerült ebben az évben és tavaly is részt vennem a rajz oktv-n. Ha megnézitek a témaadást és azt,... (2010.11.28. 16:29) Mit ér az OKTV?
  • zerge gorilla: "már két embernek is olcsóbb autóval közlekedni, mint tömegközlekedéssel..." Ezzel muszáj vitatko... (2010.11.07. 13:57) Buddhista közgazdaságtan

A holokauszt áldozatainak keresetelevele a "kurucoknál"

2010.03.27. 17:19 sasika61

 

Először arra gondoltam, jól kidühöngöm magam a „holokauszt áldozatai vagy azok örökösei” újabb beadványa miatt, hogy újabb kártérítési pert indítottak, most éppen a bankok ellen: mondok pár keresetlen mondatot, melyben Jahvét hozom néminemű nemi összefüggésbe az áldozatokkal éppúgy, mint az örökösökkel; szemezgetek a zsidó bűnökből, melyet nem a zsidók, de zsidók követtek el a nemzettel szemben Kunfitól és Kun Bélától Rákosin át napjaink néhány prominens alakjáig; aztán meggondoltam magam.
 
Nézem a hírt több helyen, s csak ott, csak a „kurucoknál”, egyedül a meglátogatott portálok közül, mit találok? A keresetlevelet. Tökéletes minőségben, nem szkennelve, nem másolva: mintha az eredeti lenne.
 
Na most persze előfordulhat, hogy nagyon járatlan vagyok az amerikai és egyéb bíróságok működésében. Előfordulhat, hogy mi sem könnyebb, mint ilyen iratokat megszerezni, és azokat egyszerűen le lehet tölteni a bíróságok honlapjáról. Lehet az is, hogy a többi hírportálnak is megvan a keresetlevél, csak nem közlik. Bennem mégis fölmerül a kérdés: hogyan értesülhetünk ilyen iratok létezéséről? A „túlélők és örököseik” elküldik a beadványt Magyarországra? Értesítik a hírportálokat, hogy hahó, figyeljetek, jön az újabb „dokument”, menetrendszerűen, mint a MÁV? Értesítik a kurucokat is? Éppen őket is? Megadják nekik az elérhetőséget? Nekik is? Ennek féktelenül gyalázkodó, szélsőséges, uszító – és vessetek meg, mert ingoványos a talaj, de kimondom -, ennek a magyarság szellemétől merőben idegen honlapnak is?
És akkor jöjjön a még ingoványosabb konklúzió: nem fordulhat esetleg elő, hogy a keresetlevél és nevezett honlap végső soron egy tőről fakad?

7 komment

Címkék: közélet kuruc info holokauszt áldozatai keresetlevél

A bejegyzés trackback címe:

https://sasika61mondja.blog.hu/api/trackback/id/tr671873209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kartal (rezervált) 2010.03.27. 17:31:02

A kurucokat százezres nagyságrendben olvassák, és minden vackot elküldenek nekik a szimpatizánsok. Szerintem így kerülnek be hozzájuk ezek a cuccok is.

Egyébként a magyarság szellemétől soha nem állt távol az uszítás és gyűlölködés, ezt szerintem Te nagyon jól tudod.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2010.03.27. 18:10:37

@Kartal (beleszól):
szerintem az ottani hangnem idegen tőlünk.

charlie 2010.03.27. 18:54:24

Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Amerikában nem titkosítják az ilyesmiket csillió évre mint nálunk, és nagyságrenddel egyszerűbb megszerezni.

Corry 2010.03.28. 10:51:30

Guglizzatok rá (télleg Sasika, van már ilyen magyar ige?), szal guglizzatok rá a keresetlevél címére és máris látjátok, honnan lehet leszedni. Ahogy elnéztem regisztráció is kell hozzá, de ezek szerint valakinek volt.

Csöppet beleolvasva látom, nagy szerencse, hogy ez nincs meg magyarul.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2010.03.28. 11:03:34

@Corry:
nincs, de használjuk....
Egyébként pontosan mire keressek?

Corry 2010.03.28. 14:59:02

@sasika61:
Én a "HOLOCAUST VICTIMS OF BANK THEFT" kifejezésre kerestem rá, és azt találtam:

dockets.justia.com/docket/court-ilndce/case_no-1:2010cv01884/case_id-241808/

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2010.03.31. 12:20:19

Az a helyzet, hogy mindez bennem is felmerült, ki is fejtettem még a MÁV-ügynél: ugyanis a keresetlevél ott annyira elnagyolt és hazug, továbbá az efféle ügyeknél szokásos százas-ezres oldalterjedelemnél nagyságrendekkel rövidebb, hogy én is belpolitikai okot sejdítettem mögötte. Igen, ez a Jobbiknak tényleg jó. Csakhogy - paradox módon - ha a Jobbik ennyire ügyes, hogy képes nemzetközi mozdulatokat végrehajtani belpolitikai céllal, akkor - más okból - tényleg lehet rá szavazni nyugodtan, hiszen akkor valójában sokkal komolyabb társulat, mint azt a néhány itthoni csaholó idióta alapján képzelhetnénk.
süti beállítások módosítása